Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Litujeme, ale příspěvek, na který chcete reagovat, byl již smazán. Vaše reakce se proto neuloží, prosíme napište ji jako nový příspěvek.

0 0
možnosti
Foto

Divoké zlodějské praktiky politických stran odnesla (zaslouženě) jen ODS. Trochu nefér, že na ČSSD se pozapomnělo a přitom nekradli méně. Pak hold stačí další podnikatelský projekt, který se poučil s Bártových nezdarů, ale i inspiroval a je vymalováno.

Vám karma

2 0
možnosti
PK

Babišova Bezpečnostní Informační Služba (BBIS) maká lépe než BIS :-) Karma a naprostý souhlas, Tomáši

4 0
možnosti
JR

J29a11n 77R75á51ž

5. 3. 2016 19:45

Vydíratelný je poouze ten, kdo má "máslo" na hlavě.

Sobotka s OKD to je celá mlékárna, co má na hlavě a o Urbanovi s Mládkem se hodně mluví v solárním byznysu, takže tam toho másla bude hodně. No a když k tomu přidáme multimilionáře Palase se Zgarbou, má dnes ČSSD víc co vysvětlovat, než svého času ODS.

12 0
možnosti
Foto

Totální souhlas! A teď je jen otázkou času co a kdy vyplave na Babiše. Zatím jen Čapí hnízdo, ale kdo ví.....

6 0
možnosti
Foto

Jojo, něco na tom smrdí :-)

1 0
možnosti
Foto

Správně.

Jak tohle může být premiérem.

A jak tohle může být ministrem.

3 0
možnosti
JL

My jsme jim daly hlasy. Pamatujete? My jsme si vybiraly ideal !!!

0 4
možnosti
Foto

Zákon by se al obejít tím, že se podniky převedou na osobu blízkou. I to je však komplikace, která by Babišovi určitě nevoněla. V každém případě by podnikatel, který využívá státní dotace, neměl ve vládě a ani státních funkcích co dělat.

7 1
možnosti
KLS

Uz jsem to psala jinde. Pro estebaka by to byl dost velky problem,on nikomu neveri,ani ji ne,je mu jasny,ze kdyby to na ni prepsal,tak uz ji neuvidi,natoz prachy

2 2
možnosti
KLS

Dluhoslav,ten lysohlavy zradce zadny ocas nema.

4 0
možnosti
JN
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.