Jak chutná vlastní medicína?

Tak co Rusáčci? Podporujete ve své většině Putina? Věříte mu? Tak proč zdrháte z Krymu když tam jenom došlo k nehodě na letecké základně?

Nemáte to v hlavě poněkud pomotané? Člověk by vás politoval, i slzičku by zamáčkl, jak je vám ubližováno a musíte přerušit svou dovolenou a urychleně odjet. Na videu z Krymu žena plačtivě vzkazuje, že se jí z Krymu odjet nechce. „Zvykla sis?“ ptá se muž. „Zvykla. Jako bychom byli doma. Všechno bylo tak fajn a domácké,“ dodala.

Tak proč odjíždí? Vždyť přeci žádná válka není, jen speciální vojenská operace a na Krymu také k žádnému útoku nedošlo, ale jenom k nehodě, jak řekl její vůdce, kterému jistě bezmezně věří, jako většina jejích sourusovců.

A dokonce vzniká obava, že by se mohlo něco stát mostu spojujícího Krym se zbytkem Ruska. Vůbec tu obavu nechápu. Vždyť se přeci neválčí a v Rusku vše funguje jak má, staví se kvalitně, korupce neexistuje.

Celé je to tak absurdní, že vysvětlení je jen jedno. Oni ti Rusové přesně vědí jak se věci mají. Že se jedná o regulerní válku (nikoliv nějakou operaci), že na základně došlo k nějakému útoku (nikoliv k nehodě) a že nebezpečí se zvyšuje. Jenže jim dělá ten pocit velkého nadřazeného národa dobře. Chtějí, aby se jich každý bál a hřbet před nimi ohýbal. Mají rádi svého Putina a drží tomu celému palce. Ostatně stačí se podívat na záběry aut Rusů prchajících z Krymu.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-krym-ukrajina-turiste.A220811_100131_zahranicni_remy

To nejsou russáci, to jsou Rusové.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | pátek 12.8.2022 7:05 | karma článku: 32,10 | přečteno: 858x