Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P48e41t49r 92H12a20h40n

1. 4. 2018 18:53

To ale Miloš nebude rád...asi zase vychroptí nějaký pokus o bonmot.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

4 0
možnosti
JN

No budiž... Ale přijde mi docela úsměvné, že jakmile vláda vyhostí 3 ruské diplomaty, tak některým permanentním kritikům hned přestane vadit, že vládne tak dlouho v demisi, že její premiér čelí trestnímu stíhání, atd. :-)

3 0
možnosti
Foto

Vadí, vadí. A to má jako znamenat že ji nesmím za nic pochválit? Pokud uvažujete v dimenzích, že rozhodující je KDO a nikoliv CO, pak je mi vás líto.

6 0
možnosti
AL

26. března Spojené státy, Kanada a řada zemí Evropské unie oznámily vyhoštění ruských diplomatů v souvislosti s případem otravy v Salisbury.

------------------------------------

29. března Americká administrativa uvedla, že země je připravena přijímat zpět nové ruské diplomaty

Americké dveře jsou otevřené novým ruským diplomatům, řekl zástupce vlády Spojených států.

"Naše dveře jsou otevřené," cituje NYT odpověď na otázku, zda mohou do USA přijít noví ruští diplomaté.

--------------------------------

Chlapci hodili zpátečku a jejich lokajové ze sebe udělal ...

Ale jinak perfektní článek.

:-)

2 1
možnosti
JL

Pane Licka, Beru vasi pripominku jako aprilovy zert. Jiste, zeptam-li se, ziskal jste tuto zpravu o otevrene naruci novym ruskym diplomatum na stanicich MS- NBC (Joe Scarborough, Mika Brzezinski) nebo CNN (Wolf Blitzer a Anderson Cooper) Ti vysilaji aprilove zpravy temer kazdy den.

0 0
možnosti
JN

J85o35s28e93f 68N18i82k29l

31. 3. 2018 15:15

R^...jinak dnes jenom jedna malá nepodstatná chyba ...klima bez klimatu....

0 0
možnosti
Foto

Tu chybku jsem už opravil, dík za upozornění. Ale především dík za uznání, netušil jsem, že od Vás se někdy dočkám pochvaly. Tož pěkné Velikonoce!

3 0
možnosti
MB

Tu a tam , to i přijde - člověk se cítí jako Čech. Doba 1968, 1989 a 2018 - nyní. Pravda, pak to nabere, i podivně další směry. Proto žehnám Hradu, trvale stojí u své hromady písku , lopatou hážou a hážou dále, míchačka bludů se neúnavně točí - Až jsou z toho celí zafunění - takoví i rudí ! ... :-)

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že půjdu za chvíli na oběd, tak ještě jednou všem pěkné Velikonoce, a to i těm, o kterých je tento blog ;-) [>-].

8 0
možnosti
Foto

Nápodobně, Tomáši.

0 0
možnosti
Foto

V Česku působí na ruské ambasádě a jejích konzulátech 140 zaměstnanců, diplomatický pas má 53 z nich. Vyplývá to z údajů ministerstva zahraničí. Rusů je v Praze mnohem více než třeba zástupců USA nebo Číny. Podle Bezpečnostní informační služby i mnoha politiků je to bezpečnostní riziko. Například Spojené státy zaměstnávají na velvyslanectví v Praze 70 lidí, tedy o polovinu méně než Rusko, z toho je 44 diplomatů. Čínských diplomatů je v Česku 22. Občanů Ruska žije v Česku podle oficiálních údajů téměř 37 tisíc, Američanů je necelých 10 tisíc a Číňanů 7 tisíc. Rusové tak mají v Česku jedno z nejpočetnějších diplomatických zastoupení, na což opakovaně upozorňují tuzemské zpravodajské služby. Ve své poslední zprávě BIS uvedla, že aktivita ruských tajných služeb na území Česka v roce 2016 oproti předchozímu roku ještě zesílila. Podle ní ruské tajné služby dál rozvíjely svou „kvalitní síť kontaktů“. Kontrarozvědka dlouhodobě upozorňuje na to, že někteří zpravodajští důstojníci v Česku působí právě s diplomatickým krytím.

8 0
možnosti
Foto

Je fakt, že se něco mění. Od slavného vítězství pana Zemana uplynuly cca 2 měsíce. Od té doby není moc vidět a slyšet /zaplať Bůh/, Máte pravdu, že nejspíše resuscitace hlavy státu je čím dál pracnější a vymýšlení životabudičů u chronického potátora začíná být vpravdě šamanským počinem.

Směšná mise tří chytrolínů do Číny, hledání novičoku a nyní předání ruského hackera USA - to je dost na jeden rok, a tohle se stalo za jeden měsíc.

Příští měsíce budou nejspíše zábavné, pokud nebudou trapné.

Tome, Vám karma. R^

15 2
možnosti
Foto

No tak, "Against all Odds" vyhrál, hřeje se na vavřínech a těší se, jak mnozí prskají.

A až odejde, odejde jako dvojnásobný prezident naší republiky a to mu nikdo nevezme.

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS