Ruské impérium nám vrací úder

A je to skutečně na pováženou. Situace je tak vážná, že už musí žádat policejní ochranku pro svého diplomata u nás. 

Onen diplomat totiž čelí po štvavé kampani našich médií výhrůžkám. Už to vidím, jak rozhořčení občané píší na ruskou ambasádu v ulici Borise Němcova výhrůžné maily. Ti chytřejší dokonce znají přímo mailovou adresu onoho udatného sovětského, promiňte ruského, jistě kulturního, pracovníka. A ti nejschopnější píší určitě přímo sms na jeho osobní telefon. A ti ostatní asi píší panu velvyslanci s prosbou, aby vzkaz předal dotyčnému agentovi. 

Dokonce i náš moudrý pan prezident prohlásil, že žádný ruský agent do Česka nepřijel. A teď, chudák hradní, mu někdo rozbil bábovičky na písku a jeho přátelé nám sdělili, že tu ten agent je! A ruské velvyslanectví pro něj žádá policejní ochranu, aby na něj náhodou třeba někdo na ulici neplivl.

Všichni přeci víme jak ten agent vypadá, kde bydlí, kudy chodí a proto je potřeba ho před nebezpečným českým národem ochraňovat. Jenom ten náš pan prezident je jaksi trochu mimo. 

Zatím je to velká legrace. Horší bude, až ruská strana prohlásí, že české bezpečnostní složky jsou neschopné a tudíž musí kvůli ochraně svého neexistujícího agenta povolat složky vlastní. A v tom okamžiku se náš pan prezident jistě probere a bude nadšeně tleskat, že to o té BIS přeci vždycky říkal. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | úterý 12.5.2020 4:55 | karma článku: 32,06 | přečteno: 1301x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Londýn trochu jinak

6.5.2024 v 9:28 | Karma: 20,86

Tomáš Flaška

Chcimír

29.4.2024 v 19:11 | Karma: 31,27