Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Flaško, můžete mi sdělit kdy došlo u piva ke snížení DPH.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Se zavedením EET došlo ke snížení DPH u stravování a nealko nápojů. Nicméně to vedlo ke zvýšení cen těchto komodit v hospodách. A totéž proto při snížení DPH u piva očekávám i u něj. Je to naprosto nelogické, ale život ukázal, že to tak je.

0 0
možnosti

je fajn, ze jste na titulce, Tomasi

jednak pro to, aby si lidi precetli Vas text a pak i proto, aby si lidi precetli diskuzi a poznali tak ........

fajn den preju

3 0
možnosti

Jako daňový poplatník absolutně nesouhlasím s tím aby lidé kteří jsou placení z mých daní nepracovali nebo pracovali napůl protože jsou v demisi a nebo bez důvěry. Berou 100% plat tak musí 100% pracovat a to ze vším co k tomu náleží. Ať odpůrci tohoto zařídí aby vláda v demisi brala jen 50% platu a pak s tím souhlasím aby pracovala na 50%.Vláda v demisi a bez důvěry né jen má ale musí pracovat na 100%,protože nikde není napsáno že nemá,a komu se to nelíbí ať se jde vycpat a stěžuje si třeba na lampárně!!

1 3
možnosti
Foto

Klidně ať pracuje třeba na 120%. Ale ať nepřijímá rozhodnutí, která ovlivní ekonomiku na léta a desetiletí dopředu.

3 0
možnosti

Pan Flaška zřejmě při vládách v demisi z ODS chyběl a nebo mu to tenkrát vyhovovalo.

2 0
možnosti
Foto

Karma, Tomáši, ale stejně si myslím, že je lepší používat místo "vláda v demisi", termín "vláda bez důvěry". Řekla bych, že je přiléhavější. Protože ta vláda je prostě nedůvěryhodná.:-)

4 3
možnosti

Myslel jsem si, že horší lidi než jsou v politice nenajdu a ejhle na diskusi na iDnes jsem našel vás paní Jandová - vy jste opravdu hrůza a děs. Jak to děláte, že jste tak děsivá, že vás nezajímá pravda a podstat věci?

3 4
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

3 3
možnosti

Nejlepší je ale návrh na snížení DPH u piva. To už ale nastalo. Při zavedení EET se toto hospodským kompenzovalo tím, že stravovací služby byly přeřazeny z 21 do 15% DPH. Důsledek zavedení EET? Ti malí to zabalili a ti velcí zdražili. A to nemuseli do EET ani příliš investovat. Potřebnou infrastrukturu už měli většinou zavedenou kvůli zaměstnancům a ochraně proti okrádání majitelů provozovateli. Přesto zdražili. Logicky, když konkurence ubyla.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=655022

milý autore, dokážete předvést výpočet o kolik velikým hospodám bylo umožněno zdražit když ubyly konkurenti.... tedy o kolik zdražily a kolik konkurence ubylo a tato data dát do matematicko-ekonomickho vzorečku...děkuji........já takový ještě neviděl...a rád bych se podíval..........tedy kolik hospod celkem a kolik jich odpadlo a kolik by jich muselo odpadnou, kdyby chtěly ty velké hospody zdražit o dalších deset korun..............

prosím doložte své logické tvrzení.........................výpočtem

díky...........

5 0
možnosti
Foto

Já to.....vidím.....kolem sebe. Přesný.....výpočet......nechám inteligentnějším.....vzdělanějším......a lepším diskutérům......jako jste vy. A jen tak.....mimochodem.....ubyly konkurenti se správně píše......ubyli konkurenti....s měkkým i.

0 0
možnosti
Foto

R^ Dnes jsem v autě poslouchal Dvacet minut Radiožurnálu s demisním premiérem. A krom jeho vlastní obhajoby jsem se nic nedozvěděl.

11 3
možnosti

Babis prece mluvi tak, aby nerekl nic, co by ho zavazovalo na navazujicimu...

3 0
možnosti
Foto

Tome, karma za článek a tuplovaná za Vaši diskusní trpělivost.

7 2
možnosti
Foto

DPH je darebácká daň a bude jen dobře, pokud ji vláda poněkud sníží

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS