Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J98a57r69a 33R94a74n14k

8. 5. 2017 22:50

To Donaldovo vyjadreni "ke Kimovi" zde za Velkou louzi nebylo prijato s pochvalou, ale je to jedno, vysetrovani FBI stale bezi a mozna, ze se dozvite jeste pred 2018;-)

0 0
možnosti
Foto

Doník dělá chybu !!! Náš Miloš by mu otevřel oči , vysvětlil , oč jde ve světové politice i diplomacii . Zcela určitě by mu nabídl , že za něj převezme moderování i řešení všech probíhajících konfliktů a problémů - od Sýrie po Putina , popř, Čínu.

Mohl by Doníka též naučit , jak znovu sjednotit po volbách rozdělenou společnost. Vždyť v Čechách se mu tu tak podařilo;-D .

Last but not least : kdyby Doník potřeboval poradit s nějakým dalším /panamským/ průplavem - náš pp je veliký odborník i na průplavy. Např. Dunaj-Odra-Labe.......

2 0
možnosti
MR

Nejde o to kdo je víc, ale co je nejpalčivější problém. Nechápu rozčilování nad tím že Zeman není zván americkým preisdentem. Nic se v Česku neděje, nic nehrozí, nic důležitého není co probírat, nic Česko nevyřeší, o ničem nerozhoduje, a americký president nezve na pokec, na to absolutně nemá čas.

Takže by si možná rád s ním pokecal, to kdyby den měl tak 80 hodin. Nemá čas ani na své přátele.

0 0
možnosti
Foto

Žvásty o "ostudě" jsou naprosto nemístné a přihřívat si svou politickou polívčičku na mezinárodním napětí je zcela absurdní.

Ať chceme nebo nechceme, prezident USA je "šéfem zeměkoule" a řeší problémy tak jak přicházejí.

A pokud my žádné problémy nemáme, tak buďme rádi a neradujme se jako malé děti z odložení návštěvy v Bílém domě.

A správný postřeh ale je, že kdybychm měli pár jaderných raket, bylo by kolem nás více zájmu.

Cokoliv se na Zemana dá nalepit, to se nalepí a ono mu to neustále zlepšuje popularitu, jen jednou pošramocenou "pusinkami".

4 3
možnosti
JR

J28a72r82a 79R26a57n82k

4. 5. 2017 3:02

Tak tenhle "sef zemekoule" tam nemusi byt ani tak dlouho jako pan Zeman, tak nespechejte;-) Nekdy je tady az prilis veselo a kdyz uz chudak Donik nezna ani americkou historii, tak se dost nasmejeme......

How Trump Could Get Fired - The New Yorker

http://www.newyorker.com/magazine/2017/05/08/how-trump-could-get-fired

On Tax Day itself, Trump travelled to Kenosha, Wisconsin, where he would be ..... have largely kept out of politics since 1964, when the magazine Fact asked ...

UPDATE: Trump's kleptocracy could be turning the U.S. into a banana ...

news.morningstar.com/.../update-trumps-kleptocracy-could-be-turning-the-us-into-a-...

4 hours ago - ... they believe they can do so with impunity (http://www.newyorker.com/magazine/2017/05/08/how-trump-could-get-fired?mbid=social_twitter).

1 0
možnosti
Foto

problémem je, že ostudu si neudělal pan Zeman, ale prezident České republiky

9 1
možnosti
Foto

Trump se nastěhoval do Bílého domu a začal úřadovat. Stačilo, aby CIA připravila svodku o tom, kdo je to Miloš Zeman a bylo po návštěvě. Náš oblíbený MZ, tento politický Fantozzi z jakéhosi východoevropského termitiště byl odsunut na neurčito. Daleko za filipínské, severokorejské, zimbabwské a bůhvíjaké exoty. Donaldova chyba. Mohl být Milošem poučen, jak stabilizovat americkou společnost.

11 3
možnosti
JV

Zeman má na světě vážnost pytle rýže . Nic více.;-D

8 3
možnosti
JG

J41. 75G31r49o76h

3. 5. 2017 6:31

Řešíte blbosti,mě to žíly netrhá, že Zeman nikam nejede.

5 2
možnosti
JV

Ale jo, někam by měl jet do ..... a to rychle.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,58
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.