Cesta do hloubi duše internetového psychopata

Již nějaký ten pátek, vlastně týdny, tedy abych byl přesný – už několik let – je má mailová schránka zahrnována maily od nějakého „Ivana Marka“. Pro pobavení sem dávám výcuc.

Vysvětlení, proč to jméno dávám do uvozovek – nemyslím si, že člověk byť i hodně podprůměrné inteligence, by se pod takovéto bláboly podpisoval vlastním jménem. Proto si myslím, že to je pseudonym. Pokud je to přeci jen opravdu jeho jméno, tak by asi opravdu měl vyhledat odbornou psychiatrickou pomoc.

Jenom pro zajímavost – tento pseudonym dlouhá léta diskutoval na idnes.cz. Až se vyfauloval, doživotně. To vzhledem k jeho slovníku, jak uvidíte dále, není žádný div. Přemístil se i na tyto stránky, dokud se nenavezl do majitele tohoto portálu a jeho dcera mu dala doživotní ban i zde. Ale o příčině má jasno, mohu za to já:

A pokud se konejšíte tím, že jste mne už dvakrát dokonale zařezal, (na iDnes a na Blogosféře), pak vězte, že mi to žádný smutek na duši nečiní. Nevím co bych (až na vzácné výjimky) mezi takovou . . . . . . .pohledával. Jinak pro vaši informaci. Bez jakýchkoli problémů debatuji denně s redakcí iDnes a na jiném, neprofláknutém webu.  . . . . Jinak za všechny ty vaše příspěvky uděluji zaslouženou karmu č.1072.

Je pozoruhodné to číslování karmy. Tento pseudonym si zjevně doma vede evidenci o zaslaných mailech na mou adresu, protože poslední dobou toto číslo karmy opravdu stoupá po jedné. Ještě loni bylo číslování naprosto chaotické.

A co se týče oněch, jak se „Ivan Marek“ vyjadřuje: …., tak vězte, že to jsou lidé, kteří mají naprosto jasné názory, korespondující s mými. Ostatně on to ani neskrývá (v žádném z citátů neopravuji pravopisné chyby):

A kdy bude dané najevo p..Vodvářkovi, Dvořákovi , Jandové a dalším penzistům. že oni jsou jen důchodci kteří tyjí ze státního rozpočtu, zbůhdarma prožírají 

své důchody a  nic nedělají, tak jak to bylo sděleno svého času mně? 

A jak na to přišel? Kdysi jsme se nějak v nějaké diskusi nepohodli o důchodech a od té doby má jasno:

Stačí zabrousit pár let nazpět, kdy po mé osobě jeden ctihodný pán, pod pohrůžkou trestního oznámení, požadoval pravidelné vyplácení částky 0.004 Kč. Kterou on údajně přispívá na můj důchod.

Nevím, jak přišel na to, že jsem mu hrozil trestním oznámením z tohoto důvodu. Ani nevím, jak by to bylo možné. Už vůbec netuším nic o pravidelných platbách na můj účet. Hlavně jak to legislativně zařídit. Ten člověk prostě blouzní. Jeho fantazie se ale výšin dotýká. Pojďme na ty výtvory podívat dále. Mé blogy sleduje naprosto pravidelně, takže:

Jinak samozřejmě jak jinak, za "úderný blog"  opět "zasloužená karma"  č. 1072

Povšimněme si, že číslo karmy zůstává stejné, zatím.

Myšlenky mu dochází, tak dochází k opakování:

A co tak napsat p. Dvořákovi (a nejen jemu), že on je jen penzista, který nic nedělá, zbůhdarma prožírá svůj důchod, tyje ze státního rozpočtu, na který VY přispíváte ze svých krvopotně vydělaných peněz , a pokud VÁM je nevrátí v pravidelných měsíčních splátkách podáte na něj trestní oznámení, tak jak jste to to veřejně vytruboval v mém případě? 

A pozor, máme zde skok v číslování:

Jinak za Váš příspěvek co jiného než? Zasloužená karma č. 1086.

Když jsem se na jiném serveru dostal do názorového konfliktu v diskusi, měl hned jasno a další mail u mě přistál během několika hodin:

Jak to tak sleduji, brzo jste se otřepal  po nedělním výprasku. na Blogosféře . . Asi Vám svědčí role fackovacího panáka  ( a nejen na blogosféře).. . . . A na čí stranu se vlastně pan Vodvářka přiklonil?  Dle jeho dnešní reakce , zas jen další pokrytectví.

Za blog jak jinak o5 zasloužená karma , tentokrát již č. 1087.

