Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Jo a v zamnietacom maili NIEJE uvedený dôvod....

Len všeobecné kecy typu "něco je špatně"

0 0
možnosti
MK

Ta aplikácia do mobilu je FAKT PRÍŠERNÁ. Skúsil som 8 účteniek, spracovanie trvá dlho, občas i niekoľko dní, z 8 prešli len tri a to som si tie čísla väčšinou kontroloval.

Za to ̈by mali fakt niekoho zavrieť.

Vie sa koľko ten systém stál?

0 0
možnosti
BH

Jen pomatenec si může myslet, že takto nastavená komplikovaná předražená soutěž přiměje zákazníky co nevyžadují účtenku náhle otočit, zeména když se účenky všude válejí v neomezeném množství!!;-O Rv[>-]

1 0
možnosti
PK

Hovořme o principu (nikoliv porodních bolestech) - velmi schopní Tajvanci jsou také neschopní? Nejsem přítelem EET v Babišově podobě, už jsem tady psal že jako "poradce" bych mu to rozmluvil. Na rozdíl od kontrolního hlášení.

0 0
možnosti
JK

Já bych mu rozmluvil i KH. A navrhl zrušení přenesené povinnosti. A naopak bych doplnil do zákona možnost požadovat seznam daňových dokladů. No a pak by FÚ nic nebránilo v kontrole daňových subjektů. Funguje to tak jinde, proč by nemohlo v ČR ?

1 0
možnosti
PK

P77a43v67e47l 76K96o26v61á39ř

10. 10. 2017 14:35

"Účtenkovka je jen exhibice neschopných" - okrádačů na daních, pokračovat v neplacení daní jiným, průkaznějším způsobem, vyplývajícím ze zavedení EET.

0 0
možnosti
DT

No takze EET nam shromazdi informace co kdo kde prodava a loterie co kde kdo kupuje. No na sber takovychto informaci potrebovalo gestapo, kgb, gru, stb i podobne spolky mraky lidi, Babis to zautomatizoval a vesina volicu je samozrejme jeko se vsim spokojena ;-D

3 2
možnosti
PH

P81e43t98r 18H35o28r13á37k

9. 10. 2017 18:47

To je povyku kolem vystavení dokladu o koupi. To musí být strašlivé trauma pro všechny strany. ;-D

3 9
možnosti
AP

Tušíte vůbec, jaký je rozdíl mezi "dokladem o koupi" a dokladem z EET s online připojením na server MF, což je výmysl, který nefunguje NIKDE v civilizovaném světě?? Asi ne, že?

Vůbec se nedivím, že Babiš má tolik tupých příznivců. ;-(

13 2
možnosti
PS

Účtenkovky jsem se zúčastnil, ALE: registruji do systému pouze účtenky ze supermarketů, nikoli od drobných obchodníků či hospodských nebo restaurací! Ale kdo si ji vyzkoušel, tak ví, že se tam nemusí vypisovat celý FIK ani nic podobného, ale pouze část toho kódu. navíc si systém pamatuje vámi vložené IČO, mail a další věci, takže další vkládaná účtenka je hravě vložena za pár sekund. A ještě se mi nestalo, že by ty stránky nefungovaly....takže asi tak

3 2
možnosti
JK

Uvědomělí udavači jsou loterií povoláni, aby opět sloužili zájmům mocných. Někteří jsou na to dokonce hrdí, nejvíce ti co oplakali pásku PSVB a ti, co po ní touží. Pracovití důvěrníci režimu, který stvořil EET, práskejte pilně a snad se dočkáte, že na nenáviděné buržousty a kulaky konečně "klekne" berňák. Gratuluji.

3 2
možnosti
JD

Tak sem na internetu naťukal 11 účtenek a všechny se chytly, tak nevím jak je to s tou exhibicí neschopných. :-)

7 4
možnosti
VH

11 účtenek? Od různých prodejců v různé dny nebo podvádíš?

1 4
možnosti
Foto

A24l65e92š 76T70i21c25h87ý

7. 10. 2017 19:08

Když už se tady probírá ta pravděpodobnost, čeli jste herní plán?

čl. 9 - Postup losování účtenek s výherním bezpečnostním kódem poplatníka (BKP)

(1) Do slosování jsou zařazeny veškeré registrované účtenky s bezpečnostním kódem poplatníka (dále jen „BKP“).

(2) Slosování probíhá s pomocí certifikovaného !!generátoru náhodných čísel!!.

(3) atd.

Já to chápu nějak takto:

Což znamená, že sice generátor nageneruje 21021 "výherních" BKP kódů, ale chápu to tak, že když jde o generátor NÁHODNÝCH čísel, že klidně může nagenerovat 18300 náhodných kombinací, které v inkriminovaném losovaném období nemusely být vůbec vydány, natož do soutěže zaregistrovány.

!Hrací plán nehovoří o tom, že se losuje pouze ze zaregistrovaných účtenek !

Takže je to jako např. ve Sportce, kdy se losuje šance a přitom tiket s výherním šestičíslím leží nevyplněný někde v trafice v bedně pod stolem a vyplněn bude až třeba za tři roky - čímž se zde uvedené výpočty pravděpodobnosti nikdy nesejdou s realitou a místo slibovaných 5.400.000 Kč můžou ceny měsíčně vyjít státní kasu jen na např. 12.000 Kč :-)

A vo tom to je...

2 1
možnosti
VH

3) V prvním až pátém pořadí je losována vždy 1 (jedna) !!registrovaná !!účtenka!! s výherním BKP.

Takže generátor vygeneruje náhodně číslo, které reprezentuje pořadí účtenky. Losuje se registrovaná účtenka, nemůže být tedy vylosovaná neregistrovaná.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 33,63
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.