Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a82k24u22b 44M29a14c76h

31. 1. 2017 9:15

Dík za článek, R^R^. Ono je to zrůdné už ve vlastní podstatě.

ONI mají jasno, ideologie jim nařizuje mantinely, které se musí dodržovat jinak hrozí trest. Co je to za náboženství, které pod trestem zakazuje ho opustit. MY, tedy v jejich očích bezvěrci, jsme zmítání politickou korektností a pseudodemokraticky zmateným myšlením. Šlapeme si na přezky a až do úplného sebezničení hledáme možnost se z něčeho obvinit. Pijavice v podobě meziskovek a při...srané soudy nám jen to klopýtání přitvrzují. Jsme JIM jen pro smích. Berou to jako slabost.

K náboženstvím jen malé doplnění. Jen komunisté slibují blahobyt již za života a proto na to "dojedou". Ta ostatní Vás lákají na nirvánu až po smrti. Jak prozíravé.

2 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že naše zákony neumožňují šátek zakázat.

Pokud budou zakázány Hidžáby musí pak být zakázány i kříže a další náboženské symboly. Včetně třeba betlémů,....

0 6
možnosti
Foto

Já s vámi nesouhlasím. I silně věřící praktikující křesťané neutínají ruce, nekamenují, netrestají bezvěrce. U silně věřících praktikujících muslimů je tomu naopak. Proto se jasně jedná o hnutí (ideologii, víru) potlačující práva jednotlivce, což není případ křesťanů.

8 1
možnosti

A co tak povolit hakovy kriz, srp a kladivo, pionnyrsky satek, krestanske symboly, bile kape KKK, ci zachodove prkenko kolem krku? At maji nebozi kantori take nejake povyrazeni.

0 0
možnosti

Nejdříve by ale měl být islám zákonem za nebezpečnou ideologii označen. Věřím, že pokud vyhraje volby SPD, tento zákon bude mezi prvními.

3 0
možnosti

M66a89r23t61i24n 17R18a82m

30. 1. 2017 14:38

Karma - a já bych ještě rád věděl, zda je v rozsudku uvedeno, že úhradu soudních výdajů žalované a náklady na projednání u soudu zaplatí strana žalující!

0 0
možnosti

Zasloužená karma. Ano, je to takový český alibismus. :-)R^

1 0
možnosti

K soudu vůbec nemělo dojít. Pokud škola před počátkem soudního řízení doložila, že žalující žena nebyla žákyní školy, měla být věc smetena za stolu jako neopodstatněné obtěžování soudu a to nejpozději při prvním stání. To si asi paní soudkyně nelajzla, protože se v tom angažovala ombudsmanka; to je chyba! Soudy, myslím, mají dost opravdových případů k řešení!

9 1
možnosti
Foto

Z toho plynu poučení, že ombudsmana by měla dělat osoba s právním vzděláním a ne nedozvdělanec.

4 1
možnosti
Foto

Soud řešil žalobu konkretní osoby. A došel k rozhodnutí, že žaloba nebyla oprávněná. Proč nebyla oprávněná, to zdůvodnil. Nic jiného, něž předmět žaloby neřešil a tak těžko mohl dávat jakékoli ,,širší" vyjádření.

7 0
možnosti

"Takže to rozhodnutí o hidžábu na škole mělo být jednoznačné." Máte 100% pravdu. Soudkyně má bobky.

10 4
možnosti
Foto

Soud neřešil hidžáb;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.