Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Kdysi jsme pracovali v dílně na svátek Cyrila a Metoděje. Ujišťuji vás, že ten pán v naftalínem páchnoucím černém obleku, který nám tam vlezl jen aby nám vynadal, nikdy nebyl komunista.

0 0
možnosti
JP

Zato pan Flaška tady napráskal skoro všechny, kdo to mohl udělat, jen sebe nějak opomněl. :-)

1 3
možnosti
DB

neděle je od slova nedělat....a tak je velmi rozumné nechat obchody v neděli zavřené...protože neustále otevřené obchody jen podporují celkem nesmyslnou vlnu kultury nákupů...nákup jako splnění všeho....i to je vlastně perfektní manipulace...byly doby kdy v neděli prostě bylo zavřeno a nikomu to nevadilo....proč to vadí nyní??? ...a proč to nevadí ani v Německu?---

2 9
možnosti
Foto

Nějak mi připadá, že jste ten blog nečetl, nebo spíš nepochopil.

9 1
možnosti
LB

Dobrý den, jsou to tři udání na republiku, to není tak hrozné. Kdyby byl počet nula, bylo by to lepší, ale vždy se najde někdo, kdo se v tom vyžívá. Mě spíš fascinovalo, jaké lidé podnikali nájezdy na obchody, jako kdyby mělo být zavřeno měsíc a né jeden den. A taky kolik lidí v pondělí chtělo nakoupit a divilo se, že je zavřeno.

1 0
možnosti
MP

Chybí Vám jeden důležitý údaj - kolik těch udání bylo. Myslím, že ne moc, spíš jedinec.

Váš povzdech je málo pochopitelný, zase to sebemrskačské klišé. Nebo se do toho počítáte taky a podle sebe soudíte jiné?

Já jsem slyšela zase o tom, jak např. rakouští občané nabonzují okamžitě, jakmile někdo něco opravuje za pomoci českého, resp. jiného, meloucháře. Řeknete třeba - jsou čestní, to je daňový únik. Tady třeba někdo nechtěl, aby zaměstnanci byli ošizeni o zákonné volno. Nevím, ale Vy nevíte taky a hned - udavačský národ. To chce klid a nohy v teple.

6 4
možnosti
VV

Udani souseda za Protektoratu, ze zabil doma prase melo daleko hori nasledky. A take udani souseda, ze jeho syn nechal usebe v roce 1951 kamarada take. Mame to holt v genech.

1 1
možnosti
MR

M95i63l47a32n 91R95a73d46e72k

18. 4. 2017 20:43

udavalo se vsude, i v Nemecku, ve Francii....akorat ze tech udavacu bylo hlavne v Cesku malo, ale zato skody byly velike

1 0
možnosti

Udavačství se v lidech pěstovalo 40 let. Musíte vyčkat dalších 40 let od revoluce, než to vyčpí... Už se to lepší, mladou generaci často podobné chování ani nenapadne, pokud není naočkována starší generací komunistických rodičů.

0 0
možnosti
LB

Dobrý den, dovolím si mírně oponovat. Myslím, že udavačství bylo nějakým způsobem v každé epoše a ani dnešní ani budoucí generaci nemine a nevynechá. Vždy se najde někdo, kdo tímto způsobem bude chtít mít výhody a nebo bude chtít se někomu zavděčit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 32,94
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.