Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor se rozčiluje neprávem. ČKP zaplatí max. 300litrů, zbytek si musíte vysoudit vy na viníkovi.

0 0
možnosti
Foto

I v tom článku se píše, že dvě třetiny způsobené škody viníci platit nemusí, a strop té třetiny pro viníka je oněch 300 tisíc. Přečtěte si ten rozhovor pečlivě.

0 0
možnosti
Foto

Tohle jsem nějak nepostřehl, ale pakliže je to tak, je to neskutečný svinstvo.

0 0
možnosti

P30e69t37r 77B13u15r17i69a10n

3. 10. 2017 16:47

Souhlas, karma.

1 0
možnosti

Všechny ne, např. vznikají nové prozákaznické pojišťovny ve světě i u nás, které vracejí část pojistného podle toho jestli máte nehody a jestli bourají lidé, které jste do té pojišťovny doporučil a také to kdo doporučil vás. Jako např. v ČR: První klubová pojišťovna.

0 0
možnosti
Foto

I18v28a19n 23M28a72r59e66k

3. 10. 2017 14:30

No ,na pojišťovnu si tedy stěžovat nemohu . Zavinil-i jsme nehodu, dopravka rozhodla že vina je 50 na 50 a že od pojišťoven tedy oba dva dostaneme houby. On uplatnil náhradu škody na mou pojišťovnu , a já vzápětí na jeho. Oba dva jsme dostali plnou náhradu škody na majetku. (Naštěstí se to obešlo bez úrazu) . Takže, o čem je řeč ? 8-o

0 0
možnosti
Foto

To je s Vámi jako vždy, že nechápete o čem je řeč. Kvůli Vám to znova vysvětlovat nebudu.

0 0
možnosti

Pojištovny jsou jedno velké svinstvo. Byl jsem účastníkem dopravní nehody, kdy jsem byl jako poškozený. Vyplatí vám +- prodejní cenu vozu, ale např. uhradit půjčovné za náhradní vůz to už se cukají a než se s nimi nějak dohodnete, máte doma dopis, že máte vrátit již vyplacené pojistné za nehodu, protože nějaký jejich "expert" podle fotek rozhodl, že se jedná o podvod a že pokud to nevrátíte, půjdete k soudu. Takže čekám na obsílku už skoro rok. ...A tohle je zkušenost více řidičů jak jsem si zjištoval. Pojištovnám se nechce platit.... Takhle se chovají dnes pojištovny.

1 0
možnosti
Foto

Jak která pojišťovna. Já naštěstí "boural", tedy byl nabourán, jen jednou, ale nebylo to žádné "drámo".

Viník nehody, cizinec, sice podepsal protokol, ale pak hrál mrtvého brouka a nakonec jsme to zacvakali sami.

Nechápu, jak někdo může na základě fotek odvodit, že šlo o podvod. Nebo, že by poškození vozu neodpovídalo vyplacené částce?

A soudy jsou dva druhy. Občanskoprávní, tam se vymáhají peníze (nebo rozvod a podobně) a trestní a tam se řeší pojistné podvody. Takže, který soud to byl?

0 0
možnosti

Typicky ceske a komplikovane. V zemich Beneluxu maji jako doklad o zaplaceni povinneho ruceni va aute vylepenou vignetu. V Nemecku pojistovna oznami Zulassungsstelle ze pojistne nebylo uhrazeno. Policie pak odstrani nalepku o prihlaseni vozidla z cisla a na predni okno nalepi oznameni ze auto musi do 14 dni zmizet z verejneho prostoru, nebo ze bude na naklady vlastnika odtazeno a zlikvidovano.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, nechápu toho, kdo auto nepojistí. Protože, kdyby třeba kradl v hypermarketu, tak má jistou šanci nebýt chycen.

Ale každé auto je přece registrováno a proto dříve, či později přijde ta pokuta. A počítat s tím, že za nehodu zaplatím "jen" 300.000,- Kč je zcela dětinské. Nehoda být může, ale pokuta být musí. A pokud vím, je vždy vyšší, než normální pojistné.

0 0
možnosti

No ona ta nehoda ve studence byla asi o rady drazsi nez ta vami uvadena castka. Ostatne v BRD je nejnizsi mozna castka hrazeni 10 000 000 €.

A domnivam se ze to casto ani nemusi stacit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,21
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.