Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P79e43t43r 53H68a19h36n

12. 7. 2017 10:26

To je těžké. Když vletí nalitej vodák s plným raftem lidí do jezu, protože v rauši podcení nebezpečí, tak ohrožuje ty, co veze. Ale jinak souhlasím, že by to mělo mít nějakou míru. Nicméně po Vltavě jede denně tolik vodáků na šrot, že kotroloři na to nemají kapacitu :-). Ale karmaR^

0 0
možnosti

I ti lidé jsou svéprávní, nemyslíte? A jako svéprávní si nemohou sedat do raftu s nalitým vodákem v rauši. Proč v "nás" není vložena důvěra v to, abychom zodpovídal i sami za sebe? A když hot chci skočit z mostu, zavřou jeho stavitele?

0 0
možnosti
Foto

Tomáši, karma Vám na entou. Další hřebík do rakve. Já trpím, když jdu do hospody na dobrý jídlo, ke kterému prostě organicky patří dvojka červeného, které si tím pádem nemohu dát, když budu řídit. Ale pivo na šlapadle? To je prostě přes čáru.

Karma R^

2 0
možnosti

Musím souhlasit s předdiskutérem, panem Bartokem. "Civilizované země", uvozovky proto, že se všemožně snaží již civilizované nebýt, mají povolenou hladinu alkoholu. U nás se chce diferencovat, cyklisté mohou chlastat, vodáci mohou chlastat, chodci mohou chlastat, ale řidiči motorových vozidel a koňských povozů nesmějí chlastat. Pokud by se jednalo o profesionální řidiče, zejména autobusů, tak jsem jednoznačně pro. Ale my máme ve zvyku jít ode zdi ke zdi, ale mezi tím mít spoustu výjimek. Všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější.

0 0
možnosti

K45a21r30e83l 40D89u81f73e76k

11. 7. 2017 19:03

Ryba vždycky smrdí nejdřív od hlavy !!!

0 0
možnosti

Děsivý socialisté buď lépe vědí jak bychom měli žít (jich samých se to ovšem samozřejmě netýká) nebo nás chtěj skoro všechny strašně otrávit.

2 0
možnosti
Foto

Začal to Ruml, když prosadil omezení rychlosti pohybu motorových vozidel na padesát kilometrů v obcích. Padni komu padni.

0 0
možnosti
Foto

Je to pitomost, ale je to stejná pitomost jako buzerovat lidi kvůli jednomu pivu za volantem. A drtivá většina lidí tuto pitomost uznává. Tak nechť si ji užijí. Nejen politici, ale i policajti jsou jen odrazem společnosti. Nejsou horší ani lepší než ten zbytek.

7 0
možnosti

Nějak mi uniká, když Sobotka a spol. je tak strašně pyšný, že se absolutním zákazem kouření v hospodách blížíme západu, proč zároveň neusiloval o toto přiblížení zrušením nulové tolerance alkoholu za volantem.

1 0
možnosti

Nedočkavostí jsem nemohla ani dočíst, jak rychle jsem Vám chtěla dát všechny palceR^R^R^. Smutná pravda!

5 0
možnosti

P19e69t55r 91S15k80á13l93a

11. 7. 2017 13:29

Souhlas s článkem i s výzvou k ignorování pana Hermánka. Nulová tolerance alkoholu mi příjde obdobně nesmyslná, jako naprostá většina příspěvku pana Hermánka.

7 0
možnosti
Foto

Pane Skálo, víte, že jste docela komický? Zde je několik desítek diskutérů, o kterých bych mohl napsat, že jejich příspěvky jsou nesmyslné a oni zase to samé o těch mých.

Ale, neděláme to, protože máme rozum. Ale, když už prostě chcete být výjimkou, tak proč Vám bránit?

1 0
možnosti

Pravda je taková, že zákon platí už víc jak dvacet let a že i na šlapadle můžete nezodpovědným chováním ohrozit třeba koupající se dítě.

Když jsme jezdili kdysi dávno na vodu v Československu, také jsme se každý den těšili do hospody na pivo a salám s cibulí. Na lodi se nepilo. Dnes je to jiné. I z Vašeho pohledu je jasné, že vodák a alkohol patří k sobě. A tak se po českých řekách pohybují skupinky ožralých lidí o kterých se nedá říct, že by byli vodáky. Proto hodně z nás jezdí na řeky, jezera a moře v zahraničí, kde lze ještě zažít kousek bývalé vodácké svobody. Chlastat se tam ale také nesmí. AHOJ!

1 0
možnosti

P26e70t75r 21S43k86á95l38a

11. 7. 2017 13:32

Samozřejmě že ani na šlapadle ani na kanoi (raftu) by neměl být nikdo "na šrot".

Ale buzerace kvůli jednomu pivu?

4 0
možnosti

Vzpomínám si jak předseda Sněmovny Jan Hamáček jednou řídil rokování našich nejmoudřejších. Byl tak piclej, že do mikrofonu mluvil jazykem dávno vyhynulých kmenů. To bych mu vážně nevyčítal, stát se to může. Na celém tom jsou zajímavý dvě věci. Proč tehdy někam nezalez, aby nedělal vostudu a proč později zvedl hlas pro tak přísný zákon vůči veřejnosti. Je možný, že pro kmány měl pochopení a hlasoval proti, ale žádnou jeho iniciativu ve smyslu změkčení toho nesmyslu jsem nezachytil.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS