Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

A jéje zase jeden chytrej.

Tak za prvé: Babišovi zatím nebylo prokázáno nic. A kdyby i bylo ,nám je to co dělal před 30 lety úplně jedno. Nám záleží co dělá teď a co bude dělat jako premiér. Nechte už tý historie. Jsou lidi kterým bylo už něco prokázáno a stále jsou na svobodě./Rath,Nagyová,Janoušek/ Jak to??Nebo chcete řešit proč nám Němci upálili Husa.Jednou už musíme nechat minulost minulostí a zajímat se co je dnes a co bude.

0 3
možnosti
Foto

Babišovi nebylo prokázáno nic proto, že dosud nebyly vyslechnuty všechny osoby, nebyly provedeny všechny úkony atp. , které souvisí s jeho sobou, s osobou p. Faltýnka atp. A to nejde bez toho, aby byl zbaven imunity.

Úkolem parlamentu není hodnotit, jestli něco provedl nebo ne, jestli ty materiály to prokazují nebo ne. Parlament má za úkol poslance, pokud nezjistí, že se žádost o vydání neýká věcí souvisejících přímo s jeho úlohou poslance, navrhnout k vydání a vydat. Poslanec pak může v řízení v rámci úkonů prokázat, že nic neprovedl a tím být očištěn.

Tedy, pokud si je pan Babiš jist, že nic neprovedl, proč sám neřekne svým ovečkám vydejte mě, já jim to ukážu. To by bylo morální a čisté. Politickou kulturu, kdy osoba stíhaná by se měla z politiky stáhnout do doby očištění nechám stranou, na tu tady bohužel pořád ještě nedosahujeme.

Btw. Kalouskovi také nikdo nic nikdy nedokázal a přesto na lidi působí jako červený hadr na býka. A konkrétně Babiš, kdyby ho neměl, musel by si ho vymyslet, protože na něj svádí i večerní západ slunce. A nejvíc ho rozčiluje právě to, že na něj nic nemá, nemůže ho obvinit a zbavit se ho. A že kdyby měl, jsem si jist, že by to vytáhl, protože jiného nepřítele, na kterého všechno svede, by si jistě dokázal promptně najít.

Nikdo nechce řešit minulé politické záležitosti, jde o to, že je tu vrcholný politik, který je podezřelý z porušování zákonů této země a nějaké řeči o odkládání stíhání jsou totální chucpe...

Asi jako kdybych vám třeba autem zabil někoho z rodiny a policie vám řekla, že moje stíhání teď na pár let odloží, protože mám doma děti, které musím živit a vychovat než dorostou, a pak že to se mnou tedy vyřeší, protože kdyby se to řešilo teď, tak by byl ohrožen osud těch dětí....

0 0
možnosti
JN

Panu Babišovi nebyla nikdy prokázána spolupráce s STB.

0 0
možnosti
LB

Aspirujete na titul Lež roku;-D Je spousta důkazů na to, že s StB spolupracoval jako agent. Naopak, Babiš neprokázal, že není Bureš.

1 0
možnosti
BH

B67o33h92u32š 92H74a43v28e76l

28. 11. 2017 14:09

Počkáme 4 roky pak bude pozdě, zjistíme, že je případ promlčen ...

0 0
možnosti
TK

Chování a jednání Babiše mi připomíná Únor 1948! Budou následky trvat taky přes 40 let? !!!

Nebo mu to dokáže někdo včas zatrhnout? Je NEJVYŠŠÍ čas !!!

4 0
možnosti
PK

Zase jeden blábol vůdce antibabiš tým, Včera To Vondráček jasně vysvětlil, kdo chtěl slyšel, kdo ne slavil. Slovy latiníka marnost a marnost a zase marnost. Každá slina dobrá..:-P

4 7
možnosti
PD

P78e92t90r 18D68r68a65p14a63l

28. 11. 2017 8:39

pamatujete to známé úsloví za Ck mocnářství? "kdyby nebylo Rakousko, tak bychom si ho museli vymyslet...". No, pro některé je tím Rakouskem Babiš

2 0
možnosti
PK

..no mnoho lidí si přeje Rakouský blahobyt...

1 0
možnosti
JK

Bylo by hezké, kdyby AB po předložení návrhu na jmenování vlády vystoupil na stejném balkóně jako Kléma v 48. Mohl by třeba začít projev takto: „Právě se vracím z Hradu od prezidenta republiky. Mohu vám sdělit, že pan prezident všechny mé návrhy přijal,“ Dav by zajásal a tak by mohl dodat: "a parlament mě nevydal." V tu chvíli by skalní fanynky omdlely a dav by nebylo možné utišit až do 10:00, kdy by na povel umlkl, jak když na žáby hodí, protože pořádek musí byť.

15 1
možnosti
Foto

Až na ten balkón to nejspíš bude přesně tak, jak píšete. Bohužel.

5 2
možnosti
Foto

Mám takovou asociaci k titulku článku. Furt se mi vybavuje, že počátkem 90. let se jeden rozpracovaný zákon kvůli jednomu z našich prezidentů měnil. Vlastně, chyba, měnil se kvůli československému prezidentu.

Ale, to už dávno. A dávno je také tomu, co se to lidem vykouřilo z hlav a tak někteří naskakují na novobé agitky.

4 4
možnosti
MB

Už jsem to kdesi psal - Podiv nad atmosferou let 1946 - 1948, co ti předci vyváděli, byli zaslepení, zblblí ? Petice z fabrik, divadel, hlas lidu ... Opakuje se to, osobně i čumím ! ... Po čase tady asi usedne má dcera a bude psát - Co ti předci vyváděli, byli zaslepení, zblblí ? ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Tak tedy, že by se cokoli z let 1945-1948 opakovalo, si nemyslím. Jak tehdejší poválečná situace, tak i tehdejší politika byly absolutně jiné.

1 0
možnosti
Foto

Tomáši, Vy jste vůbec nic nepochopil. Přece Andrej Babiš NIKDY NIC ZLÉHO NESPÁCHAL, tak proč nějaké vydávání ke stíhání?

R^

12 2
možnosti
Foto

A Vy víte, že "něco zlého" spáchal?

5 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS