Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S EET je to podobné jako s KH, slibované miliardy nebudou a výnosy sotva pokryjí náklady. Kdyby bylo možné vybrat ty slibované miliardy navíc, tak by to znamenalo, že tyto obrovské peníze musí být někde jinde. Někde jinde by byly vidět.

Zná někdo z vás řezníka nebo hostinského, který má zámek v Bretani, jachtu nebo tryskáč? Většina těch boháčů, na které je zaměřena Babišova rétorika (všici kradnú), žádní boháči nejsou. Miliardy nemají, takže těžko čekat, že by se od nich mohly přesunout do státního rozpočtu.

Takže máme ministra žijícího z dotací a státních zakázek, který je bývalý agent StB., komunista, lhář, jehož kšefty jsou pochybné a navíc zatím selhal i vevěcech, které sám označil jako klíčové úkoly pro jeho hnutí i jeho osobně.

2 0
možnosti
ČP

EET i KH jsou správné kroky správným směrem.

0 0
možnosti

EET je paskvil z dílny MF, který nikde na světě nefunguje, který navíc MF protlačilo silou, uvedlo v činnostnezákonně, milardové zakázky na zadalo bez výběrového řízení a ještě před jeho spuštěním bylo známo X způsobů jak ho obejít. O výběr daní vůbec nejde, je to nástroj k upevnění monopolu Agrofertu a likvidacikonkurence, kterému tleská pár neznalých hlupáků a proletářských závistivců.

Takže sečteno a podtrženo - zatímco tisíce podnikatelů popotahují pro párkorun v KH nebo nezapočítanou účtenku v EET a celé republice tím došlo kezdražení služeb a zboží, sám strůjce rozdal několik zakázek bez VŘ za desítky milionů,dělá megakaruselové podvody na daních ve stovkách milionů a krátí stát na DPH vmiliardách.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,24
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.