Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se nemýlím, sudetoněmecký landsmanschaft má podporu Bavorské vlády v nárocích na vrácení majetku a zrušení dekretů.

1 1
možnosti
Foto

Pokud nás všechny posuzují podle Zemana a jeho nohsledů, tak by mohli mít možná i Pravdu.;-D

6 1
možnosti

Kdybych radil Voloďovi, tak bych měl zájem při návštěvě i před bojem o znovuzvolení Miloše (doufám, že tuto variantu preferuje), aby byl z ruské strany klid a "pohoda". Dokonce bych Zemana ujistil, že s takovými výroky nesouhlasím ale že i v Rusku je demokracie a svoboda.

Za studené války Sověti také vystupovali přátelsky třeba vůči Finsku a prezentovali to jako dobré vztahy mezi zeměmi s odlišným politickým systémem. Nemohli s každým být na kordy. A když to jde dobře s panem Kekonnenem, který na druhé straně neprovokoval, tak by to mohlo jít všude a vina není na sovětské straně. Dělat politiku s Ivanem je složité.

Jinak invaze 68 byla samozřejmě akt zvůle byť maskovaná bratrskou internacionální pomocí (bez Rumunska) a už tenkrát teorií omezené suverenity. Otázka je kam by dospěla ČSSR bez zásahu - podle mne žádný socialismus s lidskou tváří, žádná Jugoška ale normální kapitalismus.

1 0
možnosti
Foto

A jak jste chtěl ukecat Slováky, aby byli pro ekonomické reformy, když tzv. přestavba velkoobchodních cen je vážně poškozovala?

0 1
možnosti
Foto

asi nejhorší je...že se tomu postupně bude věřit. Pamětníci už nebudou.;-(

4 0
možnosti

Milí ruští trollové. Opomíjíte jeden fakt.V Kremlem financovaných, kontrolovaných a dokonce zřizovaných webech nevyjde nic, s čím by zřizovatel nesouhlasil. Takže si nechte svoje moudra na stranické schůze.

8 1
možnosti

Neopomíjí, nezajímá je. Úkol a zájem je jiný, než nějaká fakta :)

6 0
možnosti
Foto

Njn, akorát že to vyšlo na blogu, za jehož obsah majitel serveru neodpovídá. To máte jako by něco pomateného napsal jakýkoliv z blogerů na iDnes a v zahraničí z toho dělali dalekosáhlé závěry. A to ještě pomíjím skutečnost, že takový bloger můe klidně psát na objednávku někoho, kdo hledá ten správný důvod....

5 7
možnosti
Foto

Zveřejnění právě v úterý, kdy prezident Miloš Zeman zahájil velmi sledovanou návštěvu Ruské federace, je záměrně načasované, myslí si komentátor Českého rozhlasu Libor Dvořák. „Je to taková poťouchlost a že by byla náhoda, že to vychází právě dnes, kdy se sešel Putin se Zemanem v Soči, to mi připadá skoro vyloučené.”R^;-)

2 0
možnosti
Foto

Zveřejnil to server armádní televize Zvezda tudíž autor blogu se ministerstvem obrany seknul. Ono to bylo od začátku podivné. Putin se za srpen omluví a jeho ministerstvo z okupace udělá osvobození:-/

3 2
možnosti
Foto

V Rusku armádu neřídí ministerstvo obrany?

7 0
možnosti
Foto

Vděční můžeme být i Západu, který nás tehdy podruhé a přesně po 30 lety znovu nechal napospas agresorovi.

4 5
možnosti

Bicero, smiř se s tím, že jsme se nestali důvodem třetí světové. Jestli tohle budou ještě komouši západu vyčítat?

7 0
možnosti

J51i27r88i 38V82r61a69b79e68c

21. 11. 2017 18:56

Furt zde řádí na této diskuzi stejní bolševici a proruští švábi, ale ti jsou už známý.

6 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS