Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Miloš Zeman toho pro pád komunistického režimu udělal před rokem 1989 i v jeho průběhu více než Tomáš Hradílek.

Že Tomáš Hradílek drží hladovku, je jeho vlastní rozhodnutí a projev obyčejné lidské hlouposti.

2 0
možnosti
Foto

P11e60t17r 32H98a98h40n

9. 11. 2017 14:13

Jen tedy sám za sebe říkám, že nikomu nepřísluší hodnotit, co komu za co stojí. Pan Hradílek má nějaký názor a rozhodl se jej podpořit takto. A stojí mu to za to. Pak mi přijde neuctivé prohlašovat v rozporu s jeho přesvědčení, že to za to nestojí.

0 1
možnosti
MK

RvČlánek byl sepsán jen pro to kopnutí si do Zemana a je to až moc průhledné.

Otázka: když se najdou lidé, kteří rozdílně vyhlásí hladovku proti každému přihlášenému kandidátovi, měli by všichni odstoupit?!!

7 2
možnosti
JZ

Antizemanovskou hysterii nesdílím, volit ho ale taky nebudu a na tomto článku oceňuji avizovanou ochotu přijmout jakýkoliv výsledek demokratických voleb. Bohužel žijeme v době, kdy i to je třeba hlasitě ocenit, takžeR^

1 2
možnosti
Foto

Tak jsem si ten článek znovu přečetl a opravdu tam je něco o "respektování výsledků prezidentské volby".

Musím ale prohlásit, že pokud autor tohoto článku, pan Tomáš Flaška, nebude po volbě na prezidenta Zemana útočit, tak sním svůj klobouk Tonak.

3 0
možnosti
Foto

I19v85a68n 32M79a66r30e92k

7. 11. 2017 21:36

"Ten" Zeman ? . . . .Netřeba mít zbytečné obavy p.Flaško. Zřejmě se u dotyčného jednalo o tzv. přerušovanou hladovku (6 hod. hladovka a poté 10min. bufet stále dokola), to už tu několikrát bylo . A nakonec, bylo to jeho rozhodnutí, nic víc ,nic míň. Jsem velmi zvědav, jestli tak ohnivě zareagujete i na p.Bartíka za jeho ostudný, cynický výrok ohledně osoby prezidenta M.Zemana . Dobrou noc .

3 0
možnosti
Foto

Pane hrdinný uvozovko. Vy jste v době kdy p. Hradílek seděl ve vězení úderničil v Brigádě socialistické práce. Že se nestydíte vůbec do této diskuse zasahovat!;-€

2 4
možnosti
LC

V zájmu záchrany života pana Hradílka by měl lid panu Zemanovi kandidaturu na prezidenta zakázat. Nicméně, sebeobětování pana Hradílka úplně nerozumím, protože Zeman přeci znovuzvolen nebude.

0 1
možnosti
Foto

P27e23t61r 96O77m30e92l14k64a

7. 11. 2017 19:45

Gesto, které nemá žádný smysl. Blbost.Ten pán je v této souvislosti pouhý exhibicionista.

5 0
možnosti
Foto

Ano, tady s autorem 100% souhlasím. Miloš Zeman, ale ani žádná další osoba za hladovku nestojí.

Hladovka nevyhnutelně vede k těžkým škodám na zdraví a následné smrti. To si v roce 1981 vyzkoušeli irští teroristé z věznice Maze. Při hladovce zemřelo 10 osob, z nichž Kieran Doherty vydržel nejdéle. 73 dnů hladovky.

https://en.wikipedia.org/wiki/1981_Irish_hunger_strike#Participants_who_died_on_hunger_strike

Ale, nemyslím si, že by současné zdravotnictví a vlastně celý náš systém nechaly kohokoli při hladovce zemřít.

A věcně vzato, obecný názor je, že Miloš Zeman nevydrží do švestek, ale bohužel nevím do kterých. Tak, proč hladovět?

2 0
možnosti
JR

J89a21n 26R66á55ž

7. 11. 2017 18:07

Pan Hradílka sice nějak moc neznám , jako ministr na mne moc velký dojem neudělal, ale rozhodně mu nepřeji, aby si lidé o něm mysleli, že si dělá z pusy pr*el a tu hladovku nebere vážně.. Takže jsem moc zvědav, jestli hladovku dokončí tak, jak deklaroval.

4 0
možnosti
Foto

Pane kolego, před časem jste velice tvrdě kritizoval dámu z ANO, která se vzdala mandátu. V diskuzi jsem s Vámi vřele souhlasil a jmenoval pana Půtu, který rozhodně nic podobného neučiní. Má ironie nebyla pochopena, dostal jsem asi deset plusů. Není Vám to Vaše svaté rozhořčení teďka aspoň trošku blbý?

1 0
možnosti
Foto

Teď jsem to nepochopil. Půtu jsem snad do blogu doplnil, ne? V čem je problém? Ale hlavně nevidím souvislost s dnešním blogem.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,32
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.