Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas a karma. Zdá se mně ,že tato kauza začíná pomalu upadat do zapomnění. Vždyť je to donebevolající a bezpříkladný příklad opovrhováním soudní mocí. To prosím ze strany vládnoucí koaliční partaje.

Ten nápad se stoupajícím saldem socanů , které by mohla TV vysílat na liště na TV24 je moc krásný na to , aby se mohl stát skutečností.:-);-D.

Tak se nám opravdu vrací staré prvorepublikové : sociální demokrat ,kudy chodil, tudy krad.

Nebo aspoň - půjčoval a nevracel , ač tak soud přikázal.:-/

0 0
možnosti
Foto

Uprostřed diskuse se stále objevuje reklama "získejte 3000 na nákup na Aukro". Mám nápad. Všichni členové a sympatizanti této strany mohou "zdarma" získat výše uvedenou částku a pak ji přeposlat své rodné straně. Zbytek by si mohlo úzké vedení odpracovat nějakou opravdovou prací aby viděli, jaké to je vydělávat si poctivě.

0 0
možnosti
Foto

P44e37t71r 72H62a61h77n

27. 4. 2016 10:58

Žádný z nich by si to jako jednotlivec nedovolil, ale jako strana jsou technicky nepostižitelní. Jen jim dál porostou úroky, které ale ze svého platit nebudou. Proto jsou tak drzí a ještě se snaží udělat z nouze ctnost. Karma! R^

4 0
možnosti

Všichni máme jednu možnost - prostě nebudeme volit ČSSD

12 0
možnosti
Foto

To by všichni museli být stejně uvážliví. Žel se stále najdou zaslepenci.

1 0
možnosti

Vypadá to tak, že snad předem ví jak to jejich odvolání dopadne.

1 0
možnosti

Bohužel je to tak!

Politici ze sebe dělají nadlidi! Sociální demokrati jsou nadlidi! Ale i ODS a TOP 09 jsou nadlidi! Pohrdají s námi!

ČSSD boří demokracii. Ano, je to pravda. V přímém přenosu se snaží ingerovat do moci soudní, nerespektují demokratickou dělbu moci! A nemá smysl vymlouvat se, že ani Václav Klaus nerespektoval demokratickou dělbu moci ingerencí do moci soudní! Naše demokracie je stále křehká a nerespektování dělby moci je pro náš stát velikým rizikem ztráty demokracie! Jak snadný je přechod k totalitě!

1 0
možnosti

Je mně s toho moc smutno.Já myslel že se dožiji klidneho duchodoveho věku,ale asi jsem naivní.;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Pláč nám nepomůže! Musíme racionálně jednat!

0 0
možnosti

Podle mého laického právnického cítění měli socani včas někde složit depozitum a vyhnuli by se více jak polovině kritiky. Peníze v bance a otevřený úvěr - to jsou stále jen a jen jejich peníze a vůbec žádný náznak plnění soudního rozhodnutí....

2 0
možnosti
Foto

Starost o cizí peníze je sice hezká, ale naprosto zbytečná. Raději nám řekněte, jak byste se v kůži p. Sobotky choval Vy Rv

1 8
možnosti

Jediná varianta je zaplatit, protože tak rozhodl soud. Každý normální člověk se zachová podle rozhodnutí soudu. Když ne, jde do vězení.

10 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,77
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.