Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to jednoduché, Seznam má právo si určovat komu bude dělat inzerci a Hradu do toho nic není.

3 0
možnosti
Foto

Až Seznam.cz koupí Kellner, tak začnete zpívat jinou písničku. Ono i ty tzv. proruské weby mají právo určovat, co si publikují na svých stránkách.

0 0
možnosti

J32a35n 40S84o55u66č84e66k

7. 8. 2017 9:30

Čili vše, co nekriticky nechválí EU, nepodporuje multikulturalizmus, nevítá migranty a nehopsá nadšením při každém průjezdu amerického vojenské konvoje, je proruské, že? Nu, někdo v tom má holt jasno.

3 4
možnosti

jasně, vše co nejde s proudem označit nálepkou proruský,

a dělají to hlavně ti, kdo před 89 jste označovali nálepkou imperialistický

2 10
možnosti

Kdyby to bylo tak jednoznačné Tomáši jak píšete........nevím,co děláte na Idnes...kde je cenzura dnešním chlebem nejen "Bangy" a spol....

1 0
možnosti

Mě spíš fascinuje, jak má najednou kdekdo jasno, že jde všechny ty servery jsou proruské. Já osobně si spíš myslím, že ani proruské být nemusí. Jen jdou proti establishmentu, jsou protiunijní, a tak tu najednou máme vhodného strašáka v podobě Ruska. Nemáš rád EU? Jsi proruský. Máš výhrady vůči nelegální imigraci? Jsi kremlobot. Kolikrát už tahle strategie byla v historii použita. A kolikrát se za ní establishment pak omlouval. Vždycky to bylo ubohé a je to ubohé stále.

13 15
možnosti
Foto

Též si to myslím. Nejde o nic jiného než o další unifikaci myšlení lidí.

2 11
možnosti
Foto

Tištěná média žijí z reklamy. Bez ní by asi ekonomicky vůbec nepřežila. A dominantní ekonomický subjekt tak může skvěle ovlivňovat politické směřování ruznych médii.

A Seznam to dělá stejně. Posiluje jemu sympatické servery a oslabuje ty jemu nesympatické. A ovlivňuje tak politickou situaci v zemi.

3 7
možnosti
Foto

Pokud někdo postupuje proti ruské expanzivní politice, tak dělá dobře. Naopak, kdo ji podporuje, tak se dopouští něčeho jako vlastizrady. To aby mezi námi bylo jasno.

15 3
možnosti

"Aféra"? Jaká aféra? Seznam i Ovčáček si řekli svoje - pak ovšem nenadávejme, když hospoda nevpustí cikána, koupaliště burkiny, prodejna příznivce ANO. Je to táž soukromá iniciativa.

1 2
možnosti

Máte to v hlavě nějaké popletené. Hospoda, kdyby nevpustila cikána, tak se ze zlou potáže, neboť je to diskriminace. Když koupaliště nevpustí dámu v Burkinách, tak je to jejich hygienické opatření. Prodejnu, která by nevpustila příznivce ANO, neznám, a pochybuji, že anonisti nosí na klopě odznáček. Nebo vy snad ANO?;-)

6 0
možnosti
Foto

I45v20a86n 36M71a22r55e92k

6. 8. 2017 15:43

Čím větší šance ( i podle průzkumů) znovuzvolení p.M.Zemana prezidentem [>-] Č.R. Tím větší humbuk se ze zkracující dobou prezidentské volby ozývá. Dokonce se na něj začínají shromažďovat "výživné informace", které budou zveřejněné ve "správný čas" . ;-(

0 15
možnosti
Foto

Budu trochu parafrázovat pana Jandu. Samozřejmě, že ne každé a zdaleka ne všechna extempore pana prezidenta se mohou líbit. Někdy nad nimi i já zakroutím hlavou.

Nicméně, prezident Zeman je jistou zárukou takové politiky, kterou mám rád. Takové, která se neorientuje na jeden jediný "zdroj moudrosti", dobře víme jaký, ale jedná občas, nebo dokonce často, podle vlastního rozumu.

A i když zatím nejsme "cílovou zemí výletníků z exotických krajin", tak já spolu s prezidentem Zemanem nejsem pro rozšiřování této "cestovní agentury". A bojím se, že ti nejvýraznější z jeho vyzyvatelů jsou.

Proto, i přes všechny své nedostatky a úlety (Bože, jak já jsem ho počátkem 90. let neměl rád) má Miloš Zeman i nadále můj hlas a ztratil by ho jedině, kdyby se "polepšil".

12 13
možnosti

Český prezident za současných pravomocí nemůže být žádnou zárukou politiky. Jeho jediná možnost vetovat zákony (a tím je jen trochu pozdržet) nemůže změnit politiku vládnoucí koalice, která má většinu v parlamentu. Takže to, co se vám na Zemanovi líbí, jsou jen jeho líbivé kecy, kterými nemůže nic ovlivnit.

18 3
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.