Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane, vy jste rovněž omezen?

6 9
možnosti
Foto

P39e27t58r 14H15a15h60n

2. 9. 2016 9:53

On ne. Vy ano?

2 3
možnosti
Foto

Tak dlouho se chodí s trenkami na Hrad, až se ucho utrhne. Díky havlistům a jejich hyperaktivním aktivistům, bylo nutno posílit bezpečnostní opatření. OK, proto musí samozřejmě občané stát ve frontách, to sed nedá nic dělat Rv

8 12
možnosti

Sluníčka kontroly nezavedla. Současné vedení nebylo ničím nuceno je zavést, krom své paranoii. Nebo si myslíte, že další výměna trenclí by spustila třetí světovou?

11 2
možnosti
Foto

Dle vaší logiky by bylo vhodné asi zrušit rámové kontroly třeba na letištích. Shlukují se u nich lidé a lákají tak teroristy k útoku. Jste si opravdu jist, že rámové kontroly jsou výmysl Zemana?

14 15
možnosti

Smysl letištních kontrol není v bezpečnosti letiště, ale v bezpečnosti letu. To je tajemství letištních kontrol. Z Hradu se snad nikam nelítá. Podle vyjádření Hradu jde o bezpečnost návštěvníků Hradu a z toho vyplývá, že bezpečnost občanů mimo areál Hradu je bezprostředně ohrožena. Přitom neexistuje žádný důvod domnívat se, že by mělo cokoli bouchnout na Hradě.

15 8
možnosti

Myslim, ze ten titul bloku pasuje ve slova smyslu.

KarmaR^

9 9
možnosti
Foto

A vám by pasoval odlet na jih.

10 4
možnosti

Pane Flaško, Vy si opravdu myslíte, že jsou to vše výmysly pana presidenta, nebo chcete být IN. Zeman je ten poslední, který by do toho nechali kecat. Navštivte vládní sídla našich spřátelených zemí a podělte se potom o Vaše poznatky. Hezký den.

16 4
možnosti

K první návštěvě doporučuji bílý dům, případně tam pověsit trenýrky pro změnu modré.

9 3
možnosti

Pane Flaška,už je vám lépe?

10 12
možnosti

Něco k tématu by nebylo?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.