Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I78v24a45n 55M10a72r91e29k

6. 8. 2017 9:55

Vážený p. Flaško, jsem rád , že jste nás prostřednictvím Wikipedie "poučil" , co obnáší výraz "cenzura" .

Škoda jen , že jste tak neučinil i 24.7.2017 ve svém blogu s nadpisem "Dělostřelecká příprava v Pobaltí" a nezjistil si , co výraz "dělostřelecká příprava" znamená. Ten nadpis totiž silně zaváněl poplašnou zprávou.

Níže píšete , že sbíráte "výživné materiály" o našem současném prezidentovi a uveřejníte je ve "správně načasovaném okamžiku" . No, o některých dalších prezidentských kandidátech žádné informace "sbírat" netřeba, ti už se svou předchozí "činností" veřejně znemožnili sami .

Takže přeji Vám ve vašem úsilí mnoho úspěchů . R^ [>-]

3 10
možnosti
Foto

Vážený pane "uvozovko". Já myslím že Vy přeci poučovat nepotřebujete, jak nám svou pravidelnou odvážnou kritikou sdělujete aniž byste sám cokoliv neodvážně napsal.

3 0
možnosti
Foto

Opravdu nechte prosím p. Hermánka jako ten pověstný kůl v plotě a nereagujte na něj. Cituji ho: "Žádná taková jediná pravda neexistuje a nikdy neexistovala. Pravda vždy záleží na okolnostech, interpretaci, osobách a podobně.

Co je pravdu pro jednoho pro jiného opravdu není."

Já se domnívám třeba, že tvrzení, že Země obíhá kolem Slunce, je pravdivé. A pokud nám někdo chce vysvětlit, že to lze v závislosti na okolnostech, osobách a interpretaci zpochybnit, tak prostě nemůže mít všech pět pohromadě. Nemá cenu s ním diskutovat. Je to pouze plevelení diskusí.

4 0
možnosti
Foto

Dosti nešikovná manipulace, pane Flaško. Každý zde totiž ví, že tady nejde o Archimédův zákon, Pythagorovu větu a spoustu dalších exaktních přírodních zákonů.

Diskuze zde je o tom, co kdo považuje za pravdu? Za pravdu dějinnou, či za pravdu současnou. O to, zda se Václav Havel v roce 1989 dohodl s komunisty, aby byl zvolen prezidentem nebo nedohodl?

Takové věci a spousta dalších se táhnou celou naší společností a to nejen od roku 1989. A nyní, Vy byste rád, abyste ve svém "svatém proruském a protizemanovském tažení" měl tu svoji pravdu.

A ten, kdo Vám odporuje, bývá Vámi pomlouvám a ostouzen.

Ano, Vy jste zcela exemplární případ člověka, který jediný má svou jedinou pravdu a neumíte nic jiného než přeskakovat mezi dvěma tématy.

A sice, mezi Ruskem a Zemanem, popřípadě tato dvě témata kombinovat a vrčet s nimi jako s kolovrátkem.

3 4
možnosti
Foto

Lidi proboha nereagujte už prosím na p. Hermánka. Už se zase rozjel a bude tu svou pravdu tady opakovat a bude tu svou pravdu tady opakovat a bude tu svou pravdu tady opakovat.......

8 1
možnosti
Foto

A proč nenapíšete tu Vaši pravdu, místo toho neustálého mentorování? Asi si za ní neumíte stát, co?

Takže to žádná pravda není. Pouze propagandistický plk. A proč nevysvětlíte sám, proč:

Seznam.cz se rozhodl, že nebude platit za reklamu webům, které zveřejňují nepravdivé a zkreslené informace.

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=617216

3 4
možnosti
DK

Každý tvrdí, že má pravdu.

Ale já si říkám, to přece není možné, vždyť pravda je jen jedna.

.

.

.

A tu mám já !

1 0
možnosti
Foto

Nepochybně, jak jinak? Ale já taky.

2 2
možnosti
Foto

Autor napsal úvod článku tak nejasně, že ten kdo celý "případ" neznal do detailu, musel být zmaten.

Ale, vezměme to z druhé strany. V diskuzi byl zmíněn magnát Petr Kellner, který vlastní či spoluvlastní, jak O2, tak Home Credit, banku Air Bank a samozřejmě i další firmy.

Takže, pokud by se Petr Kellner rozhodl, že omezí nebo zastaví reklamu všech svých firem v televizích, která nepodporují jeho "koně", Miloše Zemana, to by ale bylo řevu, že?

Svoboda podnikání má totiž svoje meze a neměla by ovlivňovat volnou soutěž politických subjektů. A otázkou je, zda zmíněný krok firmy Seznam.cz právě toto nedělá?

Cituji z perexu článku, protože, KETRÝ VELKÝ BRATR určí, jaké informace jsou pravdivé a nezkreslené?

"Seznam.cz se rozhodl, že nebude platit za reklamu webům, které zveřejňují nepravdivé a zkreslené informace."

http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=617216

2 4
možnosti
Foto

Nejvíc mě vždycky rozesměje, jak někdo určuje co jsou a nejsou "nepravdivé a zkreslené informace". ;-D To nemá s nějakou proruskou rétorikou nic společného.

Seznamu nikdo nebere jeho právo, určovat si pravidla. iDnes to dělá ostatně taky, že?

Hrad ať si taky říká co chce.

Ale Institut pravdivosti a vrchního pravdoláskaře by měl začít konat.

"Přece nás nenechaj tápat!" jak říkal Werich, aby jinde dodal: "a je jasno." ;-)

5 6
možnosti
Foto

Aby bylo jasno, co Ovčáček napsal: "Cenzura nepohodlných názorů, pokusy o ekonomickou likvidaci. Metody, kterým čeští novináři tleskají. Za podpory min. vnitra a neziskovek."

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/seznam-dezinformacni-weby-reklama-penize-zastaveni-fy0-/ekonomika.aspx?c=A170805_131234_ekonomika_jj

Nějak jsem v tom výroku nenašel něco proruského.

3 5
možnosti
Foto

Fa Seznam.cz a autor blogu mne mají kladné body , MZ a ten jeho šáša záporné.

Tedy , ne že by to bylo důležité.:-/

11 2
možnosti
Foto

Jistě, jak by neměli. Každé ovlivnění voleb v neprospěch MZ se přece počítá, že?

0 2
možnosti
MB

Já, ještě chápu systém, kdy občané si platí výkon hlavy státu. Ten, logicky má aparát , s cílem velebit a reprezentovat ČR. Dojem výsledku ,je pak velice kontraverzní ! Nevím, zda úředníkovi - mluvčímu přísluší presentovat své názory, přecházet do komerčních sfér, viz Seznam ... Podobně pak, zda kancléř, na základě čeho ?, má doporučovat podivné firmy k zahraničním investicím ! To vše budí dojmem, že jde o opakované pokusy nastolování prezidentského systému. Na to, že chlapci nemají kompetence, prověrky - Se jim kontraverzní dílo daří poměrně dobře ! ... :-)

5 0
možnosti

Nejde jen o prezidentský systém! Jde o směřování naší země a budoucnost Česka! Proruští Zemanovi poradci, neúcta k zákonům, ješitnost a pohrdání občanem budou míst své důsledky!

:-)

7 1
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, máte naprostou pravdu. Hrad mluví o cenzuře, a přitom by chtěl sám určovat, co soukromá firma dělat smí a co nesmí.

19 1
možnosti
Foto

To ale Hrad nedělá. To je věc etiky.

0 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.