Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma.:-)R^ A pořadatelé soutěže Eurovize mohou děkovat proruským hysterikům, že jim udělali tak vynikající PR a zadarmo. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Nezlobte se na mně, ale proč by nemohla Arménka zazpívat o vyvraždění svých praprarodičů, nebo Gunčíková něco o Terezínu? Mohly by být na prvních třech místech, spolu s Ukrajinkou.

0 0
možnosti

Festival politické písně a Eurovize jsou dvě strany politické mince.

1 1
možnosti
Foto

Ctím naprosto právo redakce mazat diskusní příspěvky. I mně tu už byl dnes jeden smazán. Ale naprosto mimořádně se zeptám proč zmizel Martin Kavka? Aspoň dle mého názoru nikoho nepomlouval, nenapadal, ani nemluvil sprostě. Zkusím ho zopakovat - samozřejmě nepřesně. Napsal něco v tomto smyslu:

Zajímavé je, že jediný, kdo si stěžoval, byli Rusové.

3 0
možnosti
Foto

Kvůli tomu by ho nesmazali. Měl byste si dělat PrintScreeny.

0 1
možnosti
Foto

Tuto soutěž zpolitizovali pořadatelé.

Zajímavé je, že ruští diváci hlasovali pro Jamalu, získala od nich druhý největší počet bodů.

Ukrajinští diváci zase hlasovali pro Rusa Lazareva, který od nich získal dokonce 1. místo.

Naproti tomu Ukrajinští profesionálové ohodnotili vystoupení Rusa Lazareva tučnou nulou stejně jako naše porota z pražské kavárny. Čeští diváci jinak Rusovi Lazarevovi přidělili druhé místo.

2 5
možnosti
Foto

Pane Jiří Přibyle, zmýlil jsem se někde?

Proč místo mínusu neopravíte moje údaje?

0 3
možnosti

J22o33s36e12f 35N53i24k35l

17. 5. 2016 10:26

...vy jste tu "trapárnu" zpolitizoval na druhou...textem písně by možbná uspěla v Děčínské kotvě..

1 1
možnosti

;-O..je vidět,že na toto téma je zbytečné se bavit s hudebním expertem který v tom nevidí zpolitizování i po přečení regulí této soutěže;-O

0 0
možnosti

Vy jste videl letos ESC poprve?

0 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že pan bloger uznal de facto legitimitu připojení Krymu k Rusku, čímž se dostal do rozporu se zahraniční politiku třeba asi i Turecka. Další státy raději jmenovat není vhodné.

1 2
možnosti

Když už čt art konstatovala, že to bylo politikum, tak už nevím co dodat.

1 0
možnosti
Foto

OK, nikdo se s Vámi nehádá. Šlo o festival politické písně, kde zvítězila, díky zásahu poroty ovládané státnmí mocí, jakási turkyně nyjící cosi o Krymu. Žádný problém, kdo má rád politcké songy, ten byl spokojen.

6 4
možnosti
Foto

Taky pěkný předlistopadový slovník. I vy jste byl teď jako delegát na sjezdu vaší matičky strany?

5 3
možnosti

P67a49v79e35l 82K72r82á53l

17. 5. 2016 8:57

Uhodil jste hřebíček na hlavičku,je to zpěvačka z Krymu,je to Ruska.Ale Rusové považují Krymské Tatary za podlidi,podle toho se k nim chovali,a po anexi ukrajinského území se k nim chovají stejně jako kdysi.Tam je vidět rozdíl v sebereflexi Němců a Rusů,Němci se mnohokrát omluvili a stále omlouvají za to,co Evropě provedli,kdežto Rusové si stále myslí,že to co oni Evropě provedli bylo a je správné,nedokáží ani pochopit,nebo popřemýšlet na tím,že by se měli omluvitR^

9 1
možnosti
Foto

Dotaz: Bylo to, co Rusové Evropě provedli, v nějakém rozporu s Deklarací čtyř států o obecné bezpečnosti podepsanou v Moskvě 30. října 1943, zvláště s 6 ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.