Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je skutečně teď jenom věcí OLAFU, aby vynesl verdikt v kauze Čapí hnízdo. Pak můžeme se dostat dále.

6 0
možnosti
VH

Vám nestačí, jak to popsal Babiš v parlamentu? Nejbližší příbuzní pana Babiše neměli co dělat a tak odkoupili akcie společnosti ZZN AGRO, vlastnící Čapí hnízdo. Čirou náhodou původní akcionář nejprve změnil akcie AGRA z formy "na jméno" na formu "na majitele", tedy s utajeným(-i) akcionářem(-áři). (Poznámka: Původním akcionářem byla ZZN Pelhřimov, 100% dcera Agrofertu.)

Tak tedy nejbližší příbuzní zakoupili AGRO (Čapí hnízdo) a protože jen čirou náhodou běžela kolem vhodná příležitost grantu pro malé a střední podnikatele (na kterou by ovšem ČH, pokud by bylo součástí Agrofertu nedosáhlo). Tak tedy AGRO zažádalo, dostalo a o 50 miliónů se zhodnotilo. Pak náhle přestalo podnikání milé rodinné příslušníky bavit a AGRO prodali zpět původnímu akcionáři. Samozřejmě za novou hodnotu usedlosti. Zcela náhodou zisk 50 mld. hrubého. Takto omylem se k majetku přijde. Nebyl to vůbec záměrný podvod ke získání dotace. . Opravdu musíte čekat na nějaký verdikt? Vždy takto to vylíčil pravdomluvný Babiš v posvátné budově Parlamentu ČR.

Samozřejmě, že mně ani nenapadne, abych se zabýval myšlenkou, že k žádnému prodeji akcií (a tedy ani k jejich zpětnému odkupu) nedošlo, že stačilo skrytí skutečného majitele za změnu statutu ("na majitele") a pak už jen neověřitelné prohlášení, že se jedná o malou (stření) společnost, která je oprávněna dotaci čerpat.

Opravdu musíte čekat na vyšetřování?

2 0
možnosti
MV

takhle starej a nemocnej chlap by si zaslouzil odpocivat. jenze jeho blahorodi se rozhodlo jinak - vladnout a chovat se jako fracek

29 4
možnosti
Foto

Ale, Marku, proč ten slovník?

4 4
možnosti
MS

R^R^

Zdá se, špičkami se už Zeman dotýká dna, protože když i předseda Senátu PČR Štech, který k němu byl až doposud vcelku loajální, přirovná jeho chování k chování "senilních starců, kteří už na tom nejsou fyzicky, ani duševně právě nejlépe“, je to hodně na pováženou. V podstatě dal zapravdu nám všem, kteří to tady tvrdíme od doby zvolení Zemana prezidentem.

26 3
možnosti
Foto

Nebo jel s proudem a chtěl se zalíbit.

A hlavním důvodem všech těchto tanečků je to, že Pravda Láska jsou natolik oslabemé, že již nikdy nemohou získat většinový souhlas obyvatelstva.

2 5
možnosti
MN

Zeman je 40 a více let stejně inteligentní, drzý, trapný, vtipný.... To jen lidé, kteří ho neustále kritizují, se změnili.

Ještě před 10 lety by se naprostá většina lidí Zemanovým chováním pobavila a mávla by nad tím rukou. Dnes rádoby moralisté omdlévají pohoršením a společenské chování podle učebnic se stalo jejich jediným kriteriem na prezidenta této země.

Mediální analytik Štěpán Kotrba nedávno někde napsal, že "prezident Zeman je bytostný politik, vzbuzující vášně, ne bronzový pomník, na který se_rou i holubi.".

10 12
možnosti
Foto

Dosáhl nevídaného, skutečně. Rozštěpil národ jako nikdo před ním. Pokud je to nějaká zásluha, pomník si zaslouží i on.

15 3
možnosti
EP

Událost jsem také viděl. Že je v 7 ráno noc mne nepohoršuje. Pracovní doba politiků je úplně jiná než u jiných profesí. Někdy musí přijít iv neděli do TV nebo na výkop v nově otevřeném stadionu.To jiní pracující sedí u kávy a hodnotí,že má kravatu nakřivo.

Autor zapomněl, že tam také byl i předseda vlády, který dokázal 4x změnit názor asi ve čtyřech dnech. A po této scéně myslím, že znova změnil a ještě presidentovi dal úkoll. Toto v normální rodině s vychovanými dětmi si nedovolí ani dítě v pubertě.

JE TO HLAVNÍ OSOBA, KTERÁ MÁ VLÁDNOUT CELÉMU STÁTU ?

Vůbec se nedivím, že president volal na pomoc i pána Boha

6 7
možnosti
Foto

Nejste ještě tak starý abyste musel být tak zapšklý. Vtipy a bonmoty pan prezident neříká proto, abyste je bral vážně, nebo o nich po vzoru médií naštvaně diskutoval, nýbrž abyste se jim zasmál.

3 11
možnosti
MV

zasmat se "forkum" Milose? kterejm, proboha????

11 0
možnosti
Foto

I velmi inteligentní člověk od určitého věku senilní. Když má bohužel moc, nalepí se na něj přísavky jako malý pastevec a jiní, a dílo zkázy je téměř dokonáno. Před nástupem MZ to dno nebylo tak hluboké, neboť dodržoval aspoň nějaké dekorum.

18 3
možnosti
Foto

Senilita vůbec není nevyhnutelná. Jsou to jen mediální hrátky.

1 1
možnosti
JV

K volbě hlavy státu přistoupím zřejmě stejně jako vy. Obávám se ale, že to nebude příliš platné. Elektorát současného pana presidenta je disciplinovaný, stálý a absolutně nekritický k jeho počínání. Pokud na protikandidáty nakydá dostatek špíny (když to fungovalo posledně, tak proč to nezkusit znovu), bude mu to ke znovuzvolení pohodlně stačit. Hrozně rád bych se mýlil :-/

17 3
možnosti
Foto

Rovněž budu mít problém, pane Veigente v druhém kole volby - Drahoš nebo Horáček? Zapeklité.....

9 1
možnosti
Foto

Bohužel, ti lidé, kteří v 7 ještě spí tohoto pána volí.

9 1
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,00
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.