Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl bych diskutující poprosit - nijak nereagujte na p. Hermánka. Okomentuje úplně, ale úplně všechno, často naprosto mimo mísu. Jenom se tím znepřehledňuje a zanáší diskuse. Na něj je nejlepší nereagovat a on toho (někdy) sám nechá.

11 0
možnosti
Foto

Aj ta péče. Myslim, že autor, který diskusně nestíhá, by měl použít trochu civilizovanejši metody nebo mazat, jak zákon kaže.

2 2
možnosti
SS

No na mazani jste tu byl specialist vy ... jsem rad, ze jste priznal, ze jste diskusne nestihal.

3 0
možnosti
Foto

Prostě trolly nekrmit a nedráždit.

3 0
možnosti
Foto

Tomáši, to by chtělo se obrátit na administraci, aby to trochu pročistili. Myslím, že by na tom nebylo nic špatného, protože on je dneska jako smyslů zbavený. Tedy ne, že by na tom byl jindy o mnoho lépe. Zrovna takhle řádil i u kolegy Vodvářky a vlastně i u mě.

8 2
možnosti
Foto

Já se na administraci nikdy s ničím neobracel, stejně jako jsem nikdy nikomu žádný příspěvek nesmazal. Ale koneckonců někdy není na škodu když někdo neustále ukazuje jak je "chytrý". Úsudek si o něm každý udělá sám.

6 0
možnosti
Foto

To je pravda, Maruško. Je třeba mit klid na práci a nenechat si ho od nějakého ztroskotance a samozvance rušit. Proti takovym elementům je třeba řádně zakročit.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,96
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.