Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale co mě dorazilo nejvíc, bylo, že nějaký soud někdy přiřkl zámek paní hraběnce a po čtyřech(!) letech jiný soud toto rozhodnutí zvrátil a přiřkl ho opět státu

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=521510

A co vás na tom dorazilo? To je běžná praxe našeho státu, který jsme si osvobodili, vybavili orgány a zákony a kterému každé čtyři roky volíme zákonodárné orgány. Mohl bych vyprávět mnohem hrůzostrašnější historky ze své praxe, kdy soud v jednom okrese rozhodne o likvidaci majetku v konkursu a soud v jiném okrese rozhodne o tomtéž majetku jako o součásti dědictví někoho úplně jiného ...

0 0
možnosti

D34a46v76i52d 60V50l56k

18. 5. 2016 19:39

Rozhodně Karma. Tam je velká hodnota na Opočně i sbírek myslím.Nejde jen o budovu. Nechápu proč to vlastně nemá nějaký konec ty restituční spory.Nějaký Death line. Vždyť se to řeší přes dvacet let.

3 0
možnosti

Soudy soudi v tradici posleni poloviny minuleho stoleti. A stat, nejdriv ukradneme, nechame zdavastovat, pak na par let vratime a ukradneme zas. Sakra uz si nevzpomenu jak se ta akce v tricatych letech v sovetskem svazu jmenovala. ale bylo to tam stejne.

3 1
možnosti

No, z ré reportaže i předchozích rozsudků jasně vyplívá, že zástupce státu lhal, jako když tiskne. Jinak ten zámek je v dobrém stavu.

2 0
možnosti

A co vyvlastneni majetku statu? Nebo se snad dobre stara o pamatky ve svem vlastnictvi?

2 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.