Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Co všechno se dá z jedné omluvy vydedukovat, to jeden zírá, anebo lépe - myslí si něco o .....Když se sejdou antizemanovci, tak jako zde, je z toho docela pěkná estráda. Také bych Zemanovi něco vyčetl, ale když on není široko daleko žádný možný kandidát, tak je zřejmé, že mnozí, kteří si zde "smočili", budou mít, jako správní demokraté, příležitost poblahopřát Zemanovi jako vítězi.;-):-)

10 10
možnosti

Proč blahopřát k vítězství? I kdyby nějakým omylem zvítězil, blahopřát mu nebudu ani omylem. Budu ho uznávat jako demokraticky zvoleného českého prezidenta, ale moje mínění a vyjadřování o něm se nezmění ani o píď

11 0
možnosti
RM

Omouva Zemana je trapná, akci Šlachty proti Rittigovi, Nečasové atd. schvaluji. Nešlo o !!kabelky!! ale o stotisícové úplatky, o informování podsvětí o zprávác BIS. o zneužirí rozvědky atd.Prezident Zeman je bezcharakterní, bohužel.Že ta jeho lačnost po moci je tak mohutná, bych býval netipoval.

9 2
možnosti
Foto

Šlo především o závratné provize od tří možných dodavatelů na dostavbu jádra. Dostavbu se STÁTNÍ ZÁRUKOU FINANCOVÁNÍ! A toho se Nečas bál a tak stopl tendr. A to mu ,,zlomilo vaz". NAŠTĚSTÍ! Areva i Westinghouse jsou dnes ,,plajte", Rosatom by padl z politic. důvodů!

2 0
možnosti
MK

Jestli po volbách vznikne vláda s trestně stíhaným premiérem čele, tak její zákony prostě nebudu respektovat. A i když politiku bytostně nesnáším, pokusím se změnit obecné mínění tak, aby se tento postoj stal obecně přijímanou morální normou.

4 1
možnosti
RC

Jenze zakony schvaluje parlament a tam ten clovek pravdepodobne bude tak jako tak.

2 0
možnosti

Keci o puči se hodí hodně lidem. Co vím, Nečasově současné ženě bylo prokázáno přijímání dárků a zneužívání tajných služeb. Fakt, že ještě nesedí, není záhadou jenom mě. Nicméně, teď je "nemocná", takže si na rozsudek budeme muset ještě počkat (ať bude jakýkoliv)

Co se poslanců týče, imunity policajti nemohli moc předpokládat. Co vím, výklad zda je možné jí na tento případ vztáhnout nebyl moc jasný. Právo není fyzika, tady záleží na výkladu. Takže do teď nevíme, jak by případ soud bez imunity posoudil.

Co se motivů Zemana týče, asi souhlas. Do hlavy mu člověk nevidí, ale je celkem jisté, že omluva nebude vycházet ani z jeho svědomí, ani ze slušnosti.

8 2
možnosti
PB

P38e13t57r 76B82u71r54i73a79n

29. 8. 2017 18:35

Nebylo jí to prokázáno, lžete. Naopak byla dvakrát osvobozena jako nevinná.

Co tam máte dál za večerníčka?

5 5
možnosti
PB

P49e70t56r 97B76u62r32i90a19n

29. 8. 2017 17:42

Zeman, jakožto starý bolševik, lže samozřejmě tak volně, jako když jiný dýchá. Po nezákonném svržení Nečasovy vlády vytiskla SPO-Zemanovci volební letáky, na nichž doslova stálo: odstavili jsme Kalouska!

Což už samo o sobě jasně říká, že se nejednalo o legální proces (to by museli vyhrát před tím volby).

Také máme v živé paměti, jak Zeman veřejně (a prošlo to i médií) přál upřímně Ištvánovi, aby se mu zdárně zdařilo zamést s lobisty ovlivňující vrcholovou politiku. Ovšem takovou kauzu Ištván oficiálně vůbec nevyšetřoval! On přeci vyšetřoval údajné úkolování BISky! Jak to dopadlo víme, zakuklenci, kteří předtím z beranidlem vlítli v paneláku na ženskou v županu, otevřeli soukromé schránky oněch lobistů a s velkou pompou nechali jejich obsah vyfotit novináři. Poté, se museli majitelům omluvit, všechno vrátit na místo a dát jim tučné odškodné. No vono asi lobisti nejsou nějaká ženská v županu, Zeman nebude tak křišťálově čistej jako Gross a Ištván nepomáhá a nechrání.

12 0
možnosti
MK

Omluva Nečasovi? Směšné....premiér,nad nímž svištěly důtky dominy "řídil" stát. O vládě,či nevládě ODS a lobistů-úplatkářů ani nemluvím.

5 6
možnosti
PB

P92e34t38r 19B28u51r26i72a90n

29. 8. 2017 17:44

Tak ono soukromý a profesní (veřejný) život je tak trochu rozdíl. Já nevím, jak by vám bylo, kdyby se např. zveřejnily nahrávky ze skrytých kamer u vás doma. A možná by vám spadl váš diskutérský hřebínek.

8 2
možnosti
PK

V Lednu příštího roku budeme opět stát před volbou a budeme silně rozděleni. Přiznám se, nyní nevím koho volit. S nabízených kandidátů se mi nezamlouvá ani jeden, tedy abych si byl jistý, že je to ten pravý. Bylo by fajn mít na hradě ženu, nebo sportovce, ale není zájem. Tak se aspoň budeme do té doby dohadovat kdo je horší a proč je ten kterej primitiv, protože se ho zastává atd.Vítejte v ČecháchV

1 1
možnosti
Foto

R58o29m44a79n 51K42o53z36e93l

29. 8. 2017 15:09

Buďme rádi, že znemožnil vládu, ve které by měla velký vliv strana, kterou nikdo nevolil a ani nechtěl volit a jejíž předsedkyně se necelé dva roky předtím dušovala, i podepsala, že politickou stranu nezmění. S takovými se nejedná a prezident aspoň zabránil, aby si politici dělali, co chtěli.

7 7
možnosti
RC

A jak se Vam zije s tim, ze pak vladli lide, ktere nikdo nevolil a vlada vice nez pul roku vladla bez duvery?8-o8-o8-o Proc s nimi tedy prezident jedna a proc je jmenoval, kdyz se s takovymi nejedna?

6 1
možnosti
JL

„Prezident Zeman je vedoucí osobnost určité skupiny lidí, o nichž - a právě jenom o nichž - je všeobecně známo, že žádní myslitelé nejsou.:-)

14 3
možnosti
Foto

;-D Zkuste se zamyslet nad tím, co jste právě ,zplodil";-)

2 1
možnosti
PK

Ve svém věku si nedělám o žádné politice a politicích iluze. Jen si myslím, že to Nečasovo premiérování (kde hrál první housle Kalousek) bylo dost zoufalé. Nejen Nagyová, dření jako kůň.

8 1
možnosti
PB

P60e57t40r 10B46u65r91i27a70n

29. 8. 2017 17:25

To, že Nagyová dře po nocích jako kůň, bylo jedno z mála pravdivých prohlášeních naši politické scény. Koneckonců Nečas jí dal odměny (300 000kč) z peněz přidělené svému úřadu pro potřeby odměn. Tedy správně. Naproti tomu jiný dozorčí jihočeských nemocnic pobíral 7 200 000kč (tedy 24x víc!!!) z peněz určených na zdravotnictví, tedy pro zdravotní sestřičky, lapidárně řečeno. Mnohdy mi ta rozlišovací neschopnost voličů opravdu leze krkem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,60
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.