Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět další polopravda , čtvrtpravda , osminopravda ....lež MZ. Tvrdí , že nebude kritizovat konkurenční prezidentské kandidáty .

On to ČINÍ prostřednictvím HT / hlásné (ho) trouby/ Ovčáčka. Kdyby pp MZ držel slovo o tom nevyjádřování se , musel by zákonitě HT zavřít.

Což nečiní.:-(

0 0
možnosti

z mist, ze kterych zmizi posledni zrnka etiky, neni mozne ocekavat nic jineho, nez "prekvapeni", ktera sice ocekavame, ale jako soudni lide neverime tomu, ze opravdu mohou prijit

a takových "prekvapeni" padá dolů z Hradu v poslednich mesicich uz opravdu dost. proto me to uz "neprekvapuje", a cekam na predstaveni dalsich protikandidatu.

ovcacek ani zeman nemohou nikoho urazit, vzdy se ale dokonale pri hloupych kritikach shodi...snad si aktualniho chovani pana mluvciho lidi vsimnou

6 0
možnosti

Nadpis článku, kde je výraz "PRÝ", vždy budí pochybnosti.

0 0
možnosti

R44u52d83a 33S95l86a29v75í17k

29. 3. 2017 15:47

Jaké pochybnosti? Výlevy Ovčáčka jsou k dohledání na jeho Twitteru.

4 0
možnosti

Cituji: "Pokud je Miloš Zeman Donaldem Trumpem nadcházejícíchvoleb, Jiří Drahoš je Hillary Clintonovou" (JO). "Že budou (útoky JO) tak hnusné, to nemůže překvapit nikoho." (TF) ...to je teda (JO) ale fakt sprosťák ...;-)

0 0
možnosti

Autorem tohoto citátu je americký novinář Erik Best

"Pokud je Miloš Zeman Donaldem Trumpem nadcházejících českých prezidentských voleb, Jiří Drahoš je Hillary Clintonovou. Žádný další pravděpodobný kandidát není tak jednoznačným představitelem establishmentu jako Drahoš, nepočítaje samozřejmě samotného Zemana. Komunisté Drahošovi natolik důvěřovali, že ho v polovině osmdesátých let pustili na roční pobyt v Hannoveru, a pět českých premiérů v něj mělo takovou důvěru, že ho osm let ponechali u kormidla Akademie věd. Ví, co se od něj očekává, což z něj činí přirozeného nástupce 4.0 předchozích tří českých prezidentů. Drahoš také slouží velkým firmám, když podporuje Průmysl 4.0 a zlehčuje částečnou překonanost lidské práce, kterou tento fenomén věští. Roboty se neznepokojujte, říká milionům voličů, jež by potřeboval ke svému zvolení, mizející pracovní místa ve výrobě nahradí sektor služeb. Češi ale vědí svoje. Drahoš má smůlu, že roboti zatím nedostali volební právo."

http://www.fsfinalword.cz/?page=archive&day=2017-03-28

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Erik-Best-vytahl-na-Drahose-nemilou-vec-z-minulosti-481432

3 0
možnosti

Dneska musím trochu nesouhlasit. Miloš Zeman prohlásil, že nebude na protikandidáty útočit. Z úst Ovčáčka jsem to neslyšel. A nemám zatím důkaz, že by na oné sociální síti prezentoval názor prezidenta, či svůj. A to, že má podporu politických stran a médií znamená co? On potřebuje mít podporu voličů. Karl onehdá měl taky podporu stran a médií a jak to dopadlo.

Já Vám něco povím. Prezident je leckdy hulvát, leckhy se chová jak venkovský strýc, leckdy jsou jeho poznámky nejapné. Ale já ho volit půjdu, už jsem o to bytostně přesvědčený.

A víte proč. Ne proto, že bych ho měl rád. Ale proto, jaká je proti němu už víc jak rok rozpoutaná kampaň, která se mi hnusí a je v rozporu s mým přesvědčením a dále proto, že nehledá nepřátale tam, kde nejsou a na druhé straně umí jasně pojmenovat skutečné nebezpečí.

