Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J61a73k29u69b 56R88o55t33h

19. 7. 2017 13:40

Líbí se mi, jak titíž bloudi, kteří vyjí o právu rusáckých Ukrajinců na východ UA a sebeurčení, a že prý o nic jiného nejde, vzápětí povykují o tom, že Ukrajinci nemají právo na nic a vyhlášení nablblého Zacharčenka o tom, že si nějaké fiuktivní Malorusko vezme víc jak půl Ukrajiny i s Kyjevem je zcela v pořádku. ;-€

17 0
možnosti
JS

J21a72n 96S63e38m18i19k

19. 7. 2017 14:10

ja tomu rikam "Ruska logika"

ten kdo ji ma v hlave v takovych vecech rozpor proste nevidi

3 0
možnosti
ZJ

První na Ukrajině začal puč podporovaný EU a USA politiky a také našimi esy z parlamentu. Včera jsem viděl kolony Ukrajinců jedoucí na dovolenou, představte si do Ruska! Proč nejedou do Chorvatska nebo do Itálie, tam je přeci ten blažený západ který je podpořil jejich puč.

8 17
možnosti
JR

Kde jste je viděl ? Na D1 ?

7 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

12 5
možnosti
Foto

Chtěl bych všechny diskutující upozornit že p. Hermánek býval agenten StB a nyní je členem obskurního spolku Přátel Ruska Jiřího Vyvadila. Z tohoto pohledu je nutno nahlížet na všechny jeho příspěvky k tomuto tématu.

Dále má ve zvyku diskutovat často pouze provokativními jednoslovnými dotazy a když mu nikdo neodpoví, tak si odpoví sám, naposled dnes pod blogem p. Václavka.

Proto bych chtěl poprosit na jeho příspěvky nereagovat a neplevelit tu diskusi. Děkuji.

25 5
možnosti
Foto

Přečtěte si pana Jindru a chovejte se podle toho.

3 8
možnosti
ZJ

Dnes Vám jednoznačně oběd nesedl. Zkuste šaratici a třeba se proberete.

4 7
možnosti
Foto

Já žasnu. A co tam v tom případě dělal Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu (německy Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg)?

https://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Schwarzenberg

4 8
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,07
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.