Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezké, Tomáši, karma :-)

1 0
možnosti

Česká politika už úplně opustila heslo "Žerte, ale aspoň u toho nemlaskejte". Rok 2009 byl kaleidoskopem menších i větších lumpáren, v nichž šlo o to, jak podojit erár ve svůj prospěch.

Zpočátku to byl tak trochu produkt okurkové sezony: pár pikantních historek o tom, jak poslanci a senátoři využívají různé výhodičky, na co čerpají nezdaněné náhrady a jak si přihrávají malé domů.

Ale brzy se ukázalo, že jde o mnohem vážnější problém. Vyšlo najevo, že politici tímto způsobem každý rok promrhají desítky milionů korun ze státní kasy.

časopis týden 26.12.2009

Nic nového mi tento blog nepřinesl, jen info ,že trend mlaskání v politice pokračuje bez ohledu na stranickou příslušnost

0 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Mnoho lídí chce v politice více slušnosti a morálky.Pak jdou a u voleb to hodí pro Zemana nebo Babiše....rozumí tomu někdo...?

7 0
možnosti
Foto

Jistě. Věří, že tím něco zlepší. Nebo alespoň nezhorší.

2 2
možnosti
Foto

P93e63t43r 68H59a74h89n

25. 6. 2018 10:56

Kde se žere, tam se mlaská.

Nemlaská se tam, kde se jí.

5 0
možnosti
Foto

P52e58t13r 54H84a65h65n

25. 6. 2018 10:54

Poměrně všem je jasné, co se děje. Půlce se to nelíbí a další půlce se to naopak líbí velmi, protože účel světí...

Etika? Morálka? Pravda? Spravedlnost? Směšně nepotřebné pojmy v této zemi a situaci.

Karma R^

5 0
možnosti

..a to dlouhodobě, tak nač se lidé diví, jen by mi zajímalo, kdy to začalo...

0 0
možnosti

Pro mě pan Babiš nezůstane pochybným člověkem. Je a bude evidentním podvodníkem (na tom nic nezmění ani presumpce neviny /povinná pouze v oficiálních jednáních/, ani očekávaný útěk vyšetřovatelů od případu). Sám svůj podvod popsal ve sněmovně dokonale.

8 0
možnosti
Foto

A Vy, pane Hrubý, mate právnické vzdělání a potřebnou praxi?

1 3
možnosti

Mám rád vaše politické komentáře. Netvrdím, že vždy souhlasím se vším obsahem. Ale líbí se mi vaše vytříbená forma, politický postřeh a cit pro sitaci. Za mne karma.

4 0
možnosti
Foto

Je sice možné, že ministr spravedlnosti Malá bude se snažit o odsunutí stíhání pana Babiše, ale otázka zní, co může dosáhnout, když soudy, státní zastupitelství a policie jsou nejen na ministerstvu spravedlnosti více než nezávislé. Jak koneckonců ukázala kauza Nagyová-Nečasová.

2 2
možnosti

No, sranda musí být, ale tolik? Jak je to s policií už přece vláda jednoho muže ukázala (Vám ta škatulata nic neříkají). Vyšetřovatel pak už je jen otázkou času.

A kdopak může odvolat státní zástupce? No přece ministryně spravedlnosti! Ano, ta kočička, která nic neumí, nemá moc vyskakovat a má naslouchat (a tedy poslouchat). Vše je jasné, ne?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS