Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69o46s76e65f 52B90a38s94l

24. 6. 2015 13:03

Díky, pěkně napsané. Oživil jsem si loňskou cestu Křížem, krážem USA.

Jinak to křoví v poušti co žerou krávy je pelyněk a kupodivu jim chutná, no a ten velkej kaktus je Joshua tree (juka krátkolistá).

1 0
možnosti
Foto

Dík. Ona mi to žena taky říkala, ale já přes ty kytičky nejsem a nějak jsem si to nezapamatoval.

1 0
možnosti

Diky, udelal jstemi Vasimi fotkami velikou radost. Skoro jako bych tam byl s Vami.

0 0
možnosti
Foto

Tak to jsem rád. Určitě se tam vrátím.

0 0
možnosti

Západ USA také autem v roce 2014, najeto 8000 kilometrů a bylo tu super. Potvrzuji slova Hany Horynové, restaurace nebo jiné možnosti občerstvení jsou v amerických NP většinou jen v hlavních turistických infocentrech.

0 0
možnosti
Foto

Jojo, je to tak. Ale on ten problém bývá i na dlouhých cestách pustinou...A kdyby chtěl dojít benzín, to by byl problém.

0 0
možnosti

Zapomněl jste napsat, že v Národních parcích nejsou až na výjimky žádné stravovací možnosti, dokonce ani automaty na kávu nebo sušenky. Zato jsou tam pítka s kvalitní vodou a dokonce doporučením natočit si do vlastních nádob.

Na vzdálených vyhlídkách v Národních parcích na WC, kde nebyla voda, byly všude nádobky se sanitárním gelem na ruce. 

Moje láska k turistice byla v Yelowstone hodně omezovaná nesčetnými cedulemi s pozorněním na medvědy. A nejsou čipovaní, jak jsem slyšela od jedné cestovky.

(taky autem 9600 km v r. 2015)

1 0
možnosti

Díky za blog:-), chystám se opět příští rok, hledám inspiraci.

1 0
možnosti
Foto

Mohu vřele doporučit.

0 0
možnosti

Díky za blog:-), chystám se opět příští rok, hledám inspiraci.

0 0
možnosti

moc pěkné povídání (vnímám to stejně, ale nedokázala bych to popsat s takovou lehkostí, jako Vy R^R^R^)

1 0
možnosti

T-Mobile ma nejhorsi pokryti - priste volte AT&T ...

0 0
možnosti

P43e97t18r 45Č82e95r19n11ý

24. 6. 2015 6:45

S AT&T se dá žít (mám jej sám), ale vzhledem k cestám mimo civilizaci raději Verizon (pokud jsem někde v horách nebo poušti, tak já signál nemám zatímco dcera s Verizon skoro vždy).

1 0
možnosti
Foto

Paradny clanok!.Pisany velmi lahkou a vysoko citatelnou formou. Cital som uz tolko clankov o USA od roznych ceskych a slovenskych "cestovatelov", ze uz som prestal verit, ze vobec niekto kto sa tu pride pozriet dokaze napisat clanok, ktory plne zodpoveda realite a hlavne je pravdivy. Ludia si dokazu vymyslat neskutocne hluposti, neviem, ci chcu len byt zaujimavi, alebo chcu zvysit citanost svojich clankov, alebo..su len jednoducho hlupi. Ta hlupost bude zrejme spravna odpoved, a to som cital aj clanky aj od ludi co sa radi pochvalia svojim VS vzdelanim.

 Nebolo to tak davno co jeden slovensky novinar napisal reportaz z Chicaga. Vyznelo to tak, ze Chicago je sialene nebezpecne mesto, plne gangov, mesto kde ked vas niekto zastavi na ulici tak je najidealnejsie  hodit mu penazenku a mazat prec. Udajne ho uz miestni obyvatelia premenovali na Chiraq..akoze je v Chicagu minimalne tak nebezpecne ako v Iraku.

Ma to hacik. V Chicagu zijem uz 14 rokov, povazujem ho za jedno z najlepsich miest na byvanie. Skvele mesto!  A  slovo Chiraq som pocul prvy krat az od svetaskuseneho slovenskeho redaktora dennika sme.

  Co sa tyka T mobilu, vobec ma to neprekvapilo, s dostupnostou siete su problemy aj tu v Chicagu aj ked je cela mapa pokrytia vymalovana nadhernou ruzovou. T mobile je spolocnost urcena pre tych skor menej majetnych ludi a imigrantov. Pamatam, ze mozno este tak pred 10 rokmi skoro kazdy immigrant z europy mal t mobile len kvoli tomu, ze to bola jedina spolocnost z ktorej sa dali posielat sms do europy.Teraz , ked uz aj americania prisli na chut sms-kam podobny servis poskytuje kazda spolocnost. Staci , ze mam pracu na bohatsich predmestiach Chicaga a uz nemam signal. Vsetci co tam byvaju maju predovsetkym Verizon ,AT&T pripadne Sprint. Verizon je drahsi, ale ovela spolahlivejsi. Ale aj tak neviem ci, tam niekde v pustych koncinach Arizony, Nevady,  alebo, ako amici hovoria  " in the middle of nowhere"  vobec nejaka firma ma pokrytie.

Dakujem za velmi pekny blog a urcite s

2 0
možnosti
Foto

Dakujem za velmi pekny blog a urcite si precitam aj vase dalsie blogy.

Pekny den. 

P.S takto mal byt spravne napisany posledny odstavec, asi som precerpal limit;)

1 0
možnosti

Moc pěkně zdokumentováno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.