Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Národohospodářské hledisko je hledisko, které výši HDP vidí jako součet S+I+X+G. Pokud tedy příspěvek živnostníků na G se blíží limitně nule, lze se na to dívat velmi kriticky.

0 1
možnosti

Áá, další politický ekonom amatér a specialista na výpočet HDP;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Neni to jen socanska filosofie. I v zemich, kde vladne pravice, nadnarodni firmy potrebujou levnou pracovni silu. A lidi, kteri se o sebe neumi a nemuzou sami postarat.

0 0
možnosti
Foto

No dobře, ale vyrábět takové lidi uměle je zločin. Tím spíš, pokud by to chtěla dělat sociálně demokratická strana.:-)

5 0
možnosti
Foto

Jeden kvízový dotaz. Kdyby dal do titulku článku slova "Asi chybí jen povolat spřátelená vojska", jak myslíte, že by to bylo interpretováno?

0 2
možnosti

Opakuji svůj dotaz: Znáte význam slova "demagog"?

3 0
možnosti
ZB

Štěch je jen smutný příklad toho,kdo vše se muže v barvách ČSSD dostat do nejvyšších státních funkcí.Oranžády jsou uplně mimo a to ještě Zimola vážně navrhoval dalšího odboráře Středulu jako kandidáta na prezidenta...

7 0
možnosti
VM

Bez komentáře :

Milan Štěch vystudoval střední průmyslovou školu, poté působil v manuálních profesích, než se stal v roce 1979 předsedou odborů v závodě Škoda České Budějovice. Mezi lety 1979 a 1989 byl členem normalizační KSČ. Členství mu bylo nabídnuto v souvislosti s kariérním postupem. V listopadu 1989 byl zvolen do stávkového výboru a Občanského fóra. V roce 1990 opustil budějovickou Škodu a stal se vedoucím regionálního pracoviště Odborového svazu KOVO, od roku 2002 do roku 2010 byl předsedou největší odborové centrály ČMKOS.

Podle svých vlastních slov si akademické vzdělání nehodlá doplňovat neboť se nechce vystavovat podezření ze získání „rychlotitulu“. Svoji práci v odborech považuje za svoji životní univerzitu.[1]

1 0
možnosti
Foto

Pro nejen zde ale i pod jinými blogy nejvíce diskutujícího agenta: troly nekrmím ani nedráždím. Proto nebudu na nic od něj reagovat.

11 0
možnosti
Foto

Poměrně chabá obrana autora. Dobrý autor buď reaguje nebo maže. Ale nezavírá diskuzi.

0 4
možnosti
MD

Bylo nekolik typu 'komunistu'. Tento se sam ZARADIL na okresni vybor KSC s ambici na krajsky.

0 0
možnosti
Foto

A ještě k té "pracovní povinnosti". To je velké zjednodušení. Ani za nejtvrdšího socialismu neexistovala "povinnost pracovat".

Zakázáno a trestné bylo obstarávat si živobytí nekalým způsobem a podle tohoto zákona mohly být stíhány i osoby zaměstnané (často jen formálně), které si vydělávaly poskytováním sexuálních služeb.

Ve fabrice, kde jsem začínal šla legenda o chlapíkovi, který zkonstruoval spínač veřejného osvětlení a dostal za to 40.000,- Kčs odměny za zlepšovák. A kdyby ho to bavilo, tak se mohl na jeden rok "hodit na krovky".

0 1
možnosti

To už jste tady mlel vícekrát, že neexistovala povinnost pracovat a bylo vám vysvětleno, že existoval zákon o příživnictví. Zjevně máte sklerózu jak čepici.

6 0
možnosti
PV

Zoufali lide delaji zoufale veci. Tak doufam, ze stejne zoufaly bude i vysledek CSSD u voleb .... ikdyz, uz se "tesim" s jakymi capinami vyrazi do boje na billboardech ostatni strany ... to zas bude komedie ... kdy bude volic totalne zmaten, jestli uz se zblaznili vsichni, nebo jde o nejaky matrix.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,12
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.