Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J81a69n 61Z12i76e60g72l86e40r

21. 10. 2016 18:00

Zasloužená karma. :-)R^Akorát dodám, že prezident Emil Hácha byl v daleko těžší situaci než Zeman, protože jsme tehdy byli okupovanou zemí a on, dokud mu sloužilo zdraví, dělal všechno proto, aby následky nacistické poroby, byly co nejmenší.

4 0
možnosti
Foto

,,Hácha a Zeman, podobnost náhodná?"Rv

0 3
možnosti
VV

Emila Hachy si na rozdil od Milose Zemana vazim. Emil Hachy byl jednim z nejlepsich presidentu jake tato zeme mela.

Naopak Milos Zeman je jednim z nejhorsich.

6 1
možnosti

Nevím, co je na tom pravdy, ale Bohuslav Sobotka je v tom, zdá se, nevinně. Miloš Zeman ve vztahu k Číně připomíná protektorátní vládu ve vztahu k Německu, jak uvádíte. Po domluvě čínskou velvyslankyní připravil hradní Pán text, který donutil ostatní podepsat prý pod pohrůžkou ukončení vlády Bohuslava Sobotky. Ví někdo, jak je to?

:-)

0 0
možnosti
ZH

To je určitě blbost, protože to by ho měl Sobotka na lopatě. Takhle na ní sedí sám.

1 1
možnosti
MM

Veškeré diskuze o tom, kdo to prohlášení inicioval, sepsal, zveřejnil, jsou zbytečné. ČR se projevila jako nesvéprávný stát, bez ochoty hájit svojí suverenitu. A ať si každý říká co chce , nezodpovědnější za tento stav je hlava státu.

11 1
možnosti
Foto

Tak, jednak v tom máte překlep, který mění celý smysl Vašeho promluvu a druhák, neříká se vždy, že zahraniční politika je věcí vlády?

2 2
možnosti
SB

Na vaši úvahu v závěru článku odpovídám:

Umím si představit, jak by někteří naši činitelé servilně sloužili okupantům.

Dnes nás EU dokonce ani otevřeně neokupuje, ale té servility od některých politiků bylo až až. Proč by měli být jiní, kdyby tady byla otevřená okupace?

1 2
možnosti
MM

Vidíte, a já myslel, že my jsme v EU a jsme její součástí! :-/

4 0
možnosti
JH

To je opravdu zajímavé. Tohl nesporně e servilní prohlášení sepsal Zaorálek, podepsali ho čtyři nejvyšší představitelé ČR,ale zháchovatěl jen Zeman.

Ještě zábavnější nežli Flaška je ovšem Kudrnáč, který podepsal a pak to statečně hodil na Zemana.

Ovšem, nemilý autore, nikoliv, že to zpunktoval, ale že to zveřejnil. :-)

2 1
možnosti
VH

Opravdu nechápete že odkaz Zeman - Hácha je proto, že oba spojuje prezidentská funkce. Jinak je to obecně o zbabělcích, nemajících vlastní názor.

Zemanovi se až tolik nedivím - co vše na něj asi ví ruské tajné služby? Nebo považujete za náhodné, že pan Zeman jeden den prohlásí, že neexistence lustračního osvědčení je zákonnou, nepřekročitelnou překážkou vládní funkce, druhý den byl adeptem na funkci navštíven a třetí adepta jmenoval? Ač překážka nezmizela, tedy nezákonně? A že do té doby nemilovaného Babiše nyní servilně ve všem podporuje? To vše je náhoda?

6 0
možnosti
PS

P38e31t89r 62S24u80s33k76e

21. 10. 2016 8:30

No, pokud se nepletu, tak se Sobotka jménem vlády distancoval od setkání Hermana s dalajlámou už předtím. Takže bych tu čekal třeba přirovnání Bohouše s Jaroslavem Krejčím (nebo Kurtem Daluegem). Ale ono se lépe kope do jednoho balónu. Obzvlášť, když v tom má člověk praxi.

Výplod onoho "mozku", který článek považuje za urážku Háchy, snad ani nemá smysl komentovat.

2 1
možnosti

Ano, asi nešlo o Sobotku, ale o Zemana.

0 0
možnosti
LV

Velmi trefné! Zejména to srovnání přístupu k americkému a čínskému ambasadoru. Schapiro jen odpověděl na otázku novináře a má za to zákaz vstupu na Hrad. Čínská velvyslankyně si tam chodí jako na tržiště, seřve je tam na tři doby, a to je v pořádku.

Já nechápu, jak může ještě někdo toho Zemana na Hradě tolerovat!

12 2
možnosti
Foto

Máte to naprosto zmatené. Není tomu tak, že "Schapiro jen odpověděl na otázku novináře a má za to zákaz vstupu na Hrad", ale tak, že se on, prostřednictvím televizního rozhovoru vměšoval do vnitřních záležitostí země.

A správně by za to měl být vyhoštěn.

3 5
možnosti
Foto

Pane Flaško, pokusím se zareagovat na dvě Vaše tvrzení.

1. "

A o mnoho desetiletí později zavítá do Prahy tibetský Dalajáma. Už ani nechápu, proč Číně tak leží v žaludku, když samostatnost Tibetu ani nepožaduje.

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=561450";

Nechte prosím na každém, aby posoudil, co mu vadí a co ne. Jak Vy, jak laik můžete posuzovat, co a jak Číně vadí.

Jenom pro ilustraci. Kdyby nějaký stát chystal "legalizaci Krymu", nemyslíte, že by Ukrajina také skákala jako jojo?

2.

Nevím, jak to chodí v diplomacii, ale na Hrad určitě nemůže přijít o své vůli bez ohlášení a něčího souhlasu. Dokážete si představit ten humbuk, kdyby takhle na Hrad zavítal s nějakou stížností americký vyslanec, bez ohlášení, bez souhlasu?

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=561450

A kde jste prosím vyčetl, že čínská velvyslankyně "vlítla" na Hrad proti protokolu? Pokud tomu tak bylo, tak proč to nenapíšete, ale konkrétně. Bez spekulativních úvah. A Shapiro? Ten má přece od loňska "zaracha". Pokud to Zeman již nezrušil.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.