Hezký den všem. :-)

8 3
možnosti

J43a56r40a 39R35a33n32k

31. 3. 2017 20:40

Dopadne to presne jako v Rusku, ke kteremu republiku jiz delsi dobu tahne....Zeman se bude stridat s Babisem, tak jako Putin s Medvedevem.

"The presidential elections will be held Jan. 2018. Some suspect Zeman will back Babis in exchange for Babis’s supporting Zeman. The man who might be the next prime minister may, after all, need some help when government formation negotiations come around in the months after his potential election and before the presidential race concludes."

0 0
možnosti

S tou ubohostí to je pravda. Vyjádření "hradních" funkcionářů bylo naprosto zbytečné, jen tím proti sobě poštvali. Oni si fakt nevidí do huby, jinak by to nemohli z ní ani vypustit. Přitom pan Drahoš, můj krajan, kterého uznávám jako vědce, se zase neprozřetelně vyjádřil o jakémsi "extrémismu" a "populismu". Já neznám jeho politickou historii, ani jeho současné, politické názory, přičemž pro mne, jako voliče to je velmi důležité, takže zatím vůbec nemohu říct, zda můj hlas dostane. Mimoto by se měl oprostit od jakékoliv politické "podpory", ač nevyžádané, která mu může jen ublížit, jelikož, podle té podpory bude zařazen. Takže trošku politické historie, krom té vědecké a možná budeme i vědět o koho jde. Samozřejmě, většinu lidí u nás jakási politická historie vůbec nezajímá, jinak by nemohli zdejšího guru zvolit do parlamentu, stejně tak je, ale nezajímá ani ta historie vědecká. Spíš žijí v současnosti a zajímají je současné postoje, o kterých taky nic nevíme.

2 3
možnosti

Částečný souhlas, jen to zbytečné poštvání je trochu mimo mísu. Smečka štěkajících psů je už dlouho dostatečně známá; u mnohých už od minulých prezidentských voleb.

0 2
možnosti
Foto

Nepřišla ta hysterie kolem pana Drahoše poněkud předčasně? Pan Drahoš zatím ohlásil, že chce kandidovat na prezidenta ČR. To je všechno. Ještě neřekl jaký chce být prezident, jak vnímá dnešní Evropu, co chce preferovat. Pro naprostou většinu obyvatel této země je pan Drahoš, o kterém neví vůbec nic. Akorát v internetových diskusích už různí chytráčci ví, že je to ten pravý Mirek Dušín, ideálně se hodící do této funkce. Nejsem si jistý. Pan Drahoš se asi před půl rokem, ještě v době, kdy se o jeho kandidatuře pouze spekulovalo, vyjádřil k migrační krizi v Evropě. Jako totální mimoň, který neumí ani počítat. V mém případě si tedy ještě nějaký pátek počkám, než se prokáže, že to byl úlet, nebo je to tak jak říkal, a pak ho tedy za kandidáta hodného mého hlasu přestanu považovat.

6 9
možnosti
Foto

To jste napsal velmi trefně a o tom ten blog je. Hysterie pana Ovčáčka je opravdu velmi časná.

13 1
možnosti

Miloš Zeman ovšem není Donald Trump. Rozdílů je spousta.

4 1
možnosti

najdi 5 rozdílů

0 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

6 1
možnosti
Foto

Takže, Vám nevadí, že Jiří Drahoš byl zadobře s komunisty?

1 8
možnosti
Foto

Ovčáček si sice rýpnul, ale jako útoky, neomalenost a urážky to prezentují média. Nemyslím si, že to co řekl něčím překvapilo a ruku na srdce, tak strašné to zase nebylo. Jestli chce pan Drahoš v politice obstát, musí umět tomuto čelit, navíc s grácií. Zatím z něj média dělají ubližované bebíčko, tím si příliš dobré image neudělá. Prezident nemůže být posera, který se při každé příležitosti urazí, média panu Drahošovi svým halasem zatím prokazují medvědí službu.

8 13
možnosti
Foto

Díky za mínus Cíglere, jen to potvrzuje, že mám pravdu a vy k tomu nemáte co říci, Kdyby to bylo pod vaším blogem, tak to smažete, demokrate.

3 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS