Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EET bylo úspěšmě zavedeno a funguje, což ke podstatné. Jakékoli další hysterické výkřiky na toto téma jsou neproduktivní a nic neřeší !

9 15
možnosti
KK

EET funguje technicky, čistým výnosem je to propadák. :-/

3 0
možnosti
EH

Kdyby se lidé nezabíjeli v autě, nemuselo by se jezdit 30. Kdyby lidé nekradli, nemuselo by být EET. Okrádat stát nevypadne z módy nikdy (hlavně za komoušů, kdy bylo všechno všech), ale proč bych já zaměstnanec musela sponzorovat stát sama a podnikatel podle toho, jak se vyspí? Stačí, že musíme být solidární s profesionálními netáhly.

7 13
možnosti
BP

vy fakt myslíte, že ti, které položilo eet byli zloději??? co víte o ekonomice? eet položilo ty nejmenší, nejslabší, kteří nikoho nezaměstnávali a provozovali hospůdku třeba 4 hodiny denně pro pár místních, jako přivýdělek k důchodu.. a ti určitě neřešili, že bypadli do dph, s obratem třeba 300 000 ročně a paušálním zdaněním jim fak nehrozilo, že by platili daně (stejně, jako každý občan mají nárok na slevu na dani na poplatníka)..jenom při jejich zisku pár jednotek tisíc měsíčně už neutáhli náklady - které si jako paušální nemohli odečíst, pokud neumí s it musí mít eet s podporou a paušální platbou.. nutnost pořízení internetu ...a třeba strach z technologií, které jsou pro starší lidi fakt problém

8 0
možnosti
PB

P68e70t44r 11B55u65r81i47a87n

11. 9. 2017 14:54

Souhlas, karma. Po zavedení EET mi zmizela bez náhrady oblíbená trafika i hospůdka, kam jsem chodil na mariáš. Obě s obratem pár stokorun denně a obě vedly důchodkyně. To se už nevrátí. Hlavně že ten švihák lázeňský neví komu patřilo kdy Čapí hnízdo, neumí doložit své příjmy a ojebává stát o 50 míčů ročně na daních. Takového prolhaného hochštaplera může volit fakt jenom úplný troubelín.

26 0
možnosti
JH

Babišovky nesbírám - to je tedy fakt strašlivě ftipný:-)

I Vy filuto!

7 5
možnosti
Foto

Pro věčného mrzouta není vtipné nikdy nic :-)

4 3
možnosti
PN

P63e46t42r 61N68ě13m37e22c

11. 9. 2017 13:22

Neumim si představit na vesnickym fotbale (zabavě, atd.) vydávat u okynka ke kazdemu pivu uctenky. Takhle jsou tam fronty.

0 0
možnosti
Foto

Museli by být dva. Jeden točit a druhý markovat a kasírovat

0 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, také si je neberu. Já zase říkám, že s Burešem nemluvím. :-)

8 1
možnosti
PD
Foto

Malé vesnické hospůdky musely "kvůli EET" zavřít proto, protože dřív si s nějakým účetnictvím a daněmi hlavu nedělaly.

Řešením, místo zavírání, by bylo, zavést pro hospůdky v malých obcích jiný daňový režim, než mají třeba hospody v Praze.

Nebo ty hospůdky, za účelem zachování společenského života, z místních rozpočtů dotovat. Nulový nájem, příspěvek na energie a podobně.

2 6
možnosti
TB

přesně, tak to bohužel v mnoha podnicích chodilo - nepřiznání tržeb, platby personálu minimální mzda + zbytek na ruku, atd., kdo má někoho známého, kdo v tom pracuje, tak to určitě slyšel......každý rok jezdím do Rakouska a když si dám v almu na horách byť jen jedno pivo, tak automaticky přinesou účtenku. Žádný problém....

2 0
možnosti
ZB

Volební program,kde Babiš slibuje,že bude částečně rušit co sám prosadil...?to je fakt debilní komedie....zavádět EET i u živnostníku,kteří podnikají třeba při práci a mají malý obrat i zisk je od začátku ta největší hovadina a to nejsou jen malé venkovské hospody...

16 0
možnosti
KB

Já to dělám jinak. Bez Babišovky, resp. obecně bez účtu chci slevu. Ušetří DPH a daň, tak ať se podělí.

0 0
možnosti
Foto

Tak to ale dělá každý, zvláště u řemeslníků.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.