Tomáš Flaška

Chudák politicky perzekuovaný p. Babiš

10. 08. 2017 18:52:39
Policie konečně vznesla obvinění kvůli dotačnímu podvodu v kauze Čapí hnízdo. Trvalo to hodně dlouho. Tak se věc taky snad už dostane k soudu a ten nějak rozhodne a bude po spekulacích.

Jasno má ale už náš pan bývalý ministr financí p. Babiš: "Je to snaha ovlivnit volby. Jsme jak v 50. letech".

Taková nehoráznost snad nenapadne ani dnešní členy KSČ(M). Ale zjevně ji neváhá použít bývalý člen této zločinecké organizace (podle našich zákonů je každé hnutí usilující o omezení práv a svobod postaveno mimo zákon, a tím KSČ rozhodně byla). Pan Babiš si zjevně nepamatuje, že v 50. létech žádné volby nebyly. Byla to pouze zinscenovaná fraška, která měla potvrdit vládnoucí roli mafie, zvané komunistická strana.

Ale možná by stálo za to dát panu Babišovi za pravdu v tom, že je to jako v 50. létech. V pět ráno by měl u něj někdo zazvonit, v pyžamu ho odvézt do ponurého sklepení, zde by mu měla být nejprve rozmlácena chodidla, následně vyraženy všechny zuby a kdyby se stále nechtěl přiznat, tak by mu někdo mohl rozdrtit i pánské přirození. Semtam by to mohlo být prokládáno elektrickým domlouváním, nejlépe do uší. A při tom všem by nesměl týden zalehnout a usnout. Ano, tak to chodilo.

Po přiznání by měl být převezen do pracovního tábora. Za tím účelem bychom zase měli obnovit těžbu uranu.

Pak by se dalo říci, že pan Babiš mluví pravdu. Takto mám dojem, že zase jenom lže.

Autor: Tomáš Flaška | karma: 38.86 | přečteno: 1586 ×
Poslední články autora