Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Smutné čtení o smutné zemi, o smutných lidech. Kde je pravda?

0 0
možnosti
Foto

P54e50t52r 35H83a81h24n

15. 4. 2016 11:02

Je to jasné a karma za to. Pohrdání, mstivost, nízký charakter, sebestřednost, arogance, trapnost vydávání encyklopedické paměti za inteligenci, nevěrohodnost, osobní ambice postavené nad vše ostatní, morální ubohost - to je z mého pohledu souhrn vlastností a "schopností" současného prezidenta země naší.

6 1
možnosti
JL

Dle bible ve které je sepsáno Ježíšovo pravidlo říká:Kdo chce být první tak ten ať je služebníkem VŠECH.Pan prezident je služebníkem sám sebe tak by měl odstoupit protože v kampani na prezidenta lhal.

3 1
možnosti
RP

Lepší jest dítě chudé a moudré, než král starý a blázen, kterýž neumí již ani napomenutí přijímati,RvRvRv

6 1
možnosti
MK

Ano a nejen president jimi pohrdá. Policie,ministr,může přinést 1000 důkazů,policie se za jednotlivce může 100x omluvit,ale někteří troubové si budou pořád točit svou...Dnes policie smysluplně vysvětlila a objasnila všechny zásahy,věřím p.Flaško,že pro Vás to bude jistě málo.....

5 11
možnosti
DV

D21a25v75i54d 41V75l89k

14. 4. 2016 16:42

A co bylo na tom vysvětlení smysluplného. Papalášům jde o koryta a vlastně všechno bylo pro naše blaho.

8 5
možnosti
JC

Stojím plně na straně pana presidenta.

S lámaisty nemám a nechci mít nic společného.

6 14
možnosti
DV

D86a90v22i46d 15V78l51k

14. 4. 2016 16:43

Já nechci mít nic společného s Chovancem a mělo být mínus sorry.

5 2
možnosti
Foto

Karma pro autora blogu. Nicméně, že se tím subjektem ještě zajímáte, myslím, že právě tyto protesty jej udržují při životě. Umíte si představit, že by na něj nikdo nereagoval? Že by náhle zjistil, že už je všem úplně jedno, co říká? To by nepřežil....

23 0
možnosti
Foto

Inu, bez nenávisti nelze žít. Nemluvě o tom čí a vůči komu;-)

4 6
možnosti
Foto

Chování Zemana může udivit jen toho, kdo jej nezná či nesledoval v minulých letech.

Mne neudivuje, já jsem to očekával. Štve mne, samozřejmě, vadí mi to, ale není to nic překvapivého.

A znovu opakuji: ještě ani zdaleka nevyčerpal své možnosti. Zejména s blížícím se termínem voleb se pravděpodobnost něčeho "zajímavého" od něj bude zvyšovat.

21 1
možnosti
Foto

Tak to si pište. Nejsem prognostik, ovšem jeho tahy lze predikovat. Já už se na ně opět těším;-D

5 2
možnosti
Foto

;-DJde toliko o možný výklad toho, co M.Z. prohlásil. Osobně to beru jako dosti trefné. Vždy je velmi těžko odlišit kdo je kdo a jistě i pro policistu. Nemůže rozpoznat, kdo je rozený exhebicionista, či se tak chová i záměrně (p.Kalousek?, či ,,notoričtí svlékači",atp). A dav a jeho chování, ač složený z jedinců, pak má asi těžko cokoli společného s jednáním ČLOVĚKA PŘI SMYSLECH. Tzv. davová psychoza lehce nabude vrchu. Mnohdy i záměrně, účelově vyvolávaná i ,,různými osobnostmi";-)

6 8
možnosti
VS

Jedna z "různých osobností" je sám prezident "sjednotitel". I některých vyvolává i davovou psychózu.

2 2
možnosti
KP

Na místě pana prezidenta bych také poděkoval policistům za jejich práci při návštěvě čínského prezidenta.Vždyť ji skutečně zvládli velmi dobře.Bohužel stejně jako pan prezident považuji lidi vyvěšující tibetské vlajky za poněkud zvláštní.Domnívám se,že normální člověkl nemůže podporovat kněžsko otrokářský režim,který v Tibetu vládl a požadovat jeho návrat.Pro Vás pane Flaško prostředníček nahoru a palec dolů.Rv

11 11
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.