Asi se mu nechce rozepisovat, nebo se domnívá, že svou inteligenci prokáže nahrazením slova „opět“ výrazem „o5“. O pouhý den později už začíná vysloveně fantazírovat. Možná by měl trochu omezit sledování akčních filmů.

Připomíná mi to totiž vaše před časem "bombastické odhalení" Rusy ukradeného vlaku plného zlata těsně po válce někde v severním pohraničí .

Za blog jak jinak než "zasloužená karma", tentokrát poř. č. 1089.

To mohu zodpovědně prohlásit, že blog s takovou tématikou jsem nikdy nepsal. Ale jeho utkvělá představa je neohrozitelná. O pár dnů později:

No, ono to bude jako s tím vaším tvrzením, kdy jste před časem bombasticky oznámil, že těsně po válce někde v severním pohraničí Rusi ukradli vlak vrchovatě naložený zlatem.

Je jasné, že podobně jako komunisté (možná jím i byl, nebo dokonce je), nemá rád vzdělané lidi (to, čeho se jemu evidentně nedostává). Takže na mou adresu:

A něco takového se honosí VŠ tituly? . . . Odplivnout si, škoda slin! Ale máte pravdu To vaše heslo "Pravda a láska zvítězí lží a nenávistí" na Vás sedí jako ušité!

O pár dnů dále, oblíbené téma penzistů:

Panu Vodvářkovi, Dvořákovi, Jandové a dalším penzistům - kamarádům už

jste sdělil svoje mínění o vyžírcích, kteří mají jen jediné právo, a to držet 

hubu, tak jako jste to před časem velkohubě a  veřejně sdělil mně?

Pokud ne, je to od Vás jen další pokrytectví a ubohost non plus ultra!

Za blog samozřejmě jak jinak "zasloužená karma" tentokrát už ev. č 1091

A znova:

A jak to máte pořešené se svými kolegy -  penzisty, Vodvářkou, Dvořákem, Jandovou a dalšími? Už jste jim  veřejně oznámil, že vzhledem k jejich nynějšímu sociálnímu postavení ( jejich prožíráním státního rozpočtu) , mají jediné právo, a to držet hubu, tak jako jste to před  časem učinil ohledně mé osoby?

Už to nebudu opakovat. To téma mi posílá naprosto pravidelně. Evidentně to má „Ivan Marek“ někde uložené a dokonce umí používat i CTRL+C a CTRL+V. Na jeho intelekt velký úspěch. Ale blogy mu stejně leží v žaludku a jak jsem se nepohodl s Radkou Kielbergovou, tak z toho má zjevně Vánoce (k mé osobě):

.osciluje mezi blogy na iDnes a trucpodnikem Blogosférou  kde se nepřipouští jiný, než předepsaný názor. Před čase demonstrativní odchod z blogů na iDnes. Zanedlouho po nezájmu jiných na direktivně řízených "debatách" na Blogosféře  pokorný návrat zpět na blogy iDnes? A opět jede vše v zaběhnutých kolejích. Určování psychických diagnóz  na dálku, urážky svých oponentů atd.atd. . . . Ale přeci se jen něco změnilo, jeden "věhlasný bloger, diskutér", byl jak sám s oblibou konstatuje "vyštípán" z diskusí na Blogosféře. Vzájemné "souznění" tak bylo s tichým souhlasem páně Vodvářky narušeno, poněvadž si to nechtěl rozházet ani s jedním účastníkem tohoto sporu? Jak říkám, pokrytectví non plus ultra.

Jsem rád, že jsem byl "vyštípán"  z těchto obskurních spolků, navíc za oslavného hýkání jednoho blogera- diskutéra. Nemám zájem se stavět do role fackovacího panáka,  tak jako se to v častých případech stává právě jemu či jim. . . . .Za blog i příspěvek páně Vodvářky, samozřejmě jak jinak zasloužená karma, tentokrát ev. č. 1092.

Nevím, jak přišel na to, že mi byl vysloven zákaz diskusí na nějakém serveru, ale psychopatům nemá cenu jejich myšlenky rozmlouvat. Ostatně, když se mu zase nelíbil nějaký můj blog, hned mi napsal:

Kielbergerovou na tebe ty kašpare,  a měl bys v tu ránu domudrované, stejně tak jako na Blogosféře!

A ten jeho vysněný vlak se zlatem mu evidentně nedá spát:

A ten odkaz na ukradený vlak plný zlata ukradený Rusy v severním pohraničí je kde ? ? ? ? 

A teď už poslední mail, ohledně aktuální demonstrace na Václavském náměstí:

Též jsem měl v úmyslu se této dnešní  akce na Václaváku zúčastnit.

