Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý má jinou paletu hodnot. Plné regály zboží a jídla vůbec nic neříkají o spokojenosti lidí. Zcela určitě nějaké demonstrace jsou dobré,lež mnohdy zbytečné. Vývoj lidské civilizace se řídí jinými principy, než se obecně říká. Ale vše jde k pozitivním závěrům. Ta strašidla již lidé nechtějí.

0 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^ Je úsměvné, jak se Putinovi stoupenci snaží zoufale obhajovat neobhajitelné, například odkazem na šedesátá léta.;-D Já bych se spíše zamyslel nad faktem, proč, když je Putin v Rusku tak pevně usazen, jsou v podstatě malé demonstrace proti němu, tak brutálně rozháněny. Navíc, jeden důležitý fakt. Zatímco u nás stačí k pořádání veřejného shromáždění ohlášení, v Rusku je nutné mít povolení od radnice.

2 0
možnosti
Foto

Pravdivý je výrok našeho politika Jaroslava Bašty:

" Konstatovat holou pravdu se už zase označuje za velezradu. Lhát a popírat skutečností, které měly vnitřní logiku a prostou úvahou k nim dospěl skoro každý, je označováno za státnický počin a povinnost každého demokratického politika."

3 2
možnosti
Foto

Netušil jsem že vy se považujete za demokratického politika.

7 1
možnosti
Foto

,,V čem to žijeme a v čem někteří chtějí žít?";-) Když se to ,,mydlilo" třeba v Paříži před padesíti lety, v čem chtěli tamější tehdejší demonstranté žít? A představovali si svou budoucnost tehdy tam takovou, jakou jí tam mají dnes? Atˇˇ tam, či i jinde, a to i v tom Rusku, se to ,,tak nějak" od té doby neliší, že;-) Snaha vsugerovat, že u nás kdokoli by chtěl žít jako v současnosti v Rusku, je více než jen úsměvná, že;-D

5 0
možnosti

Ty demostrace tehdy (jak se pozdeji prokazalo) byly placeny KGB ...

2 0
možnosti
Foto

;-)Jestli byse nemělo říkat něco aktuelního. Aktuelnínho, jak to myslíte? Myslíte, žeby tady měly satirické šlehy zavládnout? No právě, dva intelktuální klauni by měli si pohazovati neviditelným míčkem abstraktních představ, jak bejvá v dějinách. Rozumím, rozumím. Břitká jejich satira by dopadala hlava nehlava. To by bylo báječný, kdyby to šlo. To by bylo těžký, protože one se dá opravdu obtížně mluvit. Jak bych to řek. Vono totiž s edá, totiž, voni ty ...(V+WR^);-D

1 0
možnosti

stačí se mrknou zhruba o 50 let zpět a uvidíte že ten ruský způsob byl i v Německu a množí studenti a jejich přívrženci tehdejších protestů se pak stali vysokými německými politiky..........tehdy německá policie také nasazovala proti demonstrantům vodní děla a jiné radosti....

celé je to o tom, jak se různé lidské skupiny vyvíjejí v čase, ale víceméně si každá lidská skupina ve své evoluci projde všemi fázemi....jen v různé době...a někdy to ani neuvidíte protože to bude až za 300 nebo 500 nebo i tisíc let..........

takže toto přirovnání je jen povrchově nedokonalé a typické pro někoho, kdo nevidí podstatu dějů ale jen a jen jejich povrch ..a je rozdíly ve formách projevů různých lidských skupin tak zaujat že si myslí že viděl podstatu..ale vlastně posuzuje jen podle pozlátka na povrchu..........a to dělá asi tak 99% lidí...........

2 0
možnosti
Foto

Ano, to byla Außerparlamentarische Opposition" (APO)...

Rudi Dutschke a další. A jméno toho zastřeleného studenta si dodnes pamatuji. Benno Ohnesorg.

A výlupci typu Joschka Fischer, kteří se s policajty prali, se nakonec stali významnými politiky (německý ministr zahraničí 1998-2005).

1 0
možnosti

Jo, jistě. V tom zásadním souhlasím.

Jenom nevím, kde berete ty lidi, kteří by chtěli žít po ruském způsobu. Ono, když s Vámi někdo nesouhlasí absolutně ve všem, ještě to neznamená názorový obrat o 180 stupňů.

Já nevím, jak Vy, ale já jsem rád za současnou pluralitu názorů a vůbec v ní nevidím rozdělování národa, jak se poslední dobou s oblibou píše či říká.

2 0
možnosti
Foto

To ale je ten zásadní protimluv, který autor vyrobil. On z toho, že nevěříme britské verzi o šaškárně se Skripalem a věříme spíše té ruské, která je daleko pravděpodobnější, vyvozuje, že bychom tam chtěli žít.

Nic ale není vzdálenější pravdě.

P.S. Ano, jako správní spojenci bychom té britské verzi věřit měli. Ona je ale tak příšerně hloupá, že jí věřit prostě nelze.

5 3
možnosti

strucne, jasne a dolozitelne

ale, jak vidno z diskuze, porad je jeste dost tech, co radsi strci hlavu do ohlavky, nez aby se rozbehli po louce

7 0
možnosti
Foto

Já se nechci nikoho dotknout. Ale myslím si, že právě ta současná neomarxisticko-multikulturní-LGBT-genderová filozofie, jejíž jste tak horlivým zastáncem, nám tu ohlávku nasazuje.

3 3
možnosti
Foto

Jde spíše o princip dodržování zákonů. V obou zemích se demonstrace povolují či nepovolují, v obou zemích se na demonstracích lidé zatýkají nebo nezatýkají. Jediné v čem se věci liší je to, jak média o událostech informují. Globální propaganda podporuje politické odpůrce Vladimíra Putina, aby jednochý občan EU věděl, co si má myslet, a on si to, jak vidíme, často i myslí.

8 4
možnosti

Laurel & Hardy - Ziegler & Flaska. Groteska stale zije.

10 8
možnosti

a pan Penkava neprekvapi

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS