Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Flaška buďto úmyslně nakopl Rusy, aby se kochal reakcemi ostatních (tedy troll) a nebo je to silně až chorobně zhrzený Rusofil, což je asi mnohen horší. Možná mu nějaký Sovět vzal v 68 dřevěnou pistolku.

0 0
možnosti

Pane Flaška jste naivní. To jako bude Rusko čekat, až NATO vystřelí tisíc raket? Vždyť obkličují Rusko jako tarantule. Jeden stát proti tolika válečným štváčům (včetně ČR) a oni budou čekat v zákopu u Ruských hranic. Asi jste trochu mimo.

0 0
možnosti
Foto

Zda se, ze kremlohujeri rozdil mezi obranou a utokem, demokracii a diktaturou proste nepochopi.

Dobry clanek, pane Flaska. R^

1 1
možnosti
JR

Vzhledem k tomu, že rakety schopné překonat obranu protivníka mají i USA, předpokládám, že vaše tvrzení "agresor zůstane agresorem" se týká i jich.

Stejně jako rozmísťování raket po celém světě, nejen na vlastním území, jako to činí Rusko (jak souvisí ochrana USA s raketami v Kazachstánu mi není zcela jasné).

V tomto duchu očekávám i váš příští blog.

Přeji hezký den:-)

6 1
možnosti
JU

J83a82n 83U76l70r50i52c81h

4. 1. 2017 10:35

Proč se snažíte dělit zbraně na útočné a obranné? Je to totální nesmysl, protože armáda funguje jako celek. Navíc existovala dohoda o protiraketové obraně, byly to USA kdo od ni jednostrane odstoupil a začal intenzivně vyvíjet protiraketovou obranu. Vzhledem k tomu ze vývoj hlavic schopných tuto obranu překonat, je výrazně technologicky a finančně jednodušší, než se snažit vyrobit funkcni protiraketovou obranu, je ruské rozhodnuti logické. Navíc neni to Rusko kdo ma umístěné jaderné zbraně mimo své území, v blízkosti amerických hranic. Je to USA a jeho NATO NUCLEAR SHARING, které je na hraně dohody o nešíření jaderných zbrani.

8 0
možnosti
JR

Za tohle si vás Ministerstvo pravdy podá;-D

3 0
možnosti
MN

Myslíte, že se Rusům, ať jsou jacíkoliv dobře dýchá, když Američané stojí před Petrohradem?

6 0
možnosti
VV

Zejo, ja je take chapu. Hitlerovi se take spatne dychalo, kdyz mu Polaci prepadli vysilaz v Gleiwitz.

2 1
možnosti
IM

I41v86o 62M88i39l93d13a

4. 1. 2017 9:40

hmmm...

takže, tohohle mám rád a proto mu dám do ruky pořádný bykovec a tamtoho rád nemám (ve mnoze najednou a z bruselačistajasna), tak ten žádný bykovec mít nesmí a musí si od tohohle nechat všechno líbit a tím bykovcem se nechat humanitárně mlátit a být rád, že je mu dovoleno dýchat a pít vodu ze džberu....

hmmm.....taky pohled na svět, divný, ale Váš...hmmm, hmmmmm, že ano...hmmm hmmm....

1 0
možnosti

Nemám rád Putina. Jsem vždy proti Rusku, ale tady s Vámi nemohu souhlasit. Tyhle putinovské kecy považuji jen za politické hrátky. V současné době ty rakety mají podle mě nebránitelné (při současné technologii) všechny strany. V tomto případě se nehraje fotbal, kdy betonem dokážete uhrát 0:0. Tady se hraje basketbal, kdy jsou výsledky 50:100. Každá raketa má x bojových hlavic a útočník jednoduše protivníka zahltí. Obránce nedokáže sestřelit raketu když stoupá. Dokáže reagovat, až když vypálí hlavice. A trefit hlavici letící velice slušnou rychlost spolu s klamnými cíly je loterie a jestli bude úspěšnost 50 %, bude to úspěch podobný zázraku.

3 0
možnosti
VK

Autor ignoruje skutečnost (ač je mu známa), že hlavní překážkou vypuknutí 3. SV je schopnost obou válčících stran - útočící i bránící se - vzájemně se zničit. To ovšem platí za předpokladu, že i napadená strana má možnost odpálit své rakety a samozřejmě je dovést do cíle. Radary a raketová sila NATO budované co nejblíže hranic Ruska ovšem tuto odstrašující rovnováhu narušují, neboť USA získávají možnost sledovat v odvetě startující ruské rakety s náskokem desítek minut, a zničit je tak daleko od svého území. Ruskou obranou proti takovému útoku je buď rovněž výstavba svých radary a sil někde v Mexiku nebo Karibiku, nebo holt stavět stále rychlejší a účinnější rakety, Což Rusko samozřejmě i dělá, rovnováha strachu je bohužel strašná, ale i účinná zbraň.

9 2
možnosti
AB

A54d22a36m 83B22í31l43e57k

4. 1. 2017 8:05

Pane Flaško, zůstaňte raději u komentování našich vnitřních ekonomických a politických problémů - tam s Vámi často souhlasím, protože na ně máte kritický, ale střízlivý pohled. U komentování zahraničí se zaměřujete pouze na jednu stranu a naprosto Vám schází nadhled a střízlivé hodnocení celku. Jako byste viděl pouze na jedno oko či byl členem Neevropských hodnot...

9 2
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,15
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.