Bohužel odradilo mě kalamitní počasí. No, snad to vyjde na další plánovanou akci za měsíc v dubnu, to si tedy už ujít nenechám. Věřím i že tehdy se sejdeme v daleko větším počtu, třeba na té vámi propagované Letné. Zcela určitě tam ale nebudu kvůli výši své pense (pravopis dle pana Vodvářky) .

Už před časem jsem Vám sdělil, že mám pensi větší než Váš úhlavní nepřítel Andy, nyní jsem ke svému úžasu zjistil, že ji mám dokonce vyšší než další Váš dlouholetý problém Miloš Z. Ale ono není divu, když Vy mi na ni tak poctivě, vydatně, a pravidelně již 11 let přispíváte. Jenže bohužel nepožívám jako Miloš Z. stejné prebendy vyplývající z titulu jeho funkce, ale v žádném případě nezávidím ….Takže moje účast za měsíc na Václaváku bude mít zcela jiné důvody.

Abych nezapomněl za blog samozřejmě jak jinak  než zasloužená karma, tentokrát ev. č. 1092.

Číslování karmy se zase nedaří.

Je to velmi zajímavý pohled na duševně nemocného člověka. Evidentně si myslí, že za všechny jeho problémy může kdekdo, jenom ne on sám. Na mnoha místech na něj už nejsou zvědaví, tak se domáhá pozornosti aspoň tím, že plní mou spamovou schránku. Pravidelně, vytrvale, bohatě.

Za pár týdnů se do svého spamu zase podívám a rád sem některé perly opět hodím. A i toto má volební právo, ba dokonce to ani není zavřené v nějakém psychiatrickém ústavu.

A když jsem to tu editoval, tak jsem musel vyprsknout smíchy nad jednou maličkostí. Font v mailech, který jsem sem přenesl, který používá a kterým mě pravidelně oblažuje, se jmenuje: Comic Sans MS. :-)

Autor: Tomáš Flaška | středa 15.3.2023 6:55 | karma článku: 10,47 | přečteno: 204x
  • Další články autora

Tomáš Flaška

Tomu už šplouchá na maják, že ANO?

Tak jsme se jako děti vyjadřovali o někom, komu jsme chtěli naznačit, že jeho úvahy jsou, mírně řečeno, naprosto mimo mísu. Platí to i dnes ve světě vrcholové politiky.

25.4.2024 v 13:32 | Karma: 41,44 | Přečteno: 3157x | Diskuse| Politika

Tomáš Flaška

Petiční humbuk ANO, aneb srovnání Čechů a Slováků

ANO před měsícem začalo sbírat podpisy pod čtyři petice. A prý to dopadlo perfektně. V tom případě to ale na Slovensku dopadlo hvězdně.

19.4.2024 v 9:49 | Karma: 25,86 | Přečteno: 762x | Diskuse| Společnost

Tomáš Flaška

Takhle se to dělá, když nemám kde parkovat

Postavit parkovací dům s označením P+R v centru města (konkrétně Liberce), to je už odvaha. A prošlo to.

15.4.2024 v 17:19 | Karma: 26,01 | Přečteno: 1066x | Diskuse| Ekonomika

Tomáš Flaška

Vzpomínka na letošní lyžařskou zimu

V Čechách už jen běžkuji. Sjezdové náčiní vyvážím zásadně do Alp. Letos nám to s počasím vyšlo, tak se trochu pokochejme společně.

15.4.2024 v 4:44 | Karma: 13,72 | Přečteno: 351x | Diskuse| Cestování

Tomáš Flaška

Tak tohle je už opravdu síla, pane Babiši

Nikdy jsem si o hnutí ANO a jeho lídrovi iluze nedělal, to ví každý. Ale říkám si, kde je to pověstné dno?

10.4.2024 v 12:58 | Karma: 43,26 | Přečteno: 6516x | Diskuse| Ekonomika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Má přejít česká ekonomika na válečný režim? Doba míru je pryč, říká Pojar

27. dubna 2024

Vysíláme Britský premiér Rishi Sunak nedávno oznámil, že jeho vláda uvede zbrojní průmysl do válečného...

Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste

27. dubna 2024

Premium Německý učitel se stává docela riskantní profesí. Násilí se stává stále běžnější částí vyučování a...

Biden nečekaně kývl na předvolební debatu. Kdykoli kdekoli, říká Trump

26. dubna 2024  22:27

Americký prezident Joe Biden se v pátek nechal slyšet, že by chtěl do debaty se svým předchůdcem...

USA mění systém pomoci Ukrajině: už ne sklad, ale zbraně přímo ze zbrojovek

26. dubna 2024  21:30

USA chystají dosud největší balík vojenské pomoci Ukrajině v přepočtu za více než 140 miliard...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.