Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bože můj, za co mě trestáš, že jeden z největších místních trollů musí mít zase u mého blogu nejvíce příspěvků?

3 0
možnosti
JK

To Vás trestá za to, že jste sepsal snůšku nesmyslů, polopravd, lží a domněnek.

2 4
možnosti
Foto

Já, ač nechtíc se vrátím k meritu věci. Byl to Babiš, kdo to zavedl? Já myslím, že ne. Ale poté co čápům a dluhopisům navlhl prach, je potřeba najít nové střelivo.

2 8
možnosti
LV

Pane Hermánku, měl byste si vyjasnit pohlaví. Nechtíc je tvar pro ženský rod.

Že on to zavedl Kalousek, ta stoutra? A chudák Andrej, ta prostá duše poctivá dobrosrdečná, mu na ten podlej špek zase skočila...

9 1
možnosti
JK

Být najatým obhájcem Babišových zlovůlí, měl bych také problém najít správná slova jak zlehčit a zpochybnit rozhodnutí soudů a omluvit cílenou sabotáž vytypovaných firem, ovšem abych použil doporučené heslo "děláme to pro náš lid", musel bych mít mozek už na kaši. Jak stará musela být ta struktura, která tohle heslo oprášila, nebo, a to je ještě horší, na to přišli PR odborníci samostatně, což ukazuje, kam směřuje podnikatelskopolitický holding.

P.S.: Trolové zde ANOnují jak mohou a zoufalost se jim zračí v každém slově.

8 1
možnosti
KS

K57a72r93l72a 93S46u74c64h59á

27. 9. 2017 13:01

ať tak nebo tak, neřval tady někdo, že "co bylo ukradeno musí být vráceno"?

1 0
možnosti
PB

P17e21t14r 84B80u69r11i92a55n

27. 9. 2017 13:01

Souhlas, karma. Je to otřesné. Připomíná to totalitní praktiky komoušů.

4 1
možnosti
TB

To je třetina zlikvidovaných firem z těch, na které "klekl" stát

Zdroj: http://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=625751

Řekl bych, že buďto jste se spletl nebo záměrně lžete. Ale těch firem, které doposud soud od těch zajišťovacích příkazů osvobodil je pár, v celkovém počtu vydaných zajišťovacích příkazů je to nějaké +- 1% ;-)

5 0
možnosti
Foto

Když je to tak bezvýznamné, tak proč se ministr financí omlouval a proč prohlásil, že hodlá změnit metodiku.

5 0
možnosti
MM

Správně, vykořisťovatele zlikvidujeme a vše předáme pracujícímu lidu!:-/

1 2
možnosti
MD

A ted uz zbyva jen malickost, koho do police pod heslo vykoristovatel zaradime.

Drobneho zivnostnika, mensi ci vetsi podnikatele, lidi typu A. Babis, narodni korporace, nadnarodni korporace, .. a predevsim, stanovime jejich podil na stavu veci v Cesku.

1 0
možnosti
Foto

Takže v podstatě takové zakuklené komunistické znárodňování. Hnus!!Vám karma, Tomáši

11 2
možnosti
MD

Nezlobte se, ale tolik at jiz skutecne ci predstirane naivity se hned tak nevidi.

Pokud se jedna o prvni pripad, chce to zadat na 'youtube' napriklad heslo 'duch doby' a podstatne si upresnit pohled na podstatu deni za nasimi humny o jeho odraz na deni u nas.

2 1
možnosti
Foto

KARMA.

Popsal jste to velmi výstižně. Podle opatření Babišem zavedených, souvislostí a Babišových výroků mám velmi silný názor, že Babiš skutečně řídí stát jako (svou) firmu. Hlavně ve prospěch svůj a svého impéria.

Jen nechápu ty bloudy, kteří jsou ochotni ho stále obhajovat a dokonce i volit. I když podle všech těch opatření se dá odvodit profilový volič ANO a Babiše, takže moc údivu to nevyvolá.

15 2
možnosti
MD

Tezko se necemu divit. Lide to nejspise pojali jako .. budovani EU jako 'nemeckeho' imperia. Z dob socialismu si zazili, co ikona zapadu cini, dobre cini.

0 0
možnosti
IV

Navíc mi to tvrzení přijde nesmyslné - to o prospěchu, protože peníze šly do státního rozpočtu. Předpokládám, že pokud postižené firmy uspěly u soudu, měly by dostat odškodné. (Nebo jim soud přiznal jen omluvu a nechal je bez peněz?) Odkud půjde to odškodné? Předpokládám, že opět ze státního rozpočtu. Plus soudní náklady - ty přece nemůžou nechat platit ty vítězné firmy. Takže by to pro státní rozpočet měla být ztráta.

16 0
možnosti
Foto

A vy znáte znění toho rozsudku?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.