Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J52o54s76e13f 65M86i29k72e88l

11. 2. 2018 19:03

Prostě takové měnění názorů na měnění názorů.:-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 0
možnosti
JL

U Zemana je to vždycky pouze účelové. Jsem pro, a dokonce i proti.R^

Doporučuji něco na odlehčení: Proč jsem to hodil Milošovi. ;-D

https://janmatuska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=648488

2 0
možnosti
Foto

MZ je fakt konzistentní ve svých názorech , potažmo v členství v politických stranách. Vždyť jich bylo tuším sotva pět. A těch poradců , přátel a oblíbenců ... od Buzkové , Špidly, Grosse přes třeba Šloufa k dnešnímu konglomerátu komunistů , volejbalistů , vlekařů a redaktorů obskurních plátků......

Ještě že není monarcha , on by ty bývalé a v nemilost upadlé mohl popravovat....:-)

4 0
možnosti
Foto

Jakých 5, pane Sekle?

1 0
možnosti
Foto

Řeknu to takhle: jestliže u blogu o pana prezidentovi má nejvíce příspěvků registrovaný agent StB, tak to bohužel asi něco vypovídá i o našem prezidentovi. Vlastně jen potvrzuje známou pravdu.

8 0
možnosti
Foto

Vaši fantazii bych chtěl mít.

0 0
možnosti
Foto

Základní problém autora a jemu podobných je to, že považují demokratickou politiku za něco jednoduchého, za něco triviálního. Jako jsou například domácí práce. A prezidenta za někoho, kdo je špatně vykonává.

Utřel jsi Miloši prach, vynesl jsi odpadky, umyl nádobí nebo vyvenčil psa? To jsou jednoduché úkony a ten, kdo je neplní se prostě vymlouvá a lže.

Ovšem často, ba dokonce většinou, je sestavování vlády daleko složitější úkol, než vysát prach v obýváku. A dobrý politik musí umět přečíst karty od voličů a musí umět s nimi hrát.

Miloš Zeman neměl v roce 1998 žádný úmysl jít do "holportu" s Václavem Klausem. Vyhrál volby a chtěl sestavit koaliční vládu. Ovšem strany, které přicházely do úvahy pro koalici, si kladly takové požadavky, že přes to nejel vlak.

A tak bylo nalezeno jiné, ale stále standardní řešení. Zmanipulovaným publikem stále proklínaná tzv. "Opoziční smlouva" . Proč totéž řešení v roce 1996 nikdo neproklínal, ví Bůh. Asi proto, že jeho architektem byl Václav Havel a v roce 1998 ne.

Ctěný protikandidát Miloše Zemana, pan profesor Drahoš, který si politiku patrně představuje jako ty jednoduché domácí úkony, prohlásil, že on by premiérem trestně stíhaného Andreje Babiše nejmenoval, ale jmenoval by druhého na pásce, pana Fialu.

Jak by ale pan Fiala sestavoval vládu s důvěrou, to vědí jen milovníci jednoduchých populistických řešení a nikoli ti, co se alespoň trochu vyznají v politice.

A tak to, že prezident občas jemně koriguje své kroky, není vymlouvání se manžela, že nevykonal své domácí povinnosti, ale prostě nutnost. Pokud chceme bezpečně řídit automobil, také musíme velmi často dělat to, co nás před několika sekundami ještě vůbec nenapadlo.

3 4
možnosti
Foto

P39e93t68r 88H25a74h44n

10. 2. 2018 17:39

Pokud jste registrovaný spolupracovník stb, tak byste měl chodit kanálama a ne se tady natřásat, ne?

1 0
možnosti
Foto

Pokud hlava státu považuje své voliče za - mírně řečeno - ducha mdlého, je poté úplně jedno, že popírá to, co prohlásil včera. Oni si to přece nemohou pamatovat, když jsou - mírně řečeno - ducha mdlého.

8 3
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že za "ducha mdlého" považujete voliče především Vy a Vaše parta. Způsob, jakým je neustále masírujete je směšný a v konečném důsledku i nebezpečný.

3 4
možnosti
JS

Čekal snad někdo něco jiného? Je mi z něj špatně...

8 1
možnosti
Foto

No, tak to jste měla volit někoho jiného.

1 4
možnosti
MB

V podstatě se naplňuje to, že skutečným Vládcem v ČR je Miloš Zeman. Nemám jiné vysvětlení, že-li ukájení jeho Ega. On v podstatě Babišovi říká - Vládni s kým chceš - s důvěrou, nebo bez ní - jak dlouho chceš. Kdyby se náhodou něco změnilo, a náhodou - půjdeš kolem, tak se zastav. To hradní fandění není dobré - Vše je kuriozní, Např., jak má PS vyslovit Vládě nedůvěru - když ji nemá a nepotřebuje ? Neříkám, že demokracie končí - Nicménbě je i otázka, k čemu jsou volby pak dobré M.Zemana neberu vážně - On na mnne působí jako tvář v TV - Vědmy radí ! Už se tam objevují i mužské tváře, jsem zvědav, kdy se zjeví Miloš ! ... :-)

7 1
možnosti
Foto

;-D Skutečným vládcem je přece v duchu ústavy lid. A ten ve svobodných volbách dává hlasy těm, kteří jej zastupují;-)

2 2
možnosti
Foto

;-D Politici dělají politiku. Tu reálnou, a ta nespočívá v tom, co kdo kdy řekl, ergo jak si to ,,kdo" vykládá, natož je ochoten, či dokonce schopen pochopit:-P

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS