Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L24u60b86o70š 93M88o62t94l

7. 11. 2016 9:01

O tom, jak uvažují lidé o změně na kluby, psala velká média.

Jinak přesně – je to "zloděj chyťte zloděje". Hrdí zaměstnanci a důchodci většinou opakují bláboly o tom, jak "všetci kradnú", protože hodnotí druhé podle sebe a oni sami kradou. Takže takhle to bude ve většině případů. Ti, kteří si shánějí kradený materiál na domy atd. atd., budou práskat kluby, které dodávají místu jedinou zábavu a snaží se vše dělat perfektně poctivě. Budou to dělat hlavně oni proto, že mají přátelštější vztah k udávání a k Babišovi, který je buran jako on a který také krade, kde se dá, a přitom křičí "chyťte zloděje".

Celkově bude systém méně spravedlivý než předtím. Také bude méně efektivní, ceny budou vyšší, hlavně ty nejnižší ceny, a bude třeba zvyšovat sociální dávky a minimální mzdy atd. atd. Celý národ na tom pořádně prodělá, ale to individua, která jsou opět nadšena z třídního boje, vůbec nezajímá.

0 0
možnosti

Stát nevybere nic navíc a není třeba šidit EET, vždyť tento systém sleduje jen příjmy a ne výdaje.Budou se zase kupovat bloky na benzín, doklady ke všemu možnému,hospodští budou brát paragony z košíků superhypermarketů a náklady prostě porostou.Výsledek je že lidi budou šidit ještě víc .

2 0
možnosti

jasně, už to začalo minulý týden v Brně

0 0
možnosti
Foto

Babiš EET potřebuje i když ví, že pro státní pokladnu to bude mít minimální přínos, ale o to tu nejde. Musí vykázat činnost a přeci nepůjde tam, kde jsou velké peníze a tím i velké úniky. To by šel proti sobě. Takže dělo, které byl měl namířit na takové, jako je on sám raději namíří na mouchy. Vsadím se, že skutečné daňové úniky nikdy řešit nebude, protože by tím popřel důvod proč šel do politiky a ten je ještě více zbohatnout. Ostatně růst jeho zisků roste rychleji od doby co vstoupil do politiky. Z jeho strany je to jen šikovná práce s lidskou závistí, při které zloděj křičí, chyťte zloděje. Vám karma

8 1
možnosti

Být poctivý a slušný v tomto státě se nevyplácí. To co z nás živnostníků v televizi udělal pan ministr je trestuhodné. Chceš podnikat občane? Slož kauci, dodržuj fond pracovní doby, kup si EET, postav parkoviště podle velikosti prodejní plochy, plať za elektřinu, plať za vodu, plať za prštné podle plochy střechy, plať dph, plať sociální a zdravotní pojistné, zaplať účetní, nemáš tržbu vinou neschopnosti konkurovat cenám marketům? Tak běž do montovny makat. V roce 1988 mě ředitel řekl, i tvoje děti musí poznat co to je hlad a dnes nám podobní hází poctivým živnostníkům klacky pod nohy zase. Takže my v drtivé většině živnostníci daně a poplatky platíme, nikdo nám nedal daňové úlevy do začátku, ještě nám diktuje stát kolik máme platit mzdu zaměstnanci?

16 1
možnosti

Až bude nějaký vesnicky klub hrát se Spartou, tak ji nebudou rozhodci piskat ofsajdy?

2 0
možnosti

Stát si měl před EET napřed zamést před vlastním prahem a zastavit rozkrádání prostřednictvím státních zakázek. Pak by lidé EET přijali.

12 2
možnosti

Tuhle jsem byla na bleším trhu. To se bude muset zrušit. Dovedete si tam představit EET? ostane výjimku? Tak pak by každý obchůdek mohl být třeba bleší trh.:-)

8 1
možnosti

D59a48v62i17d 11V70l34k

7. 10. 2016 9:31

Kdyby to k něčemu bylo, tak by mi to nevadilo, ale bude to k ničemu. Jen mi pitomci, co platíme daně, zase budeme mít vyšší náklady. A mezi náma, máte pravdu, že někteří lokální živnostníčci by měli dostávat spíš dotace. Třeba hospůdka na malé vesničce, která teď zavře, protože po zdanění to prostě nebude k žití. Ona totiž určitá míra šedé ekonomiky je lidu prospěšná, peníze zůstávají v oběhu a fungují i služby, které by nepřežili v konkurenčním prostředí. Nicméně lid chce Fízlostát a bude ho mít. :-/

25 2
možnosti

Přesně. Není smutnější vesnice, než vesnice bez hospody. R^

12 0
možnosti

Žádné EET by nemuselo existovat, kdyby byli lidé poctiví.

Lidé by byli poctiví, kdyby viděli, že se to vyplácí, a podvodníci jsou nemilosrdně trestáni.

Je to jako téměř o všech oblastech života - stát neumí, nebo často nechce zatočit s lumpy, a tak hází klacky pod nohy i všem ostatním.

Jenže i spousta nás ostatních jsme vlastně lumpové.Ruku na srdce - kdo dokáže důsledně odmítnout nabídku typu : "Bez papírů to máte o třetinu levnější." ?

6 7
možnosti

D15a97v89i62d 30V10l54k

7. 10. 2016 9:36

Fajn, jak můžete být na vesnici s 200 lidma poctivý hospodský?? Vyděláte si tam 12 000. A jste rád ,že zaplatíte obci nájem. Když začnete platit daně, tak to zavřete a půjdete kam? V padesáti, vysokej tlak, alkoholik, křečáky jak prase, do fabriky??? A kam budete chodit vy co tam bydlíte na pivo a kde budete dělat hasičskej bál na kterém se potkáte? Nikde! Hospoda nebude, komunita jde do háje. A kvůli čemu, protože mu někdo záviděl těch 12 000 ??:-/

22 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,27
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.