Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Ve Vašich výpočtech jaksi zapomínáte ne tzv. manipulační poplatek ve výši 10%. Pak Vám vyjde úplně jiná varianta.

0 1
možnosti
BC

Poplatek je jenom na pobočce, online se neplatí nic.

1 0
možnosti
RJ

Ano, dá se takto vydělávat pár tisíc měsíčně. Ale vzhledem k vynaloženému času a úsilí se to moc nevyplatí. Při stejném úsilí a věnovaném čase se jinde dá vydělat prací víc :-)

1 0
možnosti
JV

Ztráta času, souhlasím a "výdělek" nejistý.

0 0
možnosti
TD

Kromě zmíněných úskalí s špinavým jednáním českých sázkovek je tu ještě šedá zóna danění. Nejsem si jistý, jestli lze danit jen zisk z takto provozovaného křížového sázení. Pokud vím, tak především u zahraničních sázkovek (působících mimo EU) platila povinnost danit každou jednotlivou výhru. To, že jste zítra zase dvakrát prohrál už nikoho nezajímalo.

0 0
možnosti
JZ

Tak zase bych se nedíval na sázkovky tak černě - stejně jako u hazardních her je principem tohoto systému umožnit člověku si vsadit a zkusit štěstí, ne z něj udělat milionáře. Je to oboustranný risk. Takže považuji za normální že se všelijak upravují kurzy. Přece nebude nějaká sázkovka nebo kasino dávat člověku peníze jen tak, pro nic za nic bez jakékoli protihodnoty.

1 0
možnosti
Foto

Kurz není nic jiného než odhad bookmakera proti odhadu sázejícího. A výdělek sázkové kanceláře je prostě dán jednak statistickou pravděpodobností a, a to samozřejmě nejvíc, objemem přijatých sázek.

0 0
možnosti
Foto

Provozování sázkových kanceláří je byznys a nikoli sport.To snad každý ví.

A kdo je v tom byznysu dobrý, tak vydělá hodně peněz a může kandidovat na prezidenta. A ještě se k tomu prsit, že volební kampań platí ze svého a ne z daní obyvatelstva.

Jenomže, zdrojem jak daní, tak i zisků sázkových kanceláří je stejný. Je jím občan této republiky. Takže v tom nevidím vůbec žádný rozdíl.

0 0
možnosti
Foto

Tak pořád je lepší, když si někdo platí kampaň ze svého, než když ji za něj platí Rusové. Ale o tom ten blog není, capito?

4 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.