Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, hanba Vám. Vy podceňujete ty obětavce, kteří dřou pro vlast 25 hodin denně, bez spánku, odpočinku atd. Ty, co nemají čas pozřít Mc Nuget či sprite a celou svou myslí, duší a tělem makají na tom, aby bylo líp.

A Vy do nich takhle. To bych do Vás nikdy, ale opravdu nikdy neřekl.

4 1
možnosti

Už jste zavedl elektronické recepty?

1 0
možnosti

R^ Jestli si pamatujete, tak podobnou metodu zvolil i Tomio, který kandidoval do senátu za zlínský kraj, aby posléze kandidoval na prezidenta. Výborná logika kandidátů.

1 0
možnosti
Foto

J94a94k77u40b 49R55o83t91h

1. 11. 2017 18:28

Okleštěk to řekl jasně. Nechce do toho zabrousit, aby to náhodou nerozbrousil. ;-D

5 0
možnosti

Treba Puta a Kubera o těch nic nebude? ;-)))

1 1
možnosti
Foto

I27v14a41n 19M54a37r43e60k

1. 11. 2017 18:11

Tak jmenovaní pánové jsou proti mně naprostí břídilové (i když se svých funkcí zřejmě ještě neujali) . Já jsem měl po dobu dvaceti let trvalý pracovní poměr současně ve dvou státech. Ano, a měl jsem i dva platy, tak jako by je měli dva jmenovaní pánové .Bylo na tom něco nezákonného nebo nemravného ? Svědkem je mi ČSSZ i Slovenská sociálna poisťovňa, takže jejich dvě funkce jim nezávidím .

Nakonec , v kterékoli partaji se najde někdo, kdo má funkcí několik , je nasáčkovaný v různých správních radách, je odborným poradcem atd .

Otloukánkem díky suverénně vyhraným volbám stalo ANO a A.B. Okopávání kotníků této partaje se zde stalo hitem č.1 . Je to velmi zvláštní druh zábavy. Prohřešky a šachy v jiných stranách ustoupily do pozadí , proč ?

2 6
možnosti
Foto

Pane Marku vy jste určitě velice informovaný. Můžete mi prosím sdělit kdo v jiných stranách se letos vzdal místa v Poslanecké sněmovně a z jakého důvodu? Rád svůj blog rozšířím. Předpokládám, že Vy byste na to téma sám asi nic nenapsal, nebo se mýlím?

4 1
možnosti

Pane Flaska. Dekuji za clanek. Poukazujete na zakladni problem proc republika nepracuje dobre. Hovorim o obdobi od pocatku CR. Nejhorsi na situaci je, ze je zakotvena v USTAVE!!! Obcane ji schvalili na podzim 1992 a pod ustavou jsou dva podpisy. Vaclav Klaus a Milan Uhde. I kdyz se na sestaveni ustavy podileli i jini obcane (Cyril Svoboda a jini), tato cast ukazuje na kvalitu 'expertu' ve vedeni statu a na jejich snahach vytvorit ten nejdulezitejsi dokument nove republiky. Moznost cinitele sedet na dvou zidlich, je jen jeden z nesvaru zakotvenych v tomto dokumentu. Cekam na vase poukazovani dalsich nesvaru ve vasich clancich.

1 1
možnosti
Foto

Na souběh funkcí hejtmana+poslance byl před několika lety zaveden odborný termín HEJNEC. S tímto problémem kam dříve skočit měl před 4 lety potíže také hejnec JUDr. Haszek Mihály, gubernátor Jihomoravského kraje a odolával asi půl roku než si tu správnou a jedinou funkci vybral. K tomu všemu ovšem ještě zastával dalších 29 různých funkcí o něco menších - a kupodivu prý všechny stihl. ;-D

5 0
možnosti

Jistě máte na mysli Michala Haška, pokud se nepletu;-D!!

2 0
možnosti
Foto

I já říkám: BRAVO

A.... samozřejmě KARMA. :-)

6 1
možnosti

Tento nešvar také velmi kritizuji, osobně mi to přijde jako podvod na voličích. Ale neházel bych to jenom na ANO, takových, co kandidovali a nepočítali s tím, že by do sněmovny šli, bylo hodně i v jiných stranách. I takový Feri byl zaskočen a zvažoval, Nebo viz nedávný rozhovor s Láďou Vízkem, který také kandidoval bez úmyslu stát se poslancem. U ANO je to jen nejvíc markantní. Jinak ale co se týče souběhu funkcí, tak třeba být poslancem a zároveň ministrem se také nevylučuje, většina ministrů bývá zároveň i poslanci, včetně předsedů vlád, a to nikomu nikdy nevadilo...

2 1
možnosti
Foto

On je přeci jen dost podstatný rozdíl kandidovat s tím, že nepočítám, že se dostanu (například u Feriho z posledního místa kroužkováním), ale pokud budu zvolen tak mandát příjmu a budu pracovat s maximálním nasazením mezi tím když mě zvolí odmítnu mandát. To jsou zcela rozdílné věci.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1310
  • Celková karma 33,89
  • Průměrná čtenost 3002x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.