Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

žít zavřený ve svém rusofobním světě musí být strašná muka, zvláště když Putin na kapitulaci nevypadá a Zeman si to o 5 let na Hradě protáhne... nechtěl bych;-D

6 4
možnosti

Neprotáhne. On potáhne. Zadním vchodem.

10 3
možnosti

Máte naprostou pravdu. Pokud se soukromé médium rozhodne nespolupracovat s jinými médii, ať je to z jakéhokoli důvodu, nelze mluvit o cenzuře.

3 2
možnosti
Foto

To jistě ne. Ale zde nejde o média, ale obchod. A ovlivňovat obchodem politiku se nesluší, i když se to často děje (pánové Babiš A Bakala).

2 0
možnosti
PB

Je to blábol, jak je ostatně u pana Flašky obvyklé. Používá termíny a klišé, o kterých sám nic neví, s jediným cílem - ventilovat svoje protizemanovské postoje. Kdyby se ho někdo zeptal, co rozumí např. pod pojmem "politika Kremlu", nebo na cokoli jiného, co by vyžadovalo alespoň elementární znalost současné politiky, dočkali bychom se opět jenom bezobsažného žvanění.

6 6
možnosti
JR

Blábol je ten váš příspěvek

6 3
možnosti
JD

Co ale znamena "Prorusky"? Jenom to, ze neni protirusky?8-o Nebo tak "proamericky", ze vsechno, co se okamzite neoznaci za ruskou provokaci, nejlepsi spojene s Putinem nebo Krymem, je zavadne? Vzdyt je to, jako by jsme lezli do zadku, porad nekomu cizimu. Proc by Americky zadek vonel? Dik, svuj nazor jsem si zvykly delat sam!!

3 1
možnosti
ZB

Karma.Zeman usty Ovčáčka podporuje proruskou dezinformační špínu,to zase také není takové překvapení,ani lži a demagogie s jakou se to prezentuje.Určitá skupina lidí,kteří tvoří jádro voliču Zemana,chce přesně tohle slyšet.Kolik takových lidí u nás je,asi nejvíc v zemích bývalého východního bloku.Jen v Česku se na takové proruské rétoríce,jžích a demagogiích dá založit prezidentská kampan s podporou cca 30 procent voliču....Rv

7 3
možnosti
JS

To mě skutečně potěšilo. Za komunistů jsme měli censuru, která nepouštěla do éteru nic jiného než pravdu. Pochopitelně tu komunistickou. Teď už máme stejný útvar, který chce pouštět do éteru také jedinou pravdu, tu "demokratickou". Zkrátka podle mínění současných vládců jsou lidé blbí, nejsou schopni si utvořit vlastní názor a je potřeba jim říkat co je pravda. Nedovedu pochopit, že tyto blbé lidi vůbec někdo ještě připouští k volbám. Doufám, že se to brzy napraví.

6 7
možnosti
ZB

Ona je nějaká cenzura?Všechna ta proruská špína běží dál.To opravdu nechápete,že Ovčáček jen sprostě a uboze lže...?

6 3
možnosti
JR

Že jsou všechny řeči i činy hradního osazenstva zcela v souladu s Kremlem, je jasné i největším ignorantům. Také od čeho by tam zaměstnávali ruského agenta - poradce Nejedlého, že :-)

8 1
možnosti
Foto

Zcela v souladu nejsou. Pouze tam, kde to vyhovuje našim zájmům.

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 3
možnosti
MJ

já to taky tak tragicky nevidím, Lukačovič bude mít menší zisk, vydělá jiný.

Vysoká návštěvnost těchto serverů nezatížených probruselskou a kavárenskou propagandou je obrovská

3 2
možnosti
Foto

Sice je sám nečtu, ale věřím. Každé má své politické preference, tak proč ne on?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.