Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, karma. Ten sliz na Hradě začíná být čím dál větší.

5 5
možnosti

Humorná nadsázka mluvčího presidenta Ovčáčka

asi dost sedí, když se toho chytila ta spousta eurohujerů.

Brexit by se mohl zrušit, či anulovat novým referendem, ale vypadá to, že Velká Britanie nemá zájem být v EU pod taktovkou Německa.

Naopak naše vláda se bála schválit obecné referendum, které se samozřejmě nezamlouvá EU.

Německo získává podíly zisků z cca 6000 firem na našem území a ještě zisky z jím ovládaných nadnárodních obchodních organizací, které ovládají náš trh a to se v EU zdaleka netýká jen Česka.

Zvýšili jsme platy a hned rostou v supermarketech ceny a tak rostou spíše zisky, než naše životní úroveň. Německý blahobyt stále více kontrastuje s životní úrovní ve většině ostatních zemí EU.

Není divu, že vzrůstá podpora SPD Tomia Okamury, který opakovaně prosazuje obecné referendum občanů a zásadně odmítá Muslinskou migraci.

To dost kontrastuje s poddajností a neschopností většiny našich politiků na úrovni EU.

6 7
možnosti
Foto

Nevím, jestli toto jsou stálé řeči levičáků, nebo závistivců. "Německý blahobyt stále více kontrastuje s životní úrovní ve většině ostatních zemí EU". Nebude to třeba tím, že ti Němci jsou pilní, disciplinovaní a přesní? A vy si myslíte co? Že když vystoupíme z EU tak buď se budeme mít líp než Němci, nebo to těm skopčákům tak nandáme, že klesnou živostní úrovní na naši úroveň? Je jenom věcí vládní politiky, aby přestala pobízet montovny a podporovat věci s větší hodnotou přidané práce. Stále nadávání na všechny okolo a skuhrání jak nám ubližují nám vůbec nepomůže. A jen tak mimochodem, kdyby se odtud stáhl VW, tak si myslíte že těch několik desítek tisíc nekvalifikovaných dělníků z montoven Škodovky najde práci za stejné nadprůměrné platy třeba u Hyundaie? Krom toho se podívejte na Ladu, dříve tahouna výchdoevropského autoprůmyslu a dnes naprosto bezvýznamná vysmívaná značka. Tam by dnes byla Škodovka bez vámi tolik nenáviděných Němců. Proberte se člověče.

5 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

8 4
možnosti
VK

Vůbec o těch dvou divných tvorech na Hradě (Z+O) nepište prosím - to nestojí slušného člověka za opakovanou odezvu. Jenom tím podporujete jejich "fanklub" k příšernýn komentářům. IQ je zkrátka rozděleno (asi) podle Gaussovy křivky a tak stačí pro popularitu z Hradu publikovat špínu.

7 7
možnosti
MT

A az to stanné právo nastane, budou potraviny take na pridel ? Ja jen ze bych zvysil zasobu potravin z 10 dnu na 14 dnu...

1 0
možnosti
MK

Když se oprostíte od drobností,jako kdo to napsal.....dá se říct,že je to pravda,nebo minimálně by si to někteří v EU takto představovali. Takže obsah,ten je důležitý a důsledek nebezpečný.

1 1
možnosti
PK

Slova , slova a opět jen slova , pan Ovčáček je vzácný člověk a nebýt jeho jsem denně v horší náladě, než kdybych ho neslyšel, bo neviděl. Jeho prezentace prezidentských postojů je originální a díky tomu se stal i součástí divadelních her a různých skečů. Proto spořte si energii na jiná témata a nechte mi mého budoucího gumáka[>-]

2 2
možnosti
FN

Jste dobrý dedukátor. Když něco řekl Ovčáček, a Zeman ústy Ovčáčka nevyjádří opravu toho, co Ovčáček řekl, tak to, co řekl Ovčáček, řekl vlastně Zeman.

Jen nerozumím, proč ten minimalismus? Proč se zaměřujete pouze na stanné právo? Napište o výsleších, popravách, koncentrácích. Vždyť se dá napsat tolik knih odůvodňujících, proč se k nějakému vyjádření Ovčáčka nevyjádřil Zeman.

13 3
možnosti
RS

R94u75d54a 66S28l31a59v93í46k

30. 9. 2017 10:45

Ovčáček je mluvčím prezidenta, svoje osobní názory může pindat někde v hospodě u piva, ne do médií.

12 2
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 34,18
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.