Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl jsem psát blog na stejné téma a napíši ho. Podám to trochu jinak. :-)

1 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Tomáši...tři věci....zaprvé...dětem ve škole říkám, že je hloupé nepotřebovat to naše smutné datum znát. A dávám jim právě příklady jako tento...nebo i Poláky co se na protest zapálili. Je zkrátka trapné, že někoho jsme zajímali s dodnes bolíme... a my sami doma zapomeneme. Neznáme. Za druhé...to pro blogery, co je tohle netrápí...ze to demonstrování i malého hloučku cenu má. A to i z toho důvodu, pro ne veskrze interesantního...že pokud kdosi z nich i oprávněně řve...ze Rusko je jiné...právě tito lidé...demonstranti..mohou být právě pro řvouny důkazem hozenym do tváře...ne nejsou jen ti špatní...Nu...já jen vidím mlčení a nikdo ze známých blogerskych proruskych tváří se téhle úderné lidské a správné jinakosti...jávamnevimproč nechytí;-D Často tu v diskusích říkám...ze dodnes v Rusku lidi stojí s omluvnými transparenty...jak pak vypadá moudro zdejších pohodářů, co s tím nemají problém. Konfrontaci z očí do očí. To by prospělo...A za třetí...díky...protože tohle je nutné zmiňovat. Bohužel...Dokud nedojde k jisté jasnější linii postoje Ruska. Narovnání...jak o tom psal pán Trizuljak.Karma.R^V

10 1
možnosti
Foto

Na počátku 90. let jsme se s Rusy dohodli, že co jsme si, to jsme si a že k tomu nebudeme vracet,

2 1
možnosti

O82t86a 83K18i93n61c

26. 8. 2018 14:52

Ode mne karmaR^. Minus od Radima samozřejmě očekávám.

7 2
možnosti
Foto

Dávám Radimovi tak 5 minut ;-).

3 0
možnosti
Foto

kde je Radim, jak to, že už nemám minusy

3 1
možnosti
Foto

Zklidněte se prosím. Nejde o život.

2 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že diskuse je už totálně zaplevelena od jednoho bývalého agenta StB, doporučuji nově příchozím, pokud chtějí trochu získat přehled, aby si diskusi nechali seřadit podle Doporučovaných. Myšlenky tak vyniknou a nejsou schovány v rudém balastu.

8 2
možnosti

Treba je zdravy i jen usmev.

3 0
možnosti

P21e47t37r 58B24u78r92i84a19n

26. 8. 2018 12:15

Souhlas, karma.

2 1
možnosti
Foto

Ze států, které se účastnily intervence 68 v Československu neexistuje dnes už ani to Československo. Snad jakous takous logiku by mělo demonstrovat v Polsku či Bulharsku, resp.na Ukrajině, rodišti L.I.Brežněva. Ale demonstrovat před ruským velvyslanectvím ? To nedává valný smysl. Fanatičtí jedinci, organizovaní Českou televizí však žádnou logiku nepotřebují.

3 8
možnosti
Foto

A to už dávno, žádnou logiku nepotřebují. Ne jen teď.

3 3
možnosti

Breznev je v podezreni, ze v 68 poslal vojaky do Ceskoslovenska predevsim kvuli vam, byste mel nejakou zivotni napln. Moc velkou radost z vas tedy jeden nema.

4 2
možnosti
Foto

To je docela nosná myšlenka. Ale asi nepadne na úrodnou půdu.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS