Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po nás potopa!! a tohle je jeden z důvodů proč nedám svůj hlas ani jedné z nynějších vládních stranRv a vůbec mi nevadí když ta co ho dostane se do vlády nepropojuje. Těch vojeb pro jednu stranu jsem už zažil několik a mám těch slibotechen již dost!!

1 2
možnosti

Ke škodě občanů opět tnutí do živého! Karma a pochvala před rozvinutou zástavou!

2 0
možnosti

Ono těch superekonomů tady v naší zemi bylo a je hodně. Závistivých ještě víc. Dělat dluhy umí kde kdo, ale vyjít s rozpočtem s přebytkem, to by se muselo v téhle zemi skončit s podváděním. A k důchodům: Jeden superekonom nechal kdysi rozdat na důchodovém účtu 200miliard, nevíte kde skončil někdo?

3 0
možnosti

PS: Karma zasloužená.

1 0
možnosti

J58a90n 44H73l90e14d39í14k

26. 9. 2017 23:58

bolševická sebranka pod vedením skina Sobotky, tuší, že volby nevyhraje, tak vytváří sprostou, neférovou past pro své protivníky, kteří nebudou sto plnit vybájený etát, a budou nuceni zvedat daně a poplatky, aby vůbec utáhli 180.000 jalových úředníků s nastavenou dlaní, aby mohli přezbrojit a dozbrojit 750 vojáků a 15.000 oficírů a 10.000 civilních zaměstnanců atd atd

2 0
možnosti

Ale i kdyby byli ve vládě - tak prostě budou mít vyšší schodek. Hlavně, že tam budou (díky koupeným hlasům). Na schodky je Sobotka mistr. Jako ministr financí (a pod vedením premiéra Zdroje_Jsou) hned v prvním roce schodek zdvojnásobil! Na více než 100 mld.

Důvod schodku okecají, ne?

0 0
možnosti
Foto

I26v61a24n 46M27a28r83e54k

26. 9. 2017 20:36

No tedy p.Flaško, jestli mí potomci (a že jich mám) by měli doplatit na to , že mně důchod zvýší o necelých pět stovek , tak to se té dobroty od státu raději vzdám. můj důchod mi bohatě stačí a ohrožovat budoucnost mých potomků kvůli pár šupům mi za to nestojí. R^ [>-]

1 2
možnosti

Ono to tak tak vykryje inflaci, která je u nás vyšší než oficiálně vykazovaná za stát. Jinak reálná úroveň důchodu stále klesá.

6 0
možnosti
Foto

Tomáši pochopte, volby za dveřmi........;-) Karma R^

2 6
možnosti

Osobně si myslím,že rozpočet by měl být vždy vyrovnaný,protože ani doma si nemůžeme dovolit prožrat více,než na co si vyděláme.Na druhou stranu 500mld je v rozpočtu kapka v moři,ale ani tak by to být nemělo.Jenže jak to udělat,když tady chodí ti,co si mohou dovolit vydírat....učitelé,státní zaměstnanci,doktoři a já nevím kdo ještě stále s nataženou dlaní.Příští rok se nezadaří,doufám,že jim stát platy sníží...jako ve firmě,která negeneruje zisk.Asi těžko,to by zas bylo keců.Přidávat důchodcům je jistě velmi prospěšné,potřebné(hlavně před volbama),ale třeba to je.Nesouhlasím s dalšími pilíři - prvním druhým,či desátým(jen se na tom nabalí fondy a další darmožrouti)Platím daně,odvádím co mám,v důchodu si zasloužím mít klid a prachy-otázkou je,kolik jich budu potřebovat.

7 0
možnosti

zrejme preklep - ne 500 mld., ale nastesti jen 50 mld.

A neni to kapka, porad je to 3-4% rozpoctu

6 0
možnosti

Já tomu nerozumím. Doma musím mít vyrovnaný rozpočet: když marodím, tak holt beru méně atp.; a vyrovnám se s tím. Tak proč to nejde u státu ? Asi bude někdy měna, nebo válka a ta to smaže :-(

2 1
možnosti

Neřeším osobní vlastnosti páně Kalouska a Nečase. Řeším to, že jejich vláda se nejvíce přiblížila tomu potřebnému, co děláme doma. V době krize hospodařit - dle reálných možností. I za cenu nepopulárních zásahů. Tedy následný pád ... John Miloš Maynard Zeman Keynes, je jiného mínění ... Tupý Bohúš narubal 100 mld Kč dluh v době růstu. Mazaný Babiš 50 mld Kč, aby pak zase ušetřil. Tak umně zachrání národ sám před sebou a dokáže svou nepostradarelnost. Ten ministr Pilný se ještě zdá být rozumný člověk,jako by k Ano nepatřil. Aha, po volbách dobrovolně končí!:-)

8 3
možnosti

jenže stát to musí někdy dělat přesně obráceně...to je paradox ekonomiky státu ve srovnání s ekonomkou rodiny........když rodina nemá peníze , obvykle šetří.......stát je ne tom opačně...když je ekonomika slabá, musí ji rozproudit a to se dělá tak, že stát utrácí a tím pumpuje peníze do ekonomiky............a naopak, když je ekonomiky ve vynikajícím stavu..stát má šetřit...............no nevadí ekonom nejste............

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS