Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Účty se mají platiti, to je jasné. A pokud je médium, které se sano živí propagandou, neplatí, pak je třeba jasně deklarovat, že to je nepřípustné darebáctví.

0 12
možnosti

Každý, kdo lže a bojí se pravdy, je nebezpečím pro náš stát.

:-)

7 0
možnosti
Foto

To snad ani. To by skoro nikdo nezbyl. Ona se totiž představa o pravdě velmi liší a kdo rozsoudí, která je ta jediná pravá?

4 2
možnosti

O jaké cenzuře to ten hradní šašek mluví? Copak někdo zakazuje Aeronet nebo podobné weby? Nezakazuje, mohou si stále zveřejňovat cokoliv chtějí. Prostě jenom nedostanou reklamu ze Seznamu. Seznam je soukromá firma a nemá žádnou povinnost dávat peníze úplně každému. Už dnes nemůžete mít reklamu S-klik například na porno stránkách, protože to odporuje kodexu či pravidlům Seznamu. Navíc je jasné, že Seznam sleduje hlavně svůj zisk - utíkají mu klienti, kteří zjistili, že se nabídka na jejich produkty, za kterou draze platí (nejméně 3-5 Kč za proklik) se zobrazuje i na webech, které jim stejně moc neprodávají nebo dokonce poškozují jejich firemní jméno. Mezi nejznámějšími se proti tomu ohradil třeba Vodafone.

Zkuste si tu situaci otočit. Co kdyby se předvolební reklama na volbu Miloše Zemana objevovala na webech typu Lékaři bez hranic, Člověk v tísni nebo TOP09. Ovčáček by byl první, kdo by reklamní agenturu upozornil na nevhodné zobrazování. Tak proč by nemohl třeba Vodafone odmítat reklamy na Aeronetu.

26 0
možnosti
Foto

Samozřejmě mohl. Tak proč je z toho takový tyjátr?

1 3
možnosti
VR

Kremlem financované mediální masírování tupců neschopných rozlišit pravdu od nesmyslu dosahuje takových rozměrů, že to chce opravdu ráznou akci. Tahle soukromá iniciativa Seznam.cz je fajn a jako inzerent ji vítám, protože platím za PPC kampaně desítky tisíc měsíčně a vzteky řvu a píšu Googlu, když mi retargeting zobrazuje reklamu vedle absolutních pitomin určených pro rudé degeneráty. Nicméně je potřeba mnohem tvrdší postup samotných vlád takto postižených zemí. V ideálním případě okamžitě blokovat a stíhat.Rv

16 2
možnosti
Foto

Rudé degeneráty? To je spisovně?

1 4
možnosti
Foto

Jsem z toho trochu jelen. Kdo zadává reklamu komu? A ten, kdo zadává, musí přece platit za kliknutí. Alespoň tak to vidím já.

A když někde nechci inzerovat, tak tam prostě neinzeruji a šmytec. A již Jára Cimrman hlásal, že za to, co jsem si neobjednal, nemusím platit.

2 5
možnosti
PM

Zemana si vodí na provázku Kellner, má tam zainvestování 20 miliard a přeci nebude riskovat problémy s ruskými úřady, znárodnění apod. a tom celá proruská retorika hradu je.

7 1
možnosti
Foto

A kdo a koho Bakala. A jakpak Komárek jnr. (KKCG), ten má podíli na obou stranách8-o;-D Inu, někdy málo stačí ke štěstí, a hned je všechno jasný;-)

2 0
možnosti
Foto

Slova z Hradu o cenzuře na adresu Seznamu.cz znějí téměř výhružně a hystericky. Co je vůbec komu na Hradě do toho, kde inzeruje soukromá firma a proč !?

29 0
možnosti
Foto

Pane Konáš. Trošku si zjistěte, kdo má ,,pod palcem" onu medial. skupinu, pod kterou patří i onen ,,subjekt". P.S. ,,Babišovo" to není. Ovšem fakt nečekám, že to ,,leckomu ,,sepne";-)

3 7
možnosti
SS

Mr. Emoticon se rozparadil ... BTW to co uvadite je z iDnes a reklamy si tam dava tez iDnes ... Takze jako obvykle u vas - blbost!

10 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.