Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Denně je nám vtloukáno do hlavy ...... dal to nema smysl .. ale docetl jsem ..... .s demagogy je zbytecna diskuze a s temi, kteri si tvori pravdu z toho, co slysi na ulici a v hospode uz vubec ne ........ presto bych vas rad pozadal o jeden jediny odkaz na dnesni, vcerejsi ci predvcerejsi vtloukani do hlavy ..... dekuji ..... ze nebude vim, stejne jako vy, protoze jednoduse neexistuje :-/ ...... a tyto informace a jim podobne v sobe nekteri lide hromadi a tvori z nich "svuj nazor" ..  a pak napisi stejne lzi jako vy a maji uz opravdu vnitrni pocit, ze je to pravda, protoze to rika a pise kazdy .... inu, nekteri pastevci zvladaji svou praci lepe nez jini 8-o

0 1
možnosti
Foto

Kdybych místo denně napsal pravidelně, bylo by to lepší. Ale pouze ten, kdo nečte, nedívá se a neposlouchá, tak si nevšiml jak je nám multikulti pravidelně vychvalováno a doporučováno. Co kdybyste místo řečí o hospodách a pastevcích zkusil odpovědět na mou otázku v článku a sdělit mi čím je pro mě multikulturismus přínosem?

1 0
možnosti
PB

...... jááák čím nás obohatí ?! - nekonečně omíláno dnes a denně politiky, kavárnou, sluníčkama aj opozičním hnutím ..... no přece ISLÁMEM V! Nová progresivní, neotřelá víra postavená na silném fundamentu, s jasnou myšlenkou a ideou a jasně daným vzorcem chování pro jednotlivce, rodinu, skupinu, společenství či národy ..... kristepane, co chcete víííc ;-D !

(viz. politici+pomatené celebrity = islám je v poho / opozice = ne islámu !)

8 0
možnosti
KV

Dal jsem + protože věřím, že to je sranda.

1 0
možnosti
ZD

nebylo to zde již jednou???..nebyl to náhodou Sobotka...který nám vtloukal do hlavy před pár lety...že nám udělá jednou zednickou práci a opraví elektriku mongolský dělník....šaty ušije mongolská švadlena...a najednou to utichlo...tak pokračuje ...jenom je na jiném postu...hezký den všem...ZD...;-);-);-)...pro autora karma

4 0
možnosti
Foto

souhlasím s vámi, jen malý dodatek-na jihu Evropy je 50% nezaměstnanost právě proto, že za ně pracují  imigranti, afričané, indové atd. o dovolené v Itálii to nemůžete přehlédnout

 a pak měli bychom si uvědomit, že pro většinu z nich Česko není až takové terno, raději by jinam, takže ten strach je trochu přehnaný

3 3
možnosti
Foto

Nejsem já to sluníčkový idealista? 

Pan Flaška mě u mého článku griluje a myje mi hlavu a já ho tady karmuji.

Kam ten svět spěje?

2 0
možnosti
Foto

Minimálně vás obohatí o poznání, že cesta k socialismu a všeobjímajícímu dobru pro všechny je cestou do pekel. Pokud by to mělo tu naši civilizaci konečně probudit, pak já říkám jen houšť a větší kapky.

6 0
možnosti
MK

Masku, nejsi ty ten chlípný dědek co přestoupil na islám, protože se dozvěděl, že tam přidělují mladé muslimky za manželky? Já jen, že máš stejnou rétoriku jako co co vystupoval na lidech.cz jako Badr a otravoval jednu muslimku z Ostravy, známou jako Aczua a prudil na fóru sestry v islámu, kde jsem dělal správkyni :)

2 1
možnosti
Foto

tak Vy jste pane Kavko dělal správkyni fóra sestry v islámu ?

2 2
možnosti
Foto

Argument o tom, že vymíráme, použil režim v době, kdy potřeboval prosadit rapidní zvýšení věku odchodu do důchodu a tzv. 2.pilíř. Nyní již není aktuální, tváří v tvář rostoucí nezaměstnanosti a vlnám běženců je jaksi "zapomenut". Navíc to ani nikdy nebyla pravda, populace nestárne zdaleka takovým tempem, jakým se zvyšuje důchodový věk.

2 5
možnosti
Foto

Diskutujete poněkud od tématu. Ale u vás se tomu nedivím.

4 1
možnosti
JK

Ale jděte, nic nám není vtloukáno... Objektivně - daleko více rezonují názory o škodlivosti a nebezpečí uprchlíků. Pravda asi bude  - jako obvykle - někde uprostřed.

1 7
možnosti
MK

M90i90l27a74n 50K69o73s

9. 7. 2015 17:10

Tyto názory rezonují na ulici. A ulice nebude sobotkovi a chovancovi radit ani vyhrožovat.:-)[>-]

0 0
možnosti
JS

Pane Flaško, nikdy bych si nemyslel, že zrovna vám dám karmu. Ale za tento článek, samozřejmě karma. R^

8 0
možnosti
Foto

Uznání od oponenta těší dvojnásob.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,92
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.