Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste to Tomáši vůbec nepochopil. Hlavatý nemá své jméno nadarmo. Jedině on ví, že proti Burešovi je třeba bojovat jeho vlastními metodami, chopil se role dvojitého agenta a rozkládá ANO zevnitř. Doufám že i ostatní lidé časem pochopí jeho historickou roli a za to jak se obětoval bude náležitě doceněn.

;-D;-D;-D

9 0
možnosti
Foto

Nojo, jako Petr Mach, rozkládající EU za eura z Bruselu. :-)

4 0
možnosti
Foto

Týýý jóóó, tady je taky zatolleno. To je dneska den. ;-D

2 0
možnosti

Ale ted je zdá se JH po noční. Chtělo by to mít jeho rozpis směn, abychom si tady mohli v klidu říct pár vět k tématu.;-D

2 0
možnosti
Foto

Každý člověk může svobodně volit a být volen, o tom je demokracie. Nelze se tedy na nikoho zlobit, že se pohybuje v mantinelech panujícího systému. OK, jsou závistiví lidé, nepřející ústavní funkci, těm lze ale jen doporučit, aby kandidovali také, mají-li co nabídnout.

2 6
možnosti

O20t10a 88K35i26n48c

3. 11. 2017 22:18

Asi jste nepochopil, že nelze být současně poslancem i senátorem.

8 0
možnosti

Jo, je to presne, jak jsem prepokladal, z techto voleb se zase stava fraska. A v kazde strane najdem aspon jednoho komika, pravda, nektere strany jich maji nepomerne vice.

3 0
možnosti

Já si zase myslím, že vy zde trollíte s celým tímto blogem.

Jiří Hlavatý byl zvolen poslancem a musel opustit senátorský post.

No a protože je z ANO, tak vy z toho máte "Vánoce" a napíšete o tom několik blogů.

No to je aféra.

5 13
možnosti

Já si zase myslím, že aféru z toho dělá poslanec Hlavatý sám Jakž takž se dá pochopit jeho upřímné zděšení z ....z čeho vlastně? Z oblíbenosti jeho osoby? Z toho, že ho lidé neprohlédli a podpořili jeho kamufláž? Jaké újmy se mu vlastně dostalo? Za co mají jeho příznivci platit? Já tu hru samozřejmě také chápu, ale co nechápu, je, že se tomu ten kandidát tak veřejně diví a ještě hloupěji na to civí. Ale neznám ho. Možná je to velmi inteligentní hráč, který ovšem prohrál. A ztratil hlavu a patu! Nakonec díky za něj, alespoň odhalil hru těm, co ji neznali.

15 1
možnosti
Foto

On při smyslech je, protože tu hru chápe. Při smyslech nejsou ti, co si myslí, že se ta hra hraje jinak.

2 1
možnosti
Foto

Chtěl bych diskutující poprosit - nijak nereagujte na p. Hermánka. Okomentuje úplně, ale úplně všechno, často naprosto mimo mísu. Jenom se tím znepřehledňuje a zanáší diskuse. Na něj je nejlepší nereagovat a on toho (někdy) sám nechá.

11 0
možnosti
Foto

Aj ta péče. Myslim, že autor, který diskusně nestíhá, by měl použít trochu civilizovanejši metody nebo mazat, jak zákon kaže.

2 2
možnosti

O41t69a 35K35i95n25c

3. 11. 2017 18:30

Nevím jaké má pan poslanec Hlavatý vzdělání, ale vzhledem k tomu, jak se ztrapňuje, značně pochybuji o jeho IQ.

6 0
možnosti
Foto

Pan Hlavatý dozajista není žádný hlupák. Prostě svou účastí na nevolitelnem místě byl "zakroužkován".

To nikdo nečekal a Tomáš z toho má předčasné Vánoce.

4 2
možnosti

J15a42n 84R63á39ž

3. 11. 2017 18:05

Hlavatý naprosto jasně prokázal, že politika a podnikání, jsou naprosto odlišné disciplíny a že dobrý podnikatel se může projevit jako naprostý hlupák, když vkročí na pole politické.

Já mu nerozumím, Takhle se ztrapnit a chtít ještě kandidovat, to chce pěkně tvrdou hroší kůži. Kdyby se podobné faux pas stalo mně, tak bych nějaký čas nechodil lidem, kteří mne zvolili na oči, jak bych se styděl.

17 0
možnosti
Foto

To ale přece není žádné Faux Pas. To je nečekaná shoda okolností.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,31
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.