Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EB

Právo není v našich končinách spravedlnost. Všichni to vidíme denně kolem sebe.

2 0
možnosti
VM

Hezký pojem. Státostrana. My dříne narození jsme poznali tenkrát jen jednu (i když byli snad i lidovci či kdo) . Po revoluci se nám otevřelá náruč "přívětivých " stran. Jenže. On už tenkrát to prokoukl Karel Kryl a napsal v r. 1993 píseň Demokracie, kde se mimo jiné zpívá - "Král Václav jedna parta je, se šmelinářským šmejdem, pod střechou velký partaje, se u koryta sejdem". On měl na mysli velkou partaj, která má kluby ODS, ČSSD, TOP09, ANO, OF a já nevím, jak se ti všichni jmenovali. každopádně se vždycky dohodli, jak proti vlastnímu lidu a jak pro sebe a své kmotry. No a sem tam navenek nějaké to hašteření pro najivního voliče.

ČSSD je banda lumpů, o tom není pochyb. Objednají si službu a pak nechtějí zaplatit. Když se to táhne léta a penále naskáče, tak se diví.

Nejsem tak najivní, abych věřil, že strany neovlivňují soudy. Ale věřím, že přeci jenom něco budou muset zacálovat. A vidím to tak, že se koza nažere a vlk zůstane celý. A nebo se třeba mýlím.

1 0
možnosti
Foto

Vtipné. Rozhodnutí pražského soudu je správné a má prý být respektováno, zatímco rozhodnutí nejvyššího soudu je podezřelé, špatné a nemělo by se respektovat. Zmínka o ústavním soudu je také zábavná. Možná by bylo dobré si nejdříve zjistit, který prezident jmenoval předsedu ústavního soudu do funkce. Ale proč ne. Konspirační teorie jsou populární. Ovšem vždy záleží na osobních politických preferencích jejich tvůrce. Je například zajímavé, že pražský pravicový soud rozhodl po 16 letech vedení sporu v neprospěch ČSSD právě před předvolební kampani do krajů. Největším konkurentem ČSSD je přitom hnutí ANO a to čirou náhodou ovládá jak pražský magistrát tak ministerstvo spravedlnosti. Ale to je jen náhoda. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Tak především se změnil s přijetím nového Občanského zákoníku pohled na penále.

0 4
možnosti
JK

J55a95n 39K90o56z12á12k

9. 6. 2016 7:12

Pane Řezníku, když čtu vaše příspěvky,tak si říkám, že není možné, aby byl jeden člověk u všech věcí tak mimo. Při podpisu žádný nový Občanský zákoník ještě nebyl, ale jestli si myslíte, že platí i zpětně, tak se nemá cenu s vámi bavit.

3 0
možnosti
MT

Tak vladne nam tady stat, strana a vlada, anebo prachsprosta organizovana kriminalita a zlocin ?!? Rv

7 0
možnosti
MK

M13i67l22a87n 19K56e84s83l

8. 6. 2016 18:13

Dobrý hospodář-Sobotka myslí i za jiné.Kdyby zaplatili tak prý je nebezpečí,že je advokát vyveze do Švýcar a oni je už zpět nedostanou.Proč týrá svou ustaranou hlavu tím,co Altner bude s penězi dělat,co mu je potom.Nebo proč platí Altnerovy dluhy.To tak sám od sebe.Možná,že i proti vůli Altnera.Nikdy jsem nic nikomu nedlužil,je to pro mne španělská vesnice,ale přece jen se divím.Zdá se,že nás premiér má volnou kapacitu k vymýšlení blbostí.

10 0
možnosti
JSS

Tahanice o naše prachy !!

Začněme zkraje: Zeman se rozmáchl a Altnerovi za službičku cvakl-podepsal přes 8 melounků !! Brachu to nevyrazíš za celý život v plným potu .... Zkrátka - bačové na obecňáku mohou vše. Pak se ale socani k placení neměli - málem na 1pokolení. Tenhle český švajneraj je každýmu znám - žijeme v něm dosud a jen si pochrochtáváme!

O sumě, kterou Altner vykalkuloval by se zdálo i našim megaprivatizátorům - typu Babiš, Kelner, Bakala a další spol. - hluboce o čertech. A tak Sobotka a dnešní spol. se kroutí jako hadi.... A ono to funguje. A proč ne ?? Jsme přece v pokrouceným bezprávným Česku. Ať se ten švajneraj dále hromadí - kdopak je za něco z vrchnosti vinen ??

4 0
možnosti
JH

Mým z toho také podivný pocit, ale současný Nejvyšší soud nemá tak špatnou pověst a jeho rozhodnutí myslím není bezprecedentní, jenom podivné!!

Paní Novanská, tušíte alespoň, kolik politiků neuposlechlo pravomocné rozhodnutí soudu? V Čechistánu!!!!!!

0 0
možnosti
MN

V Čechistánu je kmotr, strana a politik nedotknutelný.

3 0
možnosti
Foto

Myslíte, že jenom zde?

1 0
možnosti
Foto

Snad mě nikdo nebude považovat za příznivce ČSSD. Jednou, asi v r. 2002 jsem dokonce vsadil 300,- Kč na její vítězství s tím, že doufám, že prohraji. Bohužel jsem vyhrál.

Moc o té věci nevím, pouze útržky zpráv. Ale, jak to, že advokát "udělal sekeru" několik desítek miliónů Kč? To není nikomu z komentátorů divné?

A i když ČSSD nefandím, tak je zřejmé, že ten, kdo to má většího, tedy voličský elektorát, má i větší váhu.

Tak to bylo je a bude i kdyby se pan autor měl vzteky postavit na hlavu.

1 6
možnosti
TB

to že udělal sekeru je celkem normální. Dohoda se Zemanem přece byla, že peníze dostane zpátky pokud by spor vyhrál, což znamená, že do toho investoval svoje penízea tím se dostal do skluzu, protože se soudy docela vlečou

9 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.