Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

To Zemanovo pouto s Babišem je tak silné a Zeman tolik na ně sází, že se kvůli němu byl dokonce ochoten omluvit, což nikdy v životě předtím neudělal. ;-D

12 0
možnosti
JR

Zeman chtěl říct podle mě nejen to, že policisté a státní zástupci jsou omylní. To je příliš slabé vyjádření. To by se jednalo pouze o nedopatření, pochybení, omyl.

Podle mě chtěl říct, že policisté i státní zástupci záměrně kují provokace.

A že ta kauza s Babišem je provokace policie stejně jako to byla provokace policie v případě Nečase.

1 0
možnosti
PK

Nemá smysl tvořit hypotézy,jak to kdo myslel a co tim chtěl říci,těch výkladů je spousta,řekl co řekl..

1 0
možnosti
TP

T47o27m57á25š 46P62í66c26l

29. 8. 2017 13:57

To je ale filuta. Ale to určitě nemá Miloš Zeman z vlastní hlavy. Jsem si jistý, že to celé takto fikaně vymyslel Putin.

5 4
možnosti
MS

Nechápu, proč se prezident omlouvá už teď. Pokud vím, tak kauza "trafik" pro 3 poslance není dosud uzavřena. To, že se z toho díky poslanecké imunitě vyvlékli ti tři poslanci, ještě neznamená, že to stejně dobře dopadne pro paní Nečasovou, která žádnou poslaneckou imunitou nedisponuje. Kromě toho si myslím, že by se měl prezident jakýchkoliv omluv v této věci zdržet, protože výrok soudu nikdy nezněl tak, že by jednání hlavních aktérů bylo v souladu se zákonem, potrestání zabránila jen poslanecká imunita, navíc použitá podle mne velmi pofidérně - údajně se o trafikách jednalo jen na půdě Sněmovny. To mi připadá stejně, jako kdyby poslanci mohli na půdě Sněmovny díky imunitě krást (třeba zařízení sálu). :-P

5 1
možnosti
PB

P38e56t93r 68B75u49r77i18a76n

29. 8. 2017 17:49

Nemá imunitu a ani po čtyřech letech nebyl celý tým odborníků ze státního zastupitelství schopen proti ní sesmolit smysluplnou obžalobu. To o mnohém svědčí.

Mimochodem, to že měli imunitu ještě vůbec neznamená, že se něčeho dopustili. Protože právě kvůli této imunitě to bylo odloženo a nesouzeno. já osobně si myslím, že vexlování s hlasy ve sněmovně je naprosto běžná věc. Viz Sobotka a protikuřácký zákon. Poprvé neprošel. Sobotka: dáme ho znova a zajistíme aby prošel. Dali podruhé a prošel.

4 0
možnosti
Foto

Myslím si, že ing. Miloše Zemana nebere vážně už ani pan Ovčáček. Pokud by nešlo o hlavu státu, byl by to průměrný kabaret. Takhle je to národní neštěstí.

30 4
možnosti
Foto

Zajímavé je, že kariéru pana Ištvána to vůbec nijak neovlivnilo. I když trousil nebo zaštítil informace o nějakých 150 miliónech v hotovosti a ve zlatě, nalezených v bezpečnostních schránkách v Praze.

Po kterých se samozřejmě slehla zem a ani informace už dávno nepadla žádná.

4 3
možnosti
AT

Vždy a zejména při čtení podobných "šokujících" zpráv, je nutné pozorně sledovat jejich zdroj. Tahle informace nešla od Šlachty ani oficiálních policejních zdrojů.

3 1
možnosti
MB

S odstupem času je možno uznat, že dílo Šlachty bylo impozantní ! Nasadil 200 policistů na jednu kabelku . V součtu díla , tedy 400 mužů na babelky dvě ! Jistá výtěžnost ale byla - Prezident Miloš Zeman nakonec jmenoval úřednický kabinet Jiřího Rusnoka, který však během srpnového hlasování o důvěře potřebnou většinu v Poslanecké sněmovně nezískal. Jak se potom nazývá převrat, v banánové republice ? ... :-)

23 2
možnosti
Foto

Úřednický kabinet není kabinet politický a proto, podle mě, žádnou důvěru sněmovny nepotřebuje. Od toho je úřednický.

O žádný převrat se nemůže jednat, protože to je pouze kabinet dočasný, který také řádně odevzdal vládu kabinetu politickému.

4 9
možnosti
TB

Typická ukázka přísloví, že kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde :-/ Pokud by se neomluvil, tak je to špatně, pokud se omluvil, tak je to taky špatně...a včil mudruj :-)

13 6
možnosti
Foto

U tohoto autora, kdyby se osmiletý chlapec topil a Zeman ho z vody vytáhl, tak to stejně bude špatně.

Tudíž, netřeba nad ničím bádat, protože VŠECHNO je špatně, co prezident Zeman udělá.

4 7
možnosti
Foto

;-D Až pane autore, a nejen Vám dojde, tedy pokud pokud vůbec někdy to, co bylo skutečnou příčinou pádu ,,pana Čistého", možná by se i Vám ,,rozsvítilo. Ovšem nevylučuji, že se to mnohým, a nejen Vám, jaksi nehodí. O těch, kterým ani myslet netřeba, neb ,,oni ví", pak skoro škoda slov;-)

4 6
možnosti
Foto

Nějak těm vašim hlubokým filosofickým úvahám nerozumím. Tak nám tedy prosím objasněte příčinu pády "pana Čistého". A možná byste tedy také mohl dodat proč a za co se tedy pan prezident omlouvá. O tom je totiž ten článek, tedy pokud vám to někdy vůbec dojde.

12 1
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, já jsem přesvědčená, že to byl regulérní puč, který prezident když ne přímo spoluorganizoval, tak toleroval a podporoval. Jinak s tím důvodem to vidím také tak.

20 2
možnosti
Foto

A japak to prosím víte?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,15